PDA

Zobacz pełną wersję : Ekspedycje

Benek1953
06.10.2021, 02:45
Granie w ekspedycje to jakis glupi wymyslil nie moge zabrac tyle wojska ile ja bym chcial to moje wojsko i ja gram straty ogromne a zyski zadne szkoda w to grac

hadzi4
06.10.2021, 07:03
wątek do usunięcia...każdy wie jak jest w ekspedycjach.

Alekin
06.10.2021, 15:20
Granie w ekspedycje to jakis glupi wymyslil nie moge zabrac tyle wojska ile ja bym chcial to moje wojsko i ja gram straty ogromne a zyski zadne szkoda w to grac

Ekspedycje są łatwe, ale jest sens je robić tylko dla rozbudowy Zamku ekspedycyjnego, który na max ma 3000 ludzików. Czyli rozbudować Zamek i zapomnieć o ekspedycjach

Stary_Niedźwiedź
06.10.2021, 19:12
Głupoty piszesz. Jak chcesz zrobić Dużą Kolonię a nie masz wystarczająco dużo Generałów do transportu wojska to nie dasz rady. Ale ja przy 900ciuset liczebnej armii robie spokojnie średnią kolonie I i II (z II to zależy jak są obozy rozłożone). Na wiki jest poradnik ale generalnie działa tu zasada "kamień, papier, nożyce"

Zee4c
07.10.2021, 08:31
nawet dużą kolonie można pokonać w 15 minut tracąc 200-300 wojska - kwestia bloków ustawienia. natomiast na unity nie da sie podobno na bieżąco zmieniać jednostek w trakcie walki - konieczność gdy nie ma bloku. Może dlatego sie nie da grac teraz a nie ze "glupoty piszesz"

Alekin
07.10.2021, 17:10
Głupoty piszesz. Jak chcesz zrobić Dużą Kolonię a nie masz wystarczająco dużo Generałów do transportu wojska to nie dasz rady. Ale ja przy 900ciuset liczebnej armii robie spokojnie średnią kolonie I i II (z II to zależy jak są obozy rozłożone). Na wiki jest poradnik ale generalnie działa tu zasada "kamień, papier, nożyce"

Dużą kolonię jest najłatwiej zrobić, bo jest najwięcej czasu. I ten czas jest wystarczający, ale oprócz marszałków z jeden dostawca ekspedycji jest potrzebny.