Zobacz pełną wersję : Młotkowy zamiast eventu
DLACZEGO W TEJ GRZE JAK TYLKO ZACZYNA SIę WAżNE WYDARZENIE JAKIM JEST EWENT TO PO CHWILI POJAWIA SIę TZW. MŁOTKOWY I ZRYWA NAM POŁąCZENIE Z SERWEREM I JEST KONIEC FASCYNUJąCEGO GRANIA? Takie pytanie skromne mam. Może ktoś wie. Ktokolwiek:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::cool:
.czy na DSO też tak jest.....?hmmmm
DLACZEGO W TEJ GRZE JAK TYLKO ZACZYNA SIę WAżNE WYDARZENIE JAKIM JEST EWENT TO PO CHWILI POJAWIA SIę TZW. MŁOTKOWY I ZRYWA NAM POŁąCZENIE Z SERWEREM I JEST KONIEC FASCYNUJąCEGO GRANIA? Takie pytanie skromne mam. Może ktoś wie. Ktokolwiek:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::cool:
.czy na DSO też tak jest.....?hmmmm
jest, i wszędzie gracze podchodzą ze "zrozumieniem i wyrozumiałością" ;)
Stary_Niedźwiedź
20.06.2022, 13:20
jest, i wszędzie gracze podchodzą ze zrozumieniem i wyrozumiałością ;)
Ta, ale ile mozna... :/
BB_Penelopa
20.06.2022, 13:35
Witam serdecznie,
Chcielibyśmy poinformować, że dzisiaj, 20 czerwca 2022 roku, od około godziny 12:20 czasu polskiego do około 17:00, czasu polskiego odbędzie się konserwacja gry. Podczas tej konserwacji naprawimy kilka błędów związanych w Wydarzeniem Letnim.
Podczas konserwacji gra będzie niedostępna. Prosimy o uwzględnienie poniższych prac przy planowaniu rozgrywki. Czas Przygód i Premium zostanie przedłużony.
Informacja widnieje na stronie głównej.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam serdecznie,
Chcielibyśmy poinformować, że dzisiaj, 20 czerwca 2022 roku, od około godziny 12:20 czasu polskiego do około 17:00, czasu polskiego odbędzie się konserwacja gry. Podczas tej konserwacji naprawimy kilka błędów związanych w Wydarzeniem Letnim.
Podczas konserwacji gra będzie niedostępna. Prosimy o uwzględnienie poniższych prac przy planowaniu rozgrywki. Czas Przygód i Premium zostanie przedłużony.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Z jakim wyprzedzeniem? 20 minut? Nie mogła się informacja pojawić w grze? Nie każdy śledzi co 5 minut co się dzieje na głównej, zwłaszcza podczas eventu.
tomxxxtom
20.06.2022, 15:28
"Chcielibyśmy poinformować, że dzisiaj, 20 czerwca 2022 roku, od około godziny 12:20 czasu polskiego do około 17:00, czasu polskiego odbędzie się konserwacja gry"
Dlaczego chcecie konserwować grę? Toż ona już popsuta jest i nawet po konserwacji nie będzie zjadliwa.
:D :D
RemGalleu
20.06.2022, 20:35
Dziś nie zdążyłam otworzyć pierwszego okienka w "kalendarzu". "Aktualizacja" ma potrwać do jutra, do godz. 11. Okienko otwiera się o 10. Czyli będę musiała otworzyć je za klejnoty? Może po prostu ogłoście, że za dwa lata wyłączacie serwery (jak to zrobiliście w przypadku Anno Online), niech się ludzie pożegnają ze swoimi znajomymi. No, chyba że zrobicie tak jak w MMHO - Flash umarł 31.12 i MMHO razem z nim. Bez informacji, po cichu.
john2480
20.06.2022, 20:38
Ale są gamonie, z niczym już sobie poradzić nie mogą.
Dziś nie zdążyłam otworzyć pierwszego okienka w "kalendarzu". "Aktualizacja" ma potrwać do jutra, do godz. 11. Okienko otwiera się o 10. Czyli będę musiała otworzyć je za klejnoty? Może po prostu ogłoście, że za dwa lata wyłączacie serwery (jak to zrobiliście w przypadku Anno Online), niech się ludzie pożegnają ze swoimi znajomymi. No, chyba że zrobicie tak jak w MMHO - Flash umarł 31.12 i MMHO razem z nim. Bez informacji, po cichu.
z kalendarzem akurat obejdzie sie bez klejnotów, bo 1 dzień to był mecz towarzyski, wiec bez klejnotów z tego co kojarze one są
To jakieś jaja, ostatni event to samo, nie możecie konserwy robić tydzień wcześniej?? Nie można się zalogować do gry, miało być to możliwe od 18:30, jest 21:00 i nic. Brak szacunku dla graczy.
A co z zadaniami które rozpoczęliśmy,ze zbieraniem klejnotów za logowanie i odnawianiem kopalni i innych zasobów,nie każdy ma kilka godzin dziennie żeby to wszystko ogarnąć.Mało tego,że w ostatnim czasie ciągle są problemy z grą,to kolejny event którego nie chce się nawet zaczynać bo już będzie on krótszy przynajmniej dla mnie o 2 dni.Gram w tą grę już kilka lat,ale to co się dzieje ostatnio zaczyna być denerwujące i cierpliwości już powoli brakuje i to nie tylko mi,widzę po znajomych którzy coraz rzadziej się logują,a mało który bierze udział w eventach żeby się nie denerwować.
propozycja taka - jak wam nie wyszło to odłóżcie start o dobę, jak nie dacie rady do jutra do rana zrobić czegoś co umożliwi odpalenie prawidłowe to powiedzmy o 9 godz. dajecie info że start znowu o dobę odłożony itd. może nie bedziemy sie kilka razy odbijać od strony startowej bo to zniechęca już nawet starych graczy do tego tso
Ja pamiętam jak kilka lat temu gdy zdarzyła się podobna sytuacja,to event przesunięto o 2-3 dni,tylko problemy to były czymś dziwnym bo się nie zdarzały.Teraz to mam wrażenie przy ciągłych problemach,że jakby tak zrobić to event Bożo Narodzeniowy odbyłby się na Wielkanoc;)
jermoc5091
20.06.2022, 23:02
to naprawdę jest cyrk co sie dzieje z grą może trzeba zmienic zarządzających i programistów
Patras17
20.06.2022, 23:08
Witam serdecznie,
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
CZYSTE KPINY!!!!!!!!
MOŻE JUŻ CZAS ZE SCENY ZEJŚĆ I ZAKOŃCZYĆ TĘ GRĘ ???
Jest już dzisiaj, czyli dzień następny /21.06.2022/ jest godzina 11.23 i dalej nie można grać.CO JEST GRANE. Może w ramach kultury dowiemy się o co chodzi?
Czy ktoś ma problem z aktywnym premium? Mnie od wczoraj, od początku eventu, nie dodaje 50%...
bigfrajer
21.06.2022, 13:34
Witam serdecznie,
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Czy w związku z tym ,że wczoraj nie mogłem zalogować się do gry popołudniu i nie zdążyłem zalogować się przed włączeniem aktualizacji (inne plany)życiowe) planujecie rekompensaty wynikające z tego faktu bo akurat ja straciłem 100 klejnotów z cyklu logowań codziennych i domagam się ich
pozdrawiam bardzo ................