PDA

Zobacz pełną wersję : Zmiany w grze - 18.10.2023 - Dyskusja

BB_Penelopa
18.10.2023, 17:09
https://ubistatic-a.akamaihd.net/0034/int/general/changelog/PL_forumheader.png

Witam!

Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/48705) <.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

trorox
18.10.2023, 18:21
Zmiany zdecydowanie niezbędne, także większość graczy, tak jak ja, nie posiada się z radości! :D
Czy Pamiętnik Dewelopera będzie przed poniedziałkiem, czy jest to zbyt skomplikowane, żeby zamieścić go przed rozpoczęciem eventu?

BB_Penelopa
18.10.2023, 18:41
Zmiany zdecydowanie niezbędne, także większość graczy, tak jak ja, nie posiada się z radości! :D
Czy Pamiętnik Dewelopera będzie przed poniedziałkiem, czy jest to zbyt skomplikowane, żeby zamieścić go przed rozpoczęciem eventu?

Pamiętnik Dewelopera pojawi się przed rozpoczęciem wydarzenia. :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

sparkz
18.10.2023, 21:50
Zmiany w grze - 18.09.2023

tradycja podtrzymana, nawet podanie poprawnej daty przekracza mozliwosci niektorych ;p

PaulosXIX
18.10.2023, 22:22
Interfejs Użytkownika: Przywrócony został interfejs walki PvP.

No tak, można pięknie przełączać oddziały, szkoda że nie przy kilku jednoczesnych walkach.
Jednak plusik za krok naprzód ;)

BB_Penelopa
19.10.2023, 10:37
tradycja podtrzymana, nawet podanie poprawnej daty przekracza mozliwosci niektorych ;p

Cóż to za chochlik się wdarł i zmienił datę?! Już poprawiłam! Dziękuję Sparkz, jesteś niesamowity. :)

Miłego dnia,
BB_Penelopa

Bartexio
19.10.2023, 11:35
Jak zwykle z refleksem, czy po konserwie z dnia na dzień ot tak pojawia się wreszcie dedykowany wątek
Poprawki że smiech na sali. Manufaktura wegla za na targu gildii dalej nie dostepna
A event .. na wiki jest opis i szału nie ma - replay z tamtego roku

majsterpaulek60
19.10.2023, 11:49
ciekawe dla jakich graczy będzie ten event bo wytrwałych graczy te paczki to tylko zaśmiecanie gwiazdy do nowych graczy może się przyda ale ceny tych paczek to przesada

Sebastia27
19.10.2023, 14:19
ciekawe dla jakich graczy będzie ten event bo wytrwałych graczy te paczki to tylko zaśmiecanie gwiazdy do nowych graczy może się przyda ale ceny tych paczek to przesada

Jeśli bedziesz miał możliwość kupna takowej paczki bo ostatnio to blokowali jej kupno.

pretor29
19.10.2023, 15:58
znowu sie okaze ze polowa paczek zablokowana potem czcigodna penelopa napisze znamy problem pracujemy, a na koniec wyjdzie ze tak mialo byc i tyle :) ....

a event jak event kopiowany non stop od 8 lat

majsterpaulek60
19.10.2023, 16:44
znowu sie okaze ze polowa paczek zablokowana potem czcigodna penelopa napisze znamy problem pracujemy, a na koniec wyjdzie ze tak mialo byc i tyle :) ....

a event jak event kopiowany non stop od 8 lat

no nie koniecznie taki sam bo zawartość skrzynek mizerna a ceny o wiele wyższe czyli event na starcie już mizerny

trorox
19.10.2023, 17:27
Pamiętnik Dewelopera pojawi się przed rozpoczęciem wydarzenia. :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

No to czekamy do jutra :)

majsterpaulek60
19.10.2023, 20:15
No to czekamy do jutra :)

dlaczego do jutra przed eventem to może być poniedziałek rano

BB_Penelopa
23.10.2023, 11:02
Dzień dobry,

Obecnie otrzymujemy zgłoszenia na temat problemów z logowaniem. Nasz dział techniczny został o tym poinformowany. Dodam, że dla częci Graczy serwer jest dostępny, dlatego zalecam regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej. Przypominam też, że gra poprzez Klienta może powodować błędy. 

Pozdrawiam,
BB_penelopa

Bartexio
23.10.2023, 13:31
Przecież to nie pierwszy event, gdzie są błędy i konserwy na starcie - tradycja zachowana haha

pretor29
23.10.2023, 17:30
to ja mam inne pytanie... ile czasu i ilu mega wyszkolonych programistow wam potrzeba zeby poprawic jeden glupi wpis w zadaniu

" 50 (1, RES)" , na rzuc 50 psikusow?

nie ogarniacie tego? czy za malo was tam jest?

croko
29.10.2023, 14:05
... że gra poprzez Klienta może powodować błędy. 

w tej chwili Unity robi to skutecznie, mój komp ma ponad 10 lat i stety unity, to nie jest dobry wybór.

Podejrzewam, iż dzięki opcji klienta, nadal w te grę 99,8% graczy nadal, tu jest..
inaczej to forum by świeciło puuustką