PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Odkrywcy i czytanie wiadomości---HIT

WiktorKing
25.07.2023, 09:56
Cześć mój pomysł na poprawę gry---wg mojej oceny to byłby hit.
1. Wciskająć np CTrl jak w windowsie można by zaznaczać kilku ,ilu się chce odkrywców , wysyłać ich hurtem ,na tą samą misję .
Mając ich już kilkunastu ,bardzo długo się ich wysyła. A tak to by był moment .
2.Widomości powinna być opcja aby można było odbierać wiadomości wszystkie na raz....wysyłam tylko odkrywców ...nie chce mi się już wszystkiego odczytywać co znaleźli ....a tak by można było --odczytaj wszystkie wiadomości od odkrywców / od przygody / na raz ,a nie przeklikiwać wszystkie wiadomości oddzielnie.
Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi.

HeyHoLetsGoo
25.07.2023, 11:27
twoje wszystkie problemy rozwiazuje klient do TSO .- 1 klikiem wysylasz nawet 200 odkrywcow. w mailu ptaszkiem zaznaczasz i wskazujesz gdzie ma ten drop isc do gwiazdki czy do magazynu:)

BB_Penelopa
25.07.2023, 12:19
Dzień dobry,

bardzo dziękuję za opisanie pomysłu. Na chwilę obecną nie wprowadzimy grupowego wysyłania odkrywców. Dodam, że Klient nie jest przez nas wspierany.

Proszę też, o jeden pomysł na jeden post.

Na przyszłość pamiętaj proszę o ankiecie. Instrukcję znajdziesz > tutaj (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/37669) <.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Flaps
25.07.2023, 12:43
Dzień dobry,

bardzo dziękuję za opisanie pomysłu. Na chwilę obecną nie wprowadzimy grupowego wysyłania odkrywców. Dodam, że Klient nie jest przez nas wspierany.

Proszę też, o jeden pomysł na jeden post.

Na przyszłość pamiętaj proszę o ankiecie. Instrukcję znajdziesz > tutaj (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/37669) <.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

...tak - BO TO KLIENT- WSPIERA was...

HeyHoLetsGoo
25.07.2023, 16:49
...tak - BO TO KLIENT- WSPIERA was...

dokladnie. gdyby nie klient tworzony przez pasjonatow to liczba graczy polecialaby jeszcze w dol. A szkoda ze inni spijaja smietanke ktora Wy byuscie mogli spijac. tak samo jak mobilna wersja dla setlerow ..Teraz juz za pozno, ale inne gry przegladarkowe maja czesto takiego klienta