Zobacz pełną wersję : Brak animacji premii na budynkach
Tak jak w temacie, nie mam animacji premii na budynkach, co dziwne po aktualizacji było ok, tylko po następnym zalogowaniu (wieczorem) wszystkie budynki nie mają animacji, trzeba najechać na budynek kursorem żeby sprawdzić czy jest premia.
Nie ma jeszcze znaczka zatrzymania produkcji.
basik2013
16.03.2023, 09:39
U mnie też nie widać animacji premii ,jest to problem bo można stracić drogie premie. I traci się czas na sprawdzenie.
spirales
16.03.2023, 10:17
U mnie też :-(
u mnie nie widać premii, upgradów, poziomu budynku, 3 gienków i nie mogę wchodzić na przygody więc... :) same usprawnienia
Jurek12345
16.03.2023, 18:22
Po konserwie zmieniły się ustawienia, rozwiń kółko zębate (opcje w grze pod avatarem) i tam pozmieniaj
krzysioxd
16.03.2023, 20:40
dzięki. weszłam w kółko zębate ,i działa.
Tylko, że po wyjściu i ponownym wejściu do gry za każdym razem ustawienia się resetują.
bart_las16
21.03.2023, 11:08
Tylko, że po wyjściu i ponownym wejściu do gry za każdym razem ustawienia się resetują.
Duklanie tak samo mam
pablos73
30.03.2023, 10:01
Tak jak w temacie, nie mam animacji premii na budynkach, co dziwne po aktualizacji było ok, tylko po następnym zalogowaniu (wieczorem) wszystkie budynki nie mają animacji, trzeba najechać na budynek kursorem żeby sprawdzić czy jest premia.
Nie ma jeszcze znaczka zatrzymania produkcji.
client portable z wiki i nie ma problemu