Zobacz pełną wersję : Drzewo miłości - nie działa
Sir_Saggit
24.10.2021, 07:10
Cześć, mam kłopot z drzewem Miłości i nie tylko. Nie przyznaje mi wygenerowanej premii. Zjada materiały na produkcję premii, włącza zegar regeneracji a premii nie widać. Sprawdziłem też z Bożonarodzeniowym Rynkiem i jest taki sam błąd. Miał ktoś podobne problemy?
Abrams85
24.10.2021, 07:33
U nikogo to nie działa, dodatkowo nie działa także sala miodów i boisko treningowe.
qur wczoraj zadzialalo dzis nie
john2480
26.10.2021, 18:16
działą wam gra- bo coś sie pokazalo ale dalej nie da sie zalogowac
Rados007
27.10.2021, 10:20
drzewo miłości dzisiaj nie działa klepsydra się kręci w kółko masakra zróbcie coś bo dynie tracimy
:mad:u mnie do dzisiak działało, ale jakiś nadgorliwiec zachlapał mi premkami budynki dookoła drzewa i przestało działać
Abrams85
27.10.2021, 12:10
u mnie dla odmiany dziś działały wszystkie budynki strefowe (drzewko, rynek, sala, park, piekarnia, obserwatorium) po konserwie zobaczymy czy w tym tygodniu będziemy mogli kontynuować event :D
Abrams85
27.10.2021, 14:22
nowy plik swf
https://sirris.tsomaps.com/client.swf
nasty_gen
27.10.2021, 14:51
nowy plik swf
https://sirris.tsomaps.com/client.swf
chyba jeszcze nie ten plik, bo zwiecha i niebieskie tło ... albo coś u mnie poszło nie tak.
Abrams85
27.10.2021, 15:11
u mnie wszyscy juz na kliencie
iScharlotte
27.10.2021, 15:13
U mnie drzewko dziś nie działa (po konserwie), co lepsze wcześniej działało.
LaMagra83
27.10.2021, 20:32
Drzewko po konserwie nie działa, jedno naprawią inne rzeczy zepsują. Będzie rekord konserw w evencie? Na co ten serwer testowy jak wniosków z swojej pracy nie wyciągacie? Wgraliście kolejny raz event z błędami ...
Bieszczader
28.10.2021, 17:55
oprócz drzewka nie działają inne podobne budynki - losowo mi codziennie inne nawala: a to drzewko, obserwatorium, stanica, wiosenny park, boisko itd...
Artur_fig
29.10.2021, 07:07
potwierdzam drzewko nie działa stanica i obserwatorium, 1 dzień po konserwie było ok a teraz lipa a na tym gównianym unity nie da się dalej grać.
Abrams85
29.10.2021, 08:09
wszystkie te budynki dzialaja, ale co drugi raz. przynajmniej u mnie jest tak ze raz nie zadziala, a za nastepnym razem sie włącza, sprawdzone na drzewku, obserwatorium, sali miodow, sali koncertowej i swiatecznej piekarni
pretor29
29.10.2021, 09:28
działaja kiedy chcca wczesniej tez tak mialem
Froginius
29.10.2021, 17:39
Ja klikam już kolejny raz na Rynek bożonarodzeniowy i wciąż klepsydra się obraca bez efektu....! Drzewko wczoraj działło, boisko też
mirusjakiś
29.10.2021, 19:47
premie strefowe przynajmniej u mnie działają tylko raz na dzień :/ ;/ pytanie po jakiego .... ja kupowałem multi np boiska ?:/
Ogólnie działa to jakoś losowo. Wczoraj nie chodziło drzewko miłości, dzisiaj dało się odpalić, ale za to stanica nie zaskakuje.
Milimetr001
31.10.2021, 17:29
Drzewko działa, ale jest błąd. Mam 6 drzewek , co przekłada się na czas regeneracji w sunie 20h. Po upływie tego czasu nie da się drzewka uruchomić, ponieważ gra z automatu odejmuje jeden budynek, 5 drzewek to czas regeneracji 24h. Po takim czasie nie mam problemu z uruchomieniem drzewka. Ten problem tyczy sie tez innych podobnych budynków. Świąteczne znalezisko daje mi 5 fantów, a budynków mam 6 sztuk
Rynek bożonarodzeniowy - działa tylko raz w ciągu doby, w ciągu dnia gdzie regeneracja wynosi 10,5h nie da się uruchomić 2 razy na dobę.
Świąteczna piekarnia - tego budynku nie da się uruchomić.
Ja znowu dla odmiany mam problem z uruchomieniem Sali koncertowej i stanicy. Jak jakaś loteria albo sie uda albo nie. Resety, przenoszenie czy nawet burzenie i ponowne stawianie nic nie zmienia.
Jakby tego było mało to odpowiedzi od supportu w tej sprawie też nie dostałem a wysłałem formularz 2 bądź 3 dni temu.
jozioblabla
03.11.2021, 23:21
Zauważyłem, że w danym dniu potrafi zaskoczyć od razu, a jeśli nie działa to zamykam klienta i restartuje z 6, 7 razy próbując za każdym razem odpalić premie 2, 3 razy. Do tej pory za 6 czy 7 restartem w końcu odpala premie.
Froginius
06.11.2021, 01:40
Ja chciałbym zapytać, po co nam teraz premie strefowe których nie możemy uruchomić....? Próbujemy po kilkanaście razy się wylogować i zalogować.
A robimy to dlatego bo wcześniej graliśmy godzinami by je zdobyć, później ulepszyć na maxa by chociaż troszkę ulepszyć premiowanie budynków na których nam najbardziej zależy.
Ogólnie ja już nie mam siły. To już nie są niedociągnięcia, na które można przymknąć oko...to już jest naplucie w twarz :).
Zróbcie coś z tym wreszcie...bo się zadzwoni po PIP i sprawdzimy Wasze kompetencje. To mi śmierdzi machlojkami z programistami...:)
Za najniższą krajową też bym taką "maniane" odpierniczał :).
wojtex113
06.11.2021, 13:03
Ja chciałbym zapytać, po co nam teraz premie strefowe których nie możemy uruchomić....? Próbujemy po kilkanaście razy się wylogować i zalogować.
A robimy to dlatego bo wcześniej graliśmy godzinami by je zdobyć, później ulepszyć na maxa by chociaż troszkę ulepszyć premiowanie budynków na których nam najbardziej zależy.
Ogólnie ja już nie mam siły. To już nie są niedociągnięcia, na które można przymknąć oko...to już jest naplucie w twarz :).
Zróbcie coś z tym wreszcie...bo się zadzwoni po PIP i sprawdzimy Wasze kompetencje. To mi śmierdzi machlojkami z programistami...:)
Za najniższą krajową też bym taką "maniane" odpierniczał :).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f0d59df54d2.jpg (https://naforum.zapodaj.net/8f0d59df54d2.jpg.html)
Tajny sposób na obliczenie odnowienia czasu w np: drzewie miłości. Odczytujemy 2 parametry regeneracja 20 h, budowle 6 [znany błąd we wszystkich tego typu budowlach zmniejsza ich ilość o jedną sztukę ] . Pora na tajna formułę 20h x 6 sztuk = 120 mamy czas podstawowy odnowienia premii w budynku
120 h / 5 sztuk = 24 h Zapisujemy na kartce czas o której użyliśmy premii w drzewie miłości dodajemy 5 minut ustawiam budzik i problem rozwiązany. Wszystkie inne działania typu 500 resetów włączeń kąkutera to tylko pozorne działania
U mnie działa jakby normalnie, ale zauważyłem inną przypadłość.
Jak mam uruchomiony inny budynek, np. Rynek Bożonarodzeniowy, to za Chiny drzewko nie zaskoczy. Jak się premia kończy na Rynku, to od razu można wbić drzewko. Zaraz po odpaleniu drzewka, można też normalnie wbić inne premie, w tym np. ten Rynek.