PDA

Zobacz pełną wersję : Górski Labirynt

Tarczyńca
16.12.2021, 12:26
cześć.
To tak mam pilną potrzebę naprawienia przygody, górski labirynt bo kurde na ostatnim obozie znika mgła ale po czasie znów się pojawia i nie idzie skończyć przygody jak po 2 w nocy dopiero znika mgła.. liczę ze ktoś weźmie to pod uwagę i to naprawi bardzo na to liczę. Górski labirynt fajnie się ją robi armi narobiłem na to a tu lipa totalna mogę 1 dziennie robić i to o 00.00 wnocy xD trochę to nie poręczne

pretor29
16.12.2021, 15:26
twoja pilna potrzeba to nie priorytet bb naprawia to jak targowisko gildii czyli nigdy

Tarczyńca
16.12.2021, 19:20
Warto im o tym wspomnieć a nóż to błahostka będzie i naprawią

wojgol1
20.12.2021, 09:58
mam ten sam problem. udało Ci się zakończyć przygodę?

nasty_gen
20.12.2021, 21:24
cześć.
To tak mam pilną potrzebę naprawienia przygody, górski labirynt bo kurde na ostatnim obozie znika mgła ale po czasie znów się pojawia i nie idzie skończyć przygody jak po 2 w nocy dopiero znika mgła.. liczę ze ktoś weźmie to pod uwagę i to naprawi bardzo na to liczę. Górski labirynt fajnie się ją robi armi narobiłem na to a tu lipa totalna mogę 1 dziennie robić i to o 00.00 wnocy xD trochę to nie poręczne

ten sam problem kiedyś był z mglistym tortem, nie wiem tylko czy mgła znikała o konkretnej godzinie, szlag mnie trafił i zamknąłem przygodę, nie dało się nic zrobić, napisałem do BB, ale przygody nie dostałem spowrotem ... do dnia dzisiejszego nie odpalałem tej przygody.

Kba_
26.12.2021, 16:03
To da sie zakonczyc ta przygode czy nie? Poszlo mi duzo wopja i dystansow i nie moge ostatniego obozu zrobic! :((((((

MadamMama
28.12.2021, 00:45
Ja również dziś nie mogę ubić ostatniego obozu - mgła nie znikła. Mam nadzieję, że to naprawią i uda się dokończyć

Stary_Niedźwiedź
28.12.2021, 16:17
A ten problem dotyczy gry na kliencie czy na unity (czy tez pojawia sie w obydwu wersjach)?

Pytam bo sam mam zamiar zrobic ta wyprawe przed koncem ewentu a nie chce utknac.

Emirka
02.01.2022, 16:55
U mnie również problem z mgłą, która nie znika nad ostatnim obozem.
Szkoda, że nie dotarłam do tego wątku szybciej, tak bym pewnie przygody nie odpalała...

pretor29
02.01.2022, 17:20
zostawiasz przygode na noc i rano masz bez mgly ... takie tam niepowodzenia od bb

Emirka
02.01.2022, 18:04
Po usunięciu cookies i włączeniu gry, mgła zniknęła. Może jednak nie trzeba aż tyle czekać, albo miałam farta.

Kikol-54
01.09.2022, 16:43
Minęło sporo lat a problem powracającej mgły w labiryncie górskim występuje nadal. A może wyrzucić tą przygodę z TSO , bo przecież są lepsze sposoby do zniechęcania graczy do TSO .. Kiedy to się naprawi ???

Kba_
25.12.2022, 14:14
No i co jest z ta mgla?! 7 lat i dalej mgli! Zamglone to jest strasznie

BB_Penelopa
11.01.2023, 16:31
Witam serdecznie,

Opisany problem jest nam znany i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Niestety nie jesteśmy w stanie napisać, kiedy może zostać rozwiązany. Jednak staramy się naprawiać problemy zgłaszane nam przez graczy, czasem jednak potrzeba na to więcej czasu, niż się wydaje. Musimy także kategoryzować je pod różnymi względami i choć jest to sporo utrudnienie w grze, to nadal umożliwia ukończenie przygody.

Zazwyczaj w tego typu problemie pomaga kilkukrotne przelogowanie się bądź wylogowanie się z gry i strony na co najmniej 15 minut. Ponadto spróbuj przełączyć się na wyspę znajomego. Jeśli to nie pomoże możesz jeszcze wyczyścić pamięć podręczną i ciasteczka oraz sprawdzić, czyten sam problem występuje na innych przeglądarkach i w trybie incognito.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa