PDA

Zobacz pełną wersję : Młotkowy zamiast eventu

ariette
20.06.2022, 12:39
DLACZEGO W TEJ GRZE JAK TYLKO ZACZYNA SIę WAżNE WYDARZENIE JAKIM JEST EWENT TO PO CHWILI POJAWIA SIę TZW. MŁOTKOWY I ZRYWA NAM POŁąCZENIE Z SERWEREM I JEST KONIEC FASCYNUJąCEGO GRANIA? Takie pytanie skromne mam. Może ktoś wie. Ktokolwiek:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::cool:

.czy na DSO też tak jest.....?hmmmm

Freha
20.06.2022, 13:00
DLACZEGO W TEJ GRZE JAK TYLKO ZACZYNA SIę WAżNE WYDARZENIE JAKIM JEST EWENT TO PO CHWILI POJAWIA SIę TZW. MŁOTKOWY I ZRYWA NAM POŁąCZENIE Z SERWEREM I JEST KONIEC FASCYNUJąCEGO GRANIA? Takie pytanie skromne mam. Może ktoś wie. Ktokolwiek:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::cool:

.czy na DSO też tak jest.....?hmmmm

jest, i wszędzie gracze podchodzą ze "zrozumieniem i wyrozumiałością" ;)

Stary_Niedźwiedź
20.06.2022, 13:20
jest, i wszędzie gracze podchodzą ze zrozumieniem i wyrozumiałością ;)

Ta, ale ile mozna... :/

BB_Penelopa
20.06.2022, 13:35
Witam serdecznie,

Chcielibyśmy poinformować, że dzisiaj, 20 czerwca 2022 roku, od około godziny 12:20 czasu polskiego do około 17:00, czasu polskiego odbędzie się konserwacja gry. Podczas tej konserwacji naprawimy kilka błędów związanych w Wydarzeniem Letnim.
Podczas konserwacji gra będzie niedostępna. Prosimy o uwzględnienie poniższych prac przy planowaniu rozgrywki. Czas Przygód i Premium zostanie przedłużony.

Informacja widnieje na stronie głównej.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Freha
20.06.2022, 13:39
Witam serdecznie,

Chcielibyśmy poinformować, że dzisiaj, 20 czerwca 2022 roku, od około godziny 12:20 czasu polskiego do około 17:00, czasu polskiego odbędzie się konserwacja gry. Podczas tej konserwacji naprawimy kilka błędów związanych w Wydarzeniem Letnim.
Podczas konserwacji gra będzie niedostępna. Prosimy o uwzględnienie poniższych prac przy planowaniu rozgrywki. Czas Przygód i Premium zostanie przedłużony.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Z jakim wyprzedzeniem? 20 minut? Nie mogła się informacja pojawić w grze? Nie każdy śledzi co 5 minut co się dzieje na głównej, zwłaszcza podczas eventu.

tomxxxtom
20.06.2022, 15:28
"Chcielibyśmy poinformować, że dzisiaj, 20 czerwca 2022 roku, od około godziny 12:20 czasu polskiego do około 17:00, czasu polskiego odbędzie się konserwacja gry"

Dlaczego chcecie konserwować grę? Toż ona już popsuta jest i nawet po konserwacji nie będzie zjadliwa.

:D :D

RemGalleu
20.06.2022, 20:35
Dziś nie zdążyłam otworzyć pierwszego okienka w "kalendarzu". "Aktualizacja" ma potrwać do jutra, do godz. 11. Okienko otwiera się o 10. Czyli będę musiała otworzyć je za klejnoty? Może po prostu ogłoście, że za dwa lata wyłączacie serwery (jak to zrobiliście w przypadku Anno Online), niech się ludzie pożegnają ze swoimi znajomymi. No, chyba że zrobicie tak jak w MMHO - Flash umarł 31.12 i MMHO razem z nim. Bez informacji, po cichu.

john2480
20.06.2022, 20:38
Ale są gamonie, z niczym już sobie poradzić nie mogą.

set2g
20.06.2022, 20:39
Dziś nie zdążyłam otworzyć pierwszego okienka w "kalendarzu". "Aktualizacja" ma potrwać do jutra, do godz. 11. Okienko otwiera się o 10. Czyli będę musiała otworzyć je za klejnoty? Może po prostu ogłoście, że za dwa lata wyłączacie serwery (jak to zrobiliście w przypadku Anno Online), niech się ludzie pożegnają ze swoimi znajomymi. No, chyba że zrobicie tak jak w MMHO - Flash umarł 31.12 i MMHO razem z nim. Bez informacji, po cichu.

z kalendarzem akurat obejdzie sie bez klejnotów, bo 1 dzień to był mecz towarzyski, wiec bez klejnotów z tego co kojarze one są

Aro711
20.06.2022, 20:59
To jakieś jaja, ostatni event to samo, nie możecie konserwy robić tydzień wcześniej?? Nie można się zalogować do gry, miało być to możliwe od 18:30, jest 21:00 i nic. Brak szacunku dla graczy.

husyt
20.06.2022, 21:59
A co z zadaniami które rozpoczęliśmy,ze zbieraniem klejnotów za logowanie i odnawianiem kopalni i innych zasobów,nie każdy ma kilka godzin dziennie żeby to wszystko ogarnąć.Mało tego,że w ostatnim czasie ciągle są problemy z grą,to kolejny event którego nie chce się nawet zaczynać bo już będzie on krótszy przynajmniej dla mnie o 2 dni.Gram w tą grę już kilka lat,ale to co się dzieje ostatnio zaczyna być denerwujące i cierpliwości już powoli brakuje i to nie tylko mi,widzę po znajomych którzy coraz rzadziej się logują,a mało który bierze udział w eventach żeby się nie denerwować.

ariette
20.06.2022, 22:06
propozycja taka - jak wam nie wyszło to odłóżcie start o dobę, jak nie dacie rady do jutra do rana zrobić czegoś co umożliwi odpalenie prawidłowe to powiedzmy o 9 godz. dajecie info że start znowu o dobę odłożony itd. może nie bedziemy sie kilka razy odbijać od strony startowej bo to zniechęca już nawet starych graczy do tego tso

husyt
20.06.2022, 22:32
Ja pamiętam jak kilka lat temu gdy zdarzyła się podobna sytuacja,to event przesunięto o 2-3 dni,tylko problemy to były czymś dziwnym bo się nie zdarzały.Teraz to mam wrażenie przy ciągłych problemach,że jakby tak zrobić to event Bożo Narodzeniowy odbyłby się na Wielkanoc;)

jermoc5091
20.06.2022, 23:02
to naprawdę jest cyrk co sie dzieje z grą może trzeba zmienic zarządzających i programistów

Patras17
20.06.2022, 23:08
Witam serdecznie,

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

CZYSTE KPINY!!!!!!!!

MOŻE JUŻ CZAS ZE SCENY ZEJŚĆ I ZAKOŃCZYĆ TĘ GRĘ ???

ceer52
21.06.2022, 11:23
Jest już dzisiaj, czyli dzień następny /21.06.2022/ jest godzina 11.23 i dalej nie można grać.CO JEST GRANE. Może w ramach kultury dowiemy się o co chodzi?

jery75
21.06.2022, 11:52
Czy ktoś ma problem z aktywnym premium? Mnie od wczoraj, od początku eventu, nie dodaje 50%...

bigfrajer
21.06.2022, 13:34
Witam serdecznie,

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Czy w związku z tym ,że wczoraj nie mogłem zalogować się do gry popołudniu i nie zdążyłem zalogować się przed włączeniem aktualizacji (inne plany)życiowe) planujecie rekompensaty wynikające z tego faktu bo akurat ja straciłem 100 klejnotów z cyklu logowań codziennych i domagam się ich
pozdrawiam bardzo ................