PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Nielimitowane poziomy

Acoma
30.06.2022, 10:41
Kto za?

Level + = 150% punktów poprzedniego poziomu.

Nagroda za osognięcie co 200 lev to możliwość podbicia na stałe wyspy-kolonii.

pretor29
30.06.2022, 11:21
a dlaczego nie ? ... gra i tak nic nowego nie wnosi , od lat to jest jedna wielka porazka to przynajmniej niech lvl sa bez limitu ... duzo to i tka nie zmieni

sparkz
30.06.2022, 11:39
Generalnie jestem za, mialbym tylko wiekszy polew z ludzi tracacych tysiace godzin na grind w kolko tego samego contentu ktory juz teraz jest o 3-4 lata za stary, tylko po to zeby im sie zmienila cyferka pod awatarem.

Nagroda za osognięcie co 200 lev to możliwość podbicia na stałe wyspy-kolonii.

Co to za nagroda skoro kolonie produkuja to samo co kopalnia ktora juz mozesz na wyspie postawic i uzywac nawet bez koniecznosci produkowania wojska do jej zdobycia, a do tego produkuje w sposob ciagly i nie musisz recznie odbierac surowcow ?

Acoma
02.07.2022, 18:00
Co to za nagroda

Drogi przedmówco - ile masz budynków w 'gwieździe, których już nie możesz wybudować z braku miejsca?
A może dodatkowe kopalnie miedzi czy żelaza nie przydałyby się?

sparkz
02.07.2022, 18:48
Drogi przedmówco - ile masz budynków w 'gwieździe, których już nie możesz wybudować z braku miejsca?

dokladnie zero takich ktorych potrzebuje

A może dodatkowe kopalnie miedzi czy żelaza nie przydałyby się?

przydalyby sie w 2014, od 2015 gdzie wprowadzono jednostki do ktorych produkcji potrzeba platyne - nie za bardzo.

Acoma
03.07.2022, 11:06
Oczywiście.

Może lepszy byłoby umieścić nagrodę wariantywną: coś wybranego przez firmę lub... klejnoty?

Acoma
11.11.2022, 07:19
Czy opcja związana z możliwością odbicia nieużywanego konta, po uprzednim wybiciu istniejących już żołnierzy, podzielonych równo w każdej istniejącym / podbitym sektorze byłaby bardziej 'apetyczna'?

sparkz
11.11.2022, 10:44
Dla mnie nie, gra sie nie skaluje w gore, wiec nie widze potrzeby posiadania wiekszej ilosci terenow i produkcji niz juz mam i mi wystarcza.

Do tego nie widze sensu wysilac sie zeby wymyslic usprawnienia do gry ktora wisi w zamrozonym stanie szosty rok, wydawca nawet nie udaje ze planuje wrzucac do niej jakikolwiek nowy content i ledwie udaje mu sie ja utrzymac w dzialaniu. Przypomina to troche pudrowanie ledwie żywego Breżniewa.

adlugi
07.12.2022, 22:51
level 200za 10lat , miliony surki w gwiazdce :) co jeszcze?

Publiusz
08.12.2022, 12:39
Wolałbym aby urozmaicono zasoby z kolonii np.: nasiona oleiste czy rudę platyny. Wiem, że nasiona są z przygód i z Uprawy słoneczników, ale zawsze dodatkowa zachęta do robienia (dla mnie) kolonii.

ColinRaphaël
08.12.2022, 20:07
lepszym pomysłem już by było jak by dodali kolejne wyspy archipelagi czy jak to nazwą i wtedy by mogło być np tak jak teraz zaplac łodygami ale zdobądź np za każdy fragment np 50 mln expa drugi 150 mln expa to by poprawilo grywalność bo każdy ma tyle budynków w gwieździe a miejsca brak ;) ale ale cóż kto komu zabroni marzyć :))