PDA

Zobacz pełną wersję : Ekipa wyburzeniowa, Odpalacz

ColinRaphaël
27.06.2023, 18:51
Witaj Pene,

podsuń pomysł deweloperom aby zaktualizowali ilość odpalaczy i ekipy wyburzeniowej do potrzeb bo po wykorzystaniu obecnej ilości, nadal jest zapotrzebowanie na kilku sztuk ;) zawsze dodatkowe źródło pozyskania kleju ;))

Weź im wrzuć również pomysł że jakby dodali grupowe wysyłanie odkrywców i podpięli je pod premium to też jednak zwiększyłaby się wam pula dochodów ;) bo jest jednak pewna ilość graczy która do tej pory nie korzysta z klienta ;) i nie skorzysta ;)

przyjemnego tygodnia ;)

Publiusz
06.07.2023, 09:44
To może tak dołożyć ekipę do wyrębu i usunąć niektóre zawadzające drzewo lub krzak, w miejsce którego wskoczyłby jakiś kolejny budynek 2x2 lub większe typu pole słoneczników czy coś podobnego.

StachuSiekiera
08.07.2023, 08:52
Witaj Pene,

podsuń pomysł deweloperom aby zaktualizowali ilość odpalaczy i ekipy wyburzeniowej do potrzeb bo po wykorzystaniu obecnej ilości, nadal jest zapotrzebowanie na kilku sztuk ;) zawsze dodatkowe źródło pozyskania kleju ;))

Weź im wrzuć również pomysł że jakby dodali grupowe wysyłanie odkrywców i podpięli je pod premium to też jednak zwiększyłaby się wam pula dochodów ;) bo jest jednak pewna ilość graczy która do tej pory nie korzysta z klienta ;) i nie skorzysta ;)

przyjemnego tygodnia ;)

przypomnałem o tym na testowym forum jakis rok temu, dodali do podejzanych interesow wtedy
podejzane interesy okazaly sie zrypane, temat zamilkl

wiec go podbijam, Pene, zglos to, potrzebujemy wiecej ekip wyburzeniowych

Senlandia
25.11.2024, 18:25
U mnie pozostała do wyburzenia jedna góra, a w gwieździe został odpalacz (skał i rumowisk już nie mam). W sklepie ekip wyburzeniowych juz nie mam.

Jurek12345
26.11.2024, 19:28
U mnie pozostała do wyburzenia jedna góra, a w gwieździe został odpalacz (skał i rumowisk już nie mam). W sklepie ekip wyburzeniowych juz nie mam.

u mnie to samo

trorox
26.11.2024, 19:48
U mnie zostały 2 odpalacze, a nie mam co wyburzyć...