PDA

Zobacz pełną wersję : Obszar serwera uszkodzony

Sebastia27
31.10.2023, 22:07
Po przyjęciu zaproszenia do przygody wysłanej przez innego gracza podczas wejścia do niej wyskakuje błąd o komunikacie Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystąpił błąd .Prosimy spróbować ponownie.

Pragnę dodać że ten sam problem mają pozostali czterej gracze z tej przygody. Osoba zapraszająca miała już kilka dni temu ten sam problem . Gdy uruchamiam przygodę gra działa płynnie i nie wyskakuje taki komunikat. Więc od razu uprzedzam że u mnie ciasteczka, pamieć podręczna nie generują tego problemu.

Proszę o informację jak można ten błąd usunąć bo od rana nie mogę wejść do nikogo na przygody a jak wiadomo jest event i nie moja wina że gra ma sporo błędów .

Pozdrawiam i liczę na szybki odzew Sebastia27

kriscross2022
31.10.2023, 22:12
Ja tez jestem zainteresowany tym tematem
bo rowniez zostalem zaproszony do tej przygody i zblokowany juz na ponad 10 godzin
Pamietajmy ze jest ewent i kazdy zbiera DYNIE

Jurek12345
31.10.2023, 23:13
Jeśli po nocnym skrypcie ze strony BB nie nastąpiła poprawa, czyli możliwość wejścia na wyspę, to nie chcę być złym prorokiem, ale może być kłopot....

Sebastia27
31.10.2023, 23:15
Jeśli po nocnym skrypcie ze strony BB nie nastąpiła poprawa, czyli możliwość wejścia na wyspę, to nie chcę być złym prorokiem, ale może być kłopot....

Wiesz to nie chodzi o wyspę ale zablokowany slot przygody od innego gracza. Gra działa normalnie jak na te niskie standardy tylko ten problem .

Liu-Liu
31.10.2023, 23:34
u mnie od rana nie działa , przy wejściu na przygodę gra się zablokowała i mam cały czas komunikat o uszkodzeniu w obszarze serwera
pisałam do suportu i dostałam znaną odpowiedź o ciasteczkach czyszczeniu przeglądarki i inne bla bla bla, ewidentnie wina jak zwykle po stronie gry.
zdążyłam odpisać przed 17 , więc może rano ktoś się tym zajmie . chociaż myślę , że może być kiepsko