PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Tytanowa Kura

Tarczyńca
04.02.2022, 14:49
Cześć.
To tak moim celem jest zmniejszenie ilości surowca. A mianowicie chciałem aby w Tytanowej kurze był zmieniony surowiec chciał bym aby zamiast Nasienia oleistego były 2 rodzaje desek bo nie ma co z tymi deskami zrobić a tytan się przyda i wiadomo deski pójdą w górę cenowo to bardzo dobrze dla nich, mam namyśli deski iglaste i liściaste czyli by było tak, Ryby ten sam koszt co jest plus deski iglaste plus deski liściaste myślę że to dobre rozwiązanie dla Tytanowej Kury. W tym celu robię ankietę myślę że pomysł poprze wielu ludzi. głosujcie na TAK bo tytanu zawsze brakuje. :cool:

BB_Penelopa
04.02.2022, 18:15
Witam!

Zapraszam do głosowania!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

horis
05.02.2022, 17:31
Witam!

Zapraszam do głosowania!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

oddaję swój głos na opcję: 'Całkowita wymiana polskiego zespołu BB TSO ( czyli obecnym papa i nie wracajcie, i zatrudnieniem nowych kompetentnych osób)

Androm3da
07.02.2022, 00:36
Gdyby BB ogarniało grę to już dawno byśmy mieli niewyczerpalną kopalnię tytanu, a że gra się sypie to nie mamy.
Zresztą jednego nie rozumiem, odkąd wprowadzili unity gra jest nie grywalna, miała "milion" błędów, kolejne "milion" BB dorzuciło w aktualizacjach, można by tak od ręki napisać co jest popsute, co nie działa tak jak powinno, itd., do tej pory nic nie naprawiono, po co zatem wymyślać jakiekolwiek nowości czy zmiany ?
Co do pomysłu, jestem na nie, budynek sam w sobie jest bez sensu.