PDA

Zobacz pełną wersję : Gra siepomaga.pl/thesettlersonline.pl-datki

ettler
23.10.2021, 11:19
wychodzę z pomysłem dotowania inicjatywy tso z zewnątrz

podejrzewam, że obecnie im mało płacą albo jest ich za mało aby napisać kod dobrze stąd tak wiele na forum i na chacie gry opinii w stylu:

'złodziej, deb**le, tęp*ki, ich chyba poje*** aby zaczynać event w poniedziałek" i wiele więcej opisów, cytowałem aby nie ujmować powagi wpisów

serwis siepomaga jest od pomagania sierotom i potrzebującym, w obecnym stanie gra jest naprawdę na ostatniej prostej do zamknięcia, ułomności pojawiają się na każdym kroku, a zatem serwis siepomaga będzie odpowiedni dla takiej sytuacji

jest szansa, że wniosek przejdzie w serwisie gdy zobaczą jak jest źle, ale czy pisać ?

Freha
23.10.2021, 12:54
wychodzę z pomysłem dotowania inicjatywy tso z zewnątrz

podejrzewam, że obecnie im mało płacą albo jest ich za mało aby napisać kod dobrze stąd tak wiele na forum i na chacie gry opinii w stylu:

'złodziej, deb**le, tęp*ki, ich chyba poje*** aby zaczynać event w poniedziałek" i wiele więcej opisów, cytowałem aby nie ujmować powagi wpisów

serwis siepomaga jest od pomagania sierotom i potrzebującym, w obecnym stanie gra jest naprawdę na ostatniej prostej do zamknięcia, ułomności pojawiają się na każdym kroku, a zatem serwis siepomaga będzie odpowiedni dla takiej sytuacji

jest szansa, że wniosek przejdzie w serwisie gdy zobaczą jak jest źle, ale czy pisać ?

Zasadniczo pomaganie powinno służyć najbardziej potrzebującym. Wspomaganie twórców gry jest jak wpłata na łajzę co ma 17 mieszkań a z powodu pandemii wynajmujących brak. I bidula z opłatami ma problem.
Chyba że twój post to sarkazm, którego nie załapałam ;)

Stary_Niedźwiedź
23.10.2021, 21:11
Freha, to jest sarkazm ze strony ettlera. Chyba...

Jak juz chciecie komus pomagac to wbijajcie tutaj. Jeden z naszych potrzebuje pomocy.
https://forum.thesettlersonline.pl/threads/48011-Pro%C5%9Bba-o-pomoc?p=298872#post298872

hadzi4
23.10.2021, 21:52
firma UBi to potentat na skale światową jak chcesz go dotować to tak jakbyś dotował kogoś kto ma cię w głębokim poważaniu:) to oszuści na skale światową:)