Zobacz pełną wersję : Pionier
danutadd
22.03.2024, 23:59
Znowy znikaja pudelka z pioniera z fragmentami gwiazd
u kogos tez tak jest czy tylko ja mam takiego pecha
marvel500
23.03.2024, 15:07
Znowy znikaja pudelka z pioniera z fragmentami gwiazd
u kogos tez tak jest czy tylko ja mam takiego pecha
Mi dzisiaj znikło
u mnie właśnie dwa się nie otworzyły, postanowiłam się przelogować i nie dosyć, że fragmentów z tych otwieranych nie było, to dwa pudełka które czekały na otwarcie, wyparowały.
BB_Penelopa
29.03.2024, 19:17
Dzień dobry,
bardzo proszę o wyczyszczenie pamięci podręcznej, jeżeli to nie pomoże proszę o kontakt z naszą pomocą techniczna.
Spokojnych Świąt!
BB_Penelopa
Pudełka się otwierają, lądują w gwieździe a potem przy dodaniu do magazynu, nie ma dźwięku i nie ma ich w magazynie ani w gwieździe. Odświeżenie, przelogowanie nie pomaga. Co zniknęło, to zniknęło. Dziś przepadło mi 650 fragmentów gwiazdy. I jak to przywrócić?
Dzień dobry,
bardzo proszę o wyczyszczenie pamięci podręcznej, jeżeli to nie pomoże proszę o kontakt z naszą pomocą techniczna.
Spokojnych Świąt!
BB_Penelopa
Dziękuję za tę znakomitą radę. Po ostatnim kontakcie szkoda mi moich nerwów.
pretor29
02.04.2024, 14:59
dajcie psokoj z tym pionierem ,, wprowadzili bubel i kaza pamiec czyscic ... paordia
Igorb1985
08.04.2024, 07:28
Jedynym rozsądnym posunięciem na tym cudzie inżynierii informatycznej zwanej pionierem to poczekać aż zapali się na czerwono w księdze zadań i kliknąć ikonę kubła na śmieci... A wystarczyło skopiować rozwiązania z rudy obsydianu a nie jakieś pudełka z d...
psychopatix86
16.04.2024, 07:11
U mnie to samo sie dzieje juz 2 albo 3 raz tym razem 1.2k krysztalow wyparowalo z paczek
BB_Penelopa
16.04.2024, 14:24
Dzień dobry,
Opisany problem jest nam już znany i został przekazany naszym programistom do analizy. Niestety nie jesteśmy w stanie przewidzieć, kiedy poprawki zostaną wprowadzone do gry.
Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Angel7212
16.04.2024, 19:09
Chyba to rozgryzłam :)
co właściwie BB rozumie pod pojęciem 'otwórz skrzynkę od razu jak ją dostaniesz?
otóż skrzynkę dostaje się (w zależności od zadania) po użyciu chemicznego ładunku / urządzenia do rezonansu / zestawu żniwnego na złożu,
mamy 5 złóż i dostajemy 5 skrzynek, otwórz od razu znaczy wrzuć ładunek na pierwsze złoże i otwórz pierwszą skrzynkę którą dostałeś, potem dopiero wrzuć ładunek na drugie złoże i otwórz skrzynkę itd aż do piątego złoża i piątej skrzynki
i masz kryształy z 5 skrzynek, nie znikają:),
jak się wrzuci wszystkie 5 ładunków na raz to coś się nadpisuje i skrzynki albo kryształy znikają,
dopóki tego nie naprawią, proponuję wrzucać ładunki pojedynczo i otwierać od razu skrzynki,
dajcie proszę znać czy to działa - mi się na razie sprawdziło w 3ch podejsciach ;)
o brawo brawo dla Aniołka ;D
BB_Penelopa
22.04.2024, 17:46
Dzień dobry,
Ciekawy pomysł. :)
Niestety opisany problem jest nam już znany i został przekazany naszym programistom do analizy. Niestety nie jesteśmy w stanie przewidzieć, kiedy poprawki zostaną wprowadzone do gry.
Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
kontaktowałem sie z pomoca techniczna pare razy i nic a wiele razy mi pudełka znikały
Tak, działa to też w tym najnowszym zadaniu "korzenie"
xKostekx
23.04.2024, 18:51
Kiedy rekompensaty za skrzynki które zniknęły, bo przecież to wasza wina że tak długo o czymś wiecie i zwlekacie z naprawą tego?
pretor29
23.04.2024, 19:57
Kiedy rekompensaty za skrzynki które zniknęły, bo przecież to wasza wina że tak długo o czymś wiecie i zwlekacie z naprawą tego?
nigdy ci nic nie zwroca to po pierwsze ... po drugi wszystkie bledy to ich no bo hcyba nie graczy... wszystko co wprowadza jest niedopracowane i pelne bledow wiec sa mrozumiesz ich polityke
Chyba to rozgryzłam :)
co właściwie BB rozumie pod pojęciem 'otwórz skrzynkę od razu jak ją dostaniesz?
otóż skrzynkę dostaje się (w zależności od zadania) po użyciu chemicznego ładunku / urządzenia do rezonansu / zestawu żniwnego na złożu,
mamy 5 złóż i dostajemy 5 skrzynek, otwórz od razu znaczy wrzuć ładunek na pierwsze złoże i otwórz pierwszą skrzynkę którą dostałeś, potem dopiero wrzuć ładunek na drugie złoże i otwórz skrzynkę itd aż do piątego złoża i piątej skrzynki
i masz kryształy z 5 skrzynek, nie znikają:),
jak się wrzuci wszystkie 5 ładunków na raz to coś się nadpisuje i skrzynki albo kryształy znikają,
dopóki tego nie naprawią, proponuję wrzucać ładunki pojedynczo i otwierać od razu skrzynki,
dajcie proszę znać czy to działa - mi się na razie sprawdziło w 3ch podejsciach ;)
Chyba działa na skrzynki, ale nie działa na niedodawanie do maazynu. A z "korzeniami problemu" to jest tak, że raz skrzynka się pokazuje jako ta z zadania, dająca 200 fragmentów, a innym razem coś się psuje i robi się skrzynka dająca 100 fragmentów (mają inną grafikę i pokazują się w innym miejscu ostatniej zakładki w gwieździe).
A teraz po konserwie nowość, jak się ma 80lvl i dostaje się gwiezdne monety, a nie pd, to dotychczas było 151gwiezdnych monet za podzadanie i 582 za cały ciąg, teraz za każe pokazuje 2 monety.
BB_Penelopa
29.04.2024, 18:29
Dzień dobry,
Jeśli mowa o jakiejś rekompensacie to na razie nic zaproponować Ci nie mogę. Być może podjęta zostanie jakaś decyzja o zadośćuczynieniu, ale proszę wyglądać dalszych komunikatów w tej sprawie na forum oraz za pośrednictwem poczty w grze. Indywidualnych rekompensat na ten moment nie oferujemy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
psychopatix86
02.05.2024, 14:56
jak jest znany to powinna byc rekompensata jakas za to
qusy_All
09.05.2024, 16:08
A ja twierdze, ze wszystkie pudelka z gwiazd otwieraja sie prawidlowo i z gwiazdy nie znikaja. Otwierac i wrzucac POJEDYNCZO a nie wszystko naraz. I tyle w temacie!
BB_Penelopa
09.05.2024, 18:24
jak jest znany to powinna byc rekompensata jakas za to
Dzień dobry,
Jeśli mowa o jakiejś rekompensacie to na razie nic zaproponować Ci nie mogę. Być może podjęta zostanie jakaś decyzja o zadośćuczynieniu, ale proszę wyglądać dalszych komunikatów w tej sprawie na forum oraz za pośrednictwem poczty w grze. Indywidualnych rekompensat na ten moment nie oferujemy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Markiz_de_Kot
05.06.2024, 12:40
Czyli mimo wydatkowania duzych ilosci deficytowych surowców zostajemy z "rencyma" w nocnikach... Czyli na ta chwile najlepszym rozwiazaniem jest nie grac w SF poki nie bedzie pewnosci, że działa. tak swoją drogą co sie znowy sp...., że była poprawka po aktualizacji? :[
walec_kids
12.11.2024, 09:50
A czy znany jest problem znikającej nadprodukcji produktów w Magazynie Prowiantu typu paliwo, żagiel, kadłub.
Na samym początku robiłem więcej tych rzeczy aby nie musieć za każdym wykonaniem zadania tego produkować w MP. Potem zaczęły mi znikać z gwiazdy te 3 produkty. Teraz jest tak, że jak wyprodukuje więcej niż jest w zadaniu to po zatwierdzeniu zadania od razu mi znika nadprodukcja z gwiazdy.