Zobacz pełną wersję : Zablokowana wyspa
Po wrzuceniu przez znajomego czarnokwiata na kużnie ,zablokowało mi wyspę .
Ludzie niech mnie ktoś w końcu odblokuje,liczyłem że konserwacja naprawi błąd. Pisałem ,do suportu, pisałem do Penelopy,zero odezwu.Od rana nie mogę wejść na wyspę ,,obszar serwera uszkodzony"
Mam to samo po wrzuceniu zupki na epickie przez znajomego. Właśnie wyspa się zablokowała...
BB_Penelopa
29.10.2021, 14:12
Witam serdecznie!
Uprzejmie informuję, że 27 października odbyła się konserwacja.
Podczas tej konserwacji naprawiliśmy:
✅Uroczy ogród i zablokowane strefy
✅Zaproszenia do przygód
✅Potwory z mgły
✅Rezydencję z zadania "Nie wolno zapomnieć"
Jeżeli po konserwacji błędy w dalszym ciągu występują, proszę o przesłanie zrzutu ekranu.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Abrams85
29.10.2021, 14:16
ale wiesz że 27 był dwa dni temu ??? to wstyd że o takich rzeczach na bieżąco dowiadywaliśmy się od waszych kolegów z zagranicznych forów :/
PENELOPO
A co z geologami i odkrywcami - kiedy ich naprawicie?
zamknijcie tą grę do czasu naprawienia wszystkich błędów i nie denerwujcie już nas więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to co robicie to największa kompromitacja na skalę światową!
do osób decyzyjnych UBI - Uczciwość, prawość – cecha ludzka, polegająca w relacjach społecznych na wywiązywaniu się z danego słowa oraz przestrzeganiu reguł społecznych (uznanych norm moralnych), nawet gdy inni tego nie widzą lub nie oczekują.
Od lipca mamicie ludzi ze cos tam robicie a w sumie nic nie robicie tylko udajecie....
też mam co chwila dziś blokowaną wyspę...
leszekk61
29.10.2021, 15:33
ja sam sobie wrzuciłem czarnokwiata i też dostałem bloka , super zachęta do gry ,
ps po każdorazowej próbie wejścia do gry dostaję komunikat "w tym obszarze wystąpił błąd prosimy spróbować ponownie"
Abrams85
29.10.2021, 15:54
i tak stan potrwa niestety do jutra rano, rano sie samo odblokowywuje
Jurek12345
29.10.2021, 21:01
Witam serdecznie!
Uprzejmie informuję, że 27 października odbyła się konserwacja.
Podczas tej konserwacji naprawiliśmy:
✅Uroczy ogród i zablokowane strefy
✅Zaproszenia do przygód
✅Potwory z mgły
✅Rezydencję z zadania "Nie wolno zapomnieć"
Jeżeli po konserwacji błędy w dalszym ciągu występują, proszę o przesłanie zrzutu ekranu.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Przy okazji geolodzy i odkrywcy stracili skille, np. nie znajdują złóż 100% szybciej pracujących, chociaż mają 100% szansy na ich znalezienie. Będzie to naprawione?
Przy okazji geolodzy i odkrywcy stracili skille, np. nie znajdują złóż 100% szybciej pracujących, chociaż mają 100% szansy na ich znalezienie. Będzie to naprawione?
Za to Penelopa uzyskała "super skilla" - mieć wszystkich graczy głęboko w ... i nie odpowiadać na zadawane na forum pytania ;)
))
Ta wasza wspaniała konserwacja nic nie dała!!! Wyspa zablokowana! Kiedy to w końcu naprawicie! Wy nieogary!! Do pchania karuzeli nawet się nie nadajecie....
pretor29
02.11.2021, 05:57
przy odkrywcach niestety tracimy sporo ale to bb na reke nic z tym nie zrobia ...
BB_Penelopa
02.11.2021, 13:51
Za to Penelopa uzyskała "super skilla" - mieć wszystkich graczy ... i nie odpowiadać na zadawane na forum pytania ;)
))
Witaj, Flaps!
Sprawa jest zgłoszona do działu technicznego! Mam nadzieję, że zostanie naprawiona jak najszybciej.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa