PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Wiadomość powitalna wyspy

broda102
01.01.2024, 13:36
Hej,

Kolejny pomysł, raczej już był pewnie.
Przydałoby się, żeby była opcja ustawienia wiadomości-informacji powitalnej wyspy.
W sensie, żeby znajomi odwiedzający naszą wyspę wiedzieli, co mogą robić a co nie (oczywiście, wiadomo że nic się nie stanie jak zrobią cokolwiek).
Aczkolwiek, na przykład odwiedzającemu naszą wyspę wyświetliłoby się okienko z wiadomością np. "Hej, miło mi Cię tu widzieć. Proszę nie wrzucać żadnych premii na silosy i leśników!".

Z poważaniem,
Ja :-)

BB_Penelopa
02.01.2024, 11:49
Dzień dobry! :)

Ciekawy pomysł, dziękuję.

Zachęcam do głosowania.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

zaglada
04.01.2024, 11:52
Dobry pomysł

broda102
05.02.2024, 22:13
:D Jako dodatkową opcję, można by tu dodać możliwość ustawienia opłaty za wejście na wyspę - na przykład blikiem na numer :p

Szymon55556
08.02.2024, 14:40
Zawsze można dać budynki do zbuffowania tuż obok władyki, ale pomysł ma sens.

dorisday
10.02.2024, 10:08
Jestem za:rolleyes:, zwłaszcza, że często w gildii gracze są poirytowani, że ktoś im niepotrzebnie wrzucił premie, często słabe i muszą czekać, aż przestaną działać, bo w planach mają rzucanie premii na całą wyspę. Dlatego jak najszybciej powinnaś Penelopa zgłosić to do obsługi technicznej czy komuś innemu, bo i tak potrwa to z pewnością z rok zanim wdrożą o ile będą umieli i chcieli:(((((

blakud
10.02.2024, 10:12
dobry pomysł

Jestem za:rolleyes:, zwłaszcza, że często w gildii gracze są poirytowani, że ktoś im niepotrzebnie wrzucił premie, często słabe i muszą czekać, aż przestaną działać, bo w planach mają rzucanie premii na całą wyspę. Dlatego jak najszybciej powinnaś Penelopa zgłosić to do obsługi technicznej czy komuś innemu, bo i tak potrwa to z pewnością z rok zanim wdrożą o ile będą umieli i chcieli:(((((