Zobacz pełną wersję : Nagroda z kalendarza - uniwersytet - problem z podniesieniem poziomu
jarekm1111
01.01.2022, 12:33
No to dzisiaj dostaliśmy wspaniały prezent - uniwersytet.
Pytanie jak mam podnieść w nim poziom, skoro wymaga osiągnięć z wielkanocy 2017?
Gram lekko ponad rok...
ehh...
pretor29
01.01.2022, 16:04
to sa wlasnie przemyslanie akcje bb
Ja nawet z kalendarza wczoraj (01.01.2022) nie dostałem uniwersytetu, a ulepszoną chatę łowcy jeleni. Nagrody nie są takie same dla wszystkich?
AdamDeSade1
02.01.2022, 12:41
a ja dostałem uniwersytet i mogę ulepszyć go za jaja wielkanocne :D
// ale jaja ;))
a ja dostałem uniwersytet i mogę ulepszyć go za jaja wielkanocne :D
// ale jaja ;))
Ciekawe, ja nie mogę wcale ulepszyć bo mam wyszarzony (nieaktywny) przycisk do podniesienia lvl. I do tego nie mam żadnych informacji o jajkach...
https://prnt.sc/25paxsc
Stary_Niedźwiedź
03.01.2022, 13:34
Z tego co wiem za dzisiejsze okno z kalendarza (3.1.2021) leca 3 premki:
Kocia Przyneta x3
Prestizowa Premia Dla Znajomego x3/x1
Krampus x3
Ciesze sie ze nie dostalem tej marnej Prestizowej tylko Kocia Przynete...:rolleyes:
pretor29
03.01.2022, 13:55
widac ze nikt z bb nawet w ta gre nie i p[ojaecia nie ma o niej
Ja akurat dostałam 3 prestiżowe. I jestem wściekła, i nie potrafię zrozumieć dlaczego wszyscy ich nie dostali.
MissLien
03.01.2022, 14:29
Niestety jest to mocno niesprawiedliwe. Nawet skala wartości tych premek jest nieporównywalna. Zawsze w kalendarzu wszyscy dostawali to samo albo mieli wybór, co się teraz podziało?
Stary_Niedźwiedź
03.01.2022, 14:48
Jesli juz nagrody z kalendarza maja byc z jakiejs losowej puli niech to beda porownywalne nagrody.
Za 1.1.2021 - Ulepszna Chatka Lowcy, Ulepszony Mlyn Wodny, Ulepszony Silos itp itd
Za 3.1.2021 - Kocia Przyneta x3, Inspirujaca Przemowa x3, Toczenie Pisanek x3 itd itp
Jak sie ma jakosc nagrody Kocia Przyneta do Prestizowej Premii...? - to pytanie do Penelopy
jakiś informatyk wpisał nie to co trzeba i zrobiło się lotto:) a teraz nie wie jak to "odkręcić")
Tamayori
03.01.2022, 16:49
No to ładne rzeczy się dzieją podczas tego eventu :) Pięknie ktoś namieszał hehe.
Tamayori
03.01.2022, 17:11
Mi takie zadanie wczoraj na chwilę wskoczyło.
"Ścieżka kolekcjonera"
Uniwersytetu też nie mogę podnieść mimo zaliczonych osiągnięć z 2017, czy 2020 roku. Nawet wyburzenie i postawienie ponownie budynku nie pomaga, choć niektórzy pisali, że w ich przypadku zadziałało.
Jak sie ma jakosc nagrody Kocia Przyneta do Prestizowej Premii...?
Od prawie 10 lat widac wyraznie, ze dla BB nie istnieje cos takiego jak wartosc, i wszystko jest rownowazne wszystkiemu.
Gdyby bylo inaczej to nie widzialbys w eventach generalow ktorzy sluza tylko temu, zeby reprezentowac jakas losowa i bezsensowna kombinacje dostepnych umiejetnosci, i nie widzialbys tuzinow ekstremalnie drogich domkow w grze gdzie kazdy aktywny juz lata temu potrzebna ilosc nabudowal.
Tu po prostu nie ma zadnej formy procesu myslowego, zeby zastanowic sie jak to co wrzuca sie do gry sie trzyma kupy.