PDA

Zobacz pełną wersję : Event Letni Piłkarski BRAK WIEZY MAGAZYNOWEJ

ColinRaphaël
15.05.2024, 21:55
Hey kto jeszcze nie wie , to w nadchodzącym wydarzeniu letnim piłkarskim zabrakło corocznej wieży magazynowej która była dostępna bez limitu

dziś wprowadzili event na serwerze testowym i jest tylko do kupienia w 2 paczkach czyli łącznie 2 sztuki .

wątek już został poruszony na serverze testowym https://forum.tsotesting.com/threads/24234-Summer-Event-Storage-Towers kto ma chęć niech jak najbardziej również wyrazi tam swoje rozczarowanie lub inne odczucia

mam nadzieję że to jedna wielka pomyłka lub zwykłe przeoczenie no według mnie bez tej wiezy magazynowej event traci całą swoją moc .

HeyHoLetsGoo
16.05.2024, 04:43
Hey kto jeszcze nie wie , to w nadchodzącym wydarzeniu letnim piłkarskim zabrakło corocznej wieży magazynowej która była dostępna bez limitu

dziś wprowadzili event na serwerze testowym i jest tylko do kupienia w 2 paczkach czyli łącznie 2 sztuki .

wątek już został poruszony na serverze testowym https://forum.tsotesting.com/threads/24234-Summer-Event-Storage-Towers kto ma chęć niech jak najbardziej również wyrazi tam swoje rozczarowanie lub inne odczucia

mam nadzieję że to jedna wielka pomyłka lub zwykłe przeoczenie no według mnie bez tej wiezy magazynowej event traci całą swoją moc .

a pisalem ze to bedzie stala praktyka po poprzednim evencie - Tam tez usuneli ogolnodostepne budynki (produkcja strzal) a dali je w paczkach łaskawie gdzie paczki kosztowaly fortune bo zawieraly mnostwo badziewia.Takze mnie to nie dziwi nie szokuje nic z tym nie bede robil bo mam tworcow tam gdzie Oni mnie..:P

pretor29
16.05.2024, 14:57
wywalaja korzystne rzeczy a wprowadzaja nowy badziew nikomu niepotrzebny

BB_Penelopa
16.05.2024, 15:36
Dzień dobry,

dziękuję za post.

Przypominam, że treści, które można zobaczyć na serwerze testowym nie są treściami finalnymi i mogą się różnić od treści, które zostaną wdrożone podczas wydarzenia.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Igorb1985
17.05.2024, 11:06
Dzień dobry,

dziękuję za post.

Przypominam, że treści, które można zobaczyć na serwerze testowym nie są treściami finalnymi i mogą się różnić od treści, które zostaną wdrożone podczas wydarzenia.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Przypominam, że serwer testowy nie działa u 95% ludzi od jakiegoś czasu i nawet trudno to sprawdzić....

Bartexio
19.05.2024, 13:11
NO dobra udało mi się wbic na testowy, by zobaczyć jaki to badziew nam szykują na event
I bingo - sprawdzić wiele nie mozna, bo brak pakietu powitalnego i trzeba wbijac lvl z reki. Jedynie co to nowy budynek do produkcji napitku - tylko po kiego potrzebne coś co nie można ulepszyć, a dwa każdy ma dziś zapasy napitku w gwiezdzie/ wiadomosciach idące w hektolitry
Z pierwszego opisu na wiki szykuje się kolejny nudny event i klepanie jednej przygody by uzbierac pilki, które pozniej i tak trzeba jakos wydac na ten tandetny badziew

xKostekx
20.05.2024, 11:05
Generał widzę też dostępny TYLKO w paczce.

pretor29
20.05.2024, 14:51
normalnie za pilki

xKostekx
21.05.2024, 12:56
normalnie za pilki

Trochę czytania ze zrozumieniem. Nie chodzi mi o generała Juan, nawet nie wiem czy będzie użyteczny, bardziej rozchodzi mi się o Sylvana.

pretor29
21.05.2024, 16:09
Generał widzę też dostępny TYLKO w paczce.

precyzuj wypowiedzi

xKostekx
21.05.2024, 19:35
precyzuj wypowiedzi

W Ewencie piłkarskim był dostępny tylko jeden generał, który na dodatej jest użyteczny, więc nie wiem jak chcesz mieć to precyzyniej. Dodatkowo napisałem to w liczbie pojedyńczej, nie mnogiej.

pretor29
22.05.2024, 07:49
łebek jak nic

xKostekx
22.05.2024, 09:47
tic tac jak nic

M0rdechaj
23.05.2024, 20:07
Wieża został dziś dodana do kupca za piłki na testowym, limit 3 sztuki.

xKostekx
24.05.2024, 12:46
Wieża został dziś dodana do kupca za piłki na testowym, limit 3 sztuki.

Dobrze wiedzieć. Jeszcze tylko niech Sylvane dadzą normalnie do kupienia, a nie w paczce, bo płacić 24k za generała to już przesada. Ewentualnie zostawić generała w paczce, ale dać też możliwość do kupienia normalnie.

psychopatix86
26.05.2024, 22:30
czyli norma a zeby kupic paczke z tym badziewiem trzeba nazbierac od cholery pilek bo tam sa rzeczy ktore naprawde cie interesuja

Trajet
05.06.2024, 09:43
Penelopo, sugerujesz że może być jeszcze gorzej niż na testowym ???