Zobacz pełną wersję : uprawy kwiatów - drzewko miłości BŁĄD
Witam,
Moje uprawy kwiatów postawiłem pod drzewkiem miłości i mam włączoną prestiżową premie dla znajomego. Kiedy cykl kończy się z uprawy wpada 22 kwiaty, a po chwili jest korekta i zamiast 22 nalicza 11. Wiec z 3 upraw w sumie wpada 33 kwiaty a nie 66 na cykl. Wychodzi na to że jesteśmy kantowani.. Też tak macie? Proszę o wyjaśnienie.
wlodi1977
14.02.2022, 13:44
mam tak samo z olejami i prestiżową .tak jakby nie widziało prestiżowej.
Mam dokładnie to samo, pisałam już do supportu, ale wszyscy wiemy jak z nimi jest...
testowina
14.02.2022, 15:17
Potwierdzam. Odnowienie działa, ale nie mogło być przecież tak dobrze, żeby wszystko działało.
yachoo79
14.02.2022, 15:45
mi na Torbach śniegu też nie widzi prestiżowej bo wpada tylko 8 kwiatków
Torba śniegu daje x4, prestiżowa to podwaja, więc jak masz 8 kwiatków z pola, to wszystko jest oki :)
yachoo79
14.02.2022, 16:29
no to jest OK tak samo jest na Walentynkach
DukeNukem-PL
14.02.2022, 17:17
Wygląda na to że teraz Premia Prestiżowa jest ignorowana w grze. Na Unity cykl z Uprawy kwiatów daje 11 a nie 22 kwiaty jak być powinno. Warto by było sprawdzić czy to samo dzieje się na innych budynkach produkcyjnych.
Czy w tej grze była choć jedna konserwa po której nic nie trzeba było poprawiać?
DukeNukem-PL
15.02.2022, 07:25
Sprawdzałem wczoraj późnym wieczorem i na oleju maszynowym Uprawa kwiatów dobrze działa.
Sprawdziłem owczarnię z Grilowanym stekiem - też jest dobrze. Jak na razie mnożnik wynikający z premii Drzewa miłości nie jest podwajany przez Prestiżową premię. Inne miejscowe premie są podwajane.
yachoo79
15.02.2022, 08:47
Sprawdzałem wczoraj późnym wieczorem i na oleju maszynowym Uprawa kwiatów dobrze działa.
Sprawdziłem owczarnię z Grilowanym stekiem - też jest dobrze. Jak na razie mnożnik wynikający z premii Drzewa miłości nie jest podwajany przez Prestiżową premię. Inne miejscowe premie są podwajane.
Mi się wydaje że pytanie o problem dotyczył tylko upraw eventovych, takich jak uprawa kwiatów, pola dyń etc
DukeNukem-PL
15.02.2022, 12:25
Mi się wydaje że pytanie o problem dotyczył tylko upraw eventovych, takich jak uprawa kwiatów, pola dyń etc
Przeczytaj proszę cały wątek. :)
Poświęciłam się (unity) i sprawdziłam :) ... u mnie na unity, kliencie i kliencie portable wszystko działa prawidłowo. Przy włączonej prestiżowej i drzewku na uprawach produkowane są 22 sztuki i tyle samo kwiatów wpada do magazynu.
Potwierdzam, u mnie też prawidłowo. Nawet przeczekałem kilka cykli aby sprawdzić, różne logowania a także na nowej już odnowionej premii. Wszystko OK.
wojtex113
15.02.2022, 14:50
Premia dla przyjaciela działa prawidłowo ( naliczanie produkcji kwiatów] tylko na kliencie wystarczy, że ktoś gra przez klienta i wejdzie na wyspę gracza wersji unity wtedy nalicza prawidłowo. Wersja unity ma ten błąd od samego początku czyli od eventu urodzinowego nie naliczało prawidłowo produkcji balonów
Znowu się poświęciłam i jeszcze raz sprawdziłam jak to na unity wygląda :)
Nawet weszłam do znajomego i wróciłam, I cały czas tak samo prawidłowo pokazuje mi produkcję na uprawach i prawidłowa ilość kwiatów dodawana jest do magazynu. Na kliencie i kliencie portable jest tak samo.
BB_Penelopa
16.02.2022, 13:30
Witam serdecznie,
Klient nie jest przez nas wspierany, dlatego jeżeli podczas używania Klienta wystąpi jakikolwiek błąd, proszę o sprawdzenie, czy występuje on również poprzez grę na Unity.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
pretor29
16.02.2022, 14:06
znow usuwanie niewygodnych postow .. .czy cos tu poza prawda zostalo powiedziane? klient dziala unity leży i tyle.. a proble mz naliczaniem byl jzu dawno
BB_Penelopa
16.02.2022, 16:54
znow usuwanie niewygodnych postow .. .czy cos tu poza prawda zostalo powiedziane? klient dziala unity leży i tyle.. a proble mz naliczaniem byl jzu dawno
Witaj Pretor,
moderuję posty obraźliwe oraz niezgodne z naszym regulaminem. Zapoznaj się proszę z regulaminem: https://forum.thesettlersonline.pl/forums/208
Serdeczności,
BB_Penelopa
pretor29
17.02.2022, 13:10
tak jest od samego wprowadzenia unity i co sie zmienilo? tysiace negatywnych komentarzy i co z tego? widzisz jakies zmiany bo ja zadnej...
to byla opdpowiedz do postu gracza ktorego ow post zostal oczywiscie usuniety