Zobacz pełną wersję : same wracające budynki do menu gwiazdy
jarekpolak1
02.02.2023, 05:57
Jak to możliwe że 3 różne budynki same przeniosły się do gwiazdy? Jestem pewien że ja tego nie zrobiłem gdyż wczoraj kliknąłem na rozbudowę Cudowny Zimowy Dom Mieszkalny na lvl 12 a dziś jakoś ten budynek znal;azł się w gwiezdzie ....straciłem 10k zaprawy + 15k monet ,ale to pikuś bo do tego jeszcze do gwiazdy poleciały dwa inne budynki ....na mojego kompa nikt mi nie wchodził więc nie kumam o co chodzi.....
Abrams85
02.02.2023, 17:05
U mnie w niektórych miejscach budynek wraca do gwiazdy juz na etapie budowania. Musze wtedy zbudowac go w innym miejscu i przestawic tam gdzie chce. Najwiekszy problem z tym stwarzają wspaniałe rezydencje, ale także domki na wodzie i inne eventowe :D
wojtex113
03.02.2023, 13:42
Rozwiązanie tego problemu jest banalnie proste stawiasz budynek i czekasz aż pojawi się odliczanie procentowe budowy dopiero wtedy możesz zacząć budowę kolejnego budynku tego samego typu. W przypadku zniknięcia budynku wystarczy reset. Problem ten występuję w przypadku postawienia za szybko 2 budynków a nie miejsca gdzie się stawia
jarekpolak1
04.02.2023, 09:43
Te budynki już tam stały długo ...Cudowny Zimowy Dom Mieszkalny stał już tam długo conajmniej pół roku właśnie podnosiłem na lvl 12 a na drugi dzień znalazł się w gwiezdzie .... to tak ja by ktoś wszedł na moje konto i je usunął do gwiazdy ...nikt oprócz mnie nie ma dostępu do mojego komputera .... nawet w historii chrome sprawdzałem wejście na stronę i były tylko moje wejścia...
Abrams85
04.02.2023, 13:37
Dokładnie właśnie tak, mam już stojące np. wspaniałe rezydencje. Są miejsca w których po prostu nie da się u mnie ich postawić, musze tam przestawiać już wybudowaną . Regularnie to przerabiam bo wywalam wspaniałe rezydencje jak trzeba budować cmentarze, farmy kwiatów itp.