Zobacz pełną wersję : Zaginiony Mecz towarzyski
PanOdkrywca
21.06.2022, 12:47
Dobry,
pech chciał, że rozpocząłem Mecz towarzyski tuż przed konserwą...
"Skończył" się, gdy Set. nie działali.
I teraz:
- nie mam go w Menu Gwiazda
- nie mam go "otwartego"
- a jednocześnie nie mogę rozpocząć nowej przygody, gdyż... mam uruchomiony Mecz towarzyski.
W efekcie ani nie wykonam zadania Mistrzostwa Osadników, ani nie mogę rozpocząć przygody dla Cosntrictor...
PanOdkrywca
21.06.2022, 15:13
Wow.. się pojawił :-)
Witam zaginął mi mecz towarzyski który zacząłem wczoraj ???
Dzień dobry,
A mi zniknął mecz półfinałowy, niby jest aktywny bo nie da się zacząć innej przygody ale nie mam możliwości dokończenia meczu ponieważ nie mam jak do niego wejść.
Proszę o pomoc
Dzień dobry,
A mi zniknął mecz półfinałowy, niby jest aktywny bo nie da się zacząć innej przygody ale nie mam możliwości dokończenia meczu ponieważ nie mam jak do niego wejść.
Proszę o pomoc
Wejdź do wykrzyknika, zjedź na dół i zobacz, czy masz ten mecz w zakładce "Aktywne Przygody". Jeśli tak to kliknij na kwadrat po prawej stronie żeby pojawiła się pinezka.
BB_Penelopa
06.07.2022, 11:46
Witam serdecznie,
jeśli jej nie widzisz na pulpicie, to zerknij do księgi zadań. Tam również masz podgląd na otwarte przygody, które w razie takich sytuacji możesz ponownie "przypiąć" do pulpitu. Warto też wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki. Instrukcję znajdziesz > tutaj (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/48137) <.
Jeżeli powyższe kroki nie przyniosą rezultatu, wyślij proszę zgłoszenie do naszej pomocy technicznej. Formularz znajdziesz na stronie głównej The Settlers Online.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa