Zobacz pełną wersję : UNITY - półroczna rocznica wprowadzenia
Tak, tak, to już pół roku minęło.
Dokładnie 20 LIPCA!!! wprowadzono do gry to boskie, cudowne, fantastyczne i wspaniałe Unity. :)
"Drodzy Gracze,
Aktualizacja zakończyła się o godzinie 12:00.
Wersja Unity została pomyślnie zaimplementowana na serwery. Klient nie jest już potrzebny do gry! Gra uruchamia się ponownie bezpośrednio w przeglądarce."
Myślicie, że cos się zmieni przez następne pół roku ?
pretor29
23.01.2022, 19:24
biorąc pod uwage tempo dodawanych bledow ... to bedzie tylko gorzej
Może poprawią jakieś teksty, jak prawie w każdej konserwie. No i dodadzą kupę nowych błędów, jakie nam się nawet nie śniły.
Stary_Niedźwiedź
24.01.2022, 02:05
Tak, tak, to już pół roku minęło.
Dokładnie 20 stycznia wprowadzono do gry to boskie, cudowne, fantastyczne i wspaniałe Unity. :)
Coś ci się pomyliło kolego. Unity zosyało wprowadzone 20go Lipca nie Stycznia.
https://i.ibb.co/gFv1NMS/Untitled.png
20go Stycznia, to jak już co, minęło właśnie poł roku od wprowadzenia Unity. Jak już komuś wytykasz błędy to przynajmniej sam ich nie popełniaj.;):rolleyes:
pretor29
24.01.2022, 06:23
co by nie mowiac pracuja juz nad tym od wrzesnia 2020 wiec ja kna tyle czasu to nei ogarneli nic...
a nie sory popraw mnie jesli sie myle ... klienta przygotowala zewn. firma ... unity tez im przygotowala zewn firma .... wiec w sumie od tego czasu tylko poprawiaja i nic wiecej ....
Skoro minęło pół roku, to oczywistą sprawą jest że Unity wprowadzili 20 lipca, już poprawiłem swój błąd.
pretor29
28.01.2022, 18:22
dzis nowa poprawiona wersja gry na testowym.... wg mnie dalej jeden ten sam bajzel ... tak jak pierwsza wewrsja polroku temu
a mnie dziś nie chce wpuścić po wejściu do gry zrywa mi połączenie