PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Odbudowa po burzy

Tarczyńca
17.05.2021, 19:53
Cześć wszystkim
Moja ankieta jest prosta, chciałem aby ze statku za zadania statkowe "poszukiwacz" znikło zadanie z Odbudową po burzy a zastąpienie go np młodym drwalem taką opcje bym wybrał, gdyś to zadanie jest nie opłacalne 600zaprawy idzie na to zadanie a to dość sporo. Za 15 kryształu to się nie opłaca robić dlatego robię ankietę w tym celu że chcę zastąpić to zadanie odbudowa po burzy przygodami 1001 nocy. Kto jest za zapraszam za głosowanie na tak ja jestem na tak :) liczę że mnie poprzecie i będzie mi miło.

set2g
18.05.2021, 07:41
nie wszystko w grze musi sie opłacać, poza tym drwal? serio najprostsza z minimalnymi stratami przygoda bajkowa :O, może pójdźmy o krok dalej i zamiast robić po prostu tylko posiadać w gwieździe

gregor7pl
18.05.2021, 15:55
Wszystko jest względne i tak naprawdę zależy. 600 zaprawy przynoszą mi przeciętnie odkrywcy w ciągu tygodnia z przedłużonych poszukiwań skarbów. Czy warto wydawać je co jakiś czas na "odbudowę po burzy"? Myślę, że czasami tak. Szczególnie, że jak rozbudujesz wszystkie budynki, to zaprawa nie jest już potrzebna
.

Bartexio
19.05.2021, 15:31
Bardziej irytujące są zadania typu Wąż czy Oblęzone, a po za tym nie ma obowiązku czy tez przymusu aby zrobić wszystkie zadania ze statku

ArturGrab
22.05.2021, 15:07
Robisz baśnie i wpada Ci zaprawa i chyba te 600 jesteś w stanie wydać nawet jak by była odbudowa 1x w tygodniu to nic wielkiego.
Jeszcze jak były eventy to przecież było można kupic drzewko co robi Ci zaprawę więc jestem na nie.