PDA

Zobacz pełną wersję : Pomnik zakochanych, Premia bratnia dusza

Heniek300
07.04.2021, 16:01
Premia prawdziwie bratnia dusza wytworzona w budowli "Pomnik zakochanych" daje w introligatorze 200% wydajności a nie 300% jak jest określone.
Ikona premii po jej aktywowaniu w introligatorze, zasłania w oknie przycisk zamknięcia i utrudnia zamkniecie tego okna.

Patyczak1232
08.04.2021, 18:36
U mnie występuje ten sam problem, wydajność 200% a nie tak jak w opisie 300% oraz ikona zasłaniająca x przez co zamkniecie okna introligatora jest bardzo utrudnione.

SirLoccOtHaN
12.04.2021, 10:05
To samo, powinno być 300%
IMhO to Bug i naprawią :)

Isimek
12.04.2021, 11:47
Wierzysz w to? Po tylu latach grania w TSO? Prawdziwy z Ciebie optymista ;)

Foksi
13.04.2021, 14:08
Dodatkowo jeśli premia zostanie przyznana przez znajomego to nie trwa 150% tylko 100% czasu czyli 18 godzin. W porównaniu z premią „Fantastyczny klej cukrowy”, premia „Prawdziwie bratnia dusza” daje tyle samo procent, a dana przez znajomego trwa krócej.

BB_Penelopa
21.04.2021, 13:11
Witam serdecznie!

1. W rzeczywistości, jest to tylko błąd związany z opisem premii.
2. W nadchodzącej wersji tłumaczenie zostanie dostosowane tak, aby ta premia działała zgodnie z przeznaczeniem.

Osoby, których problem dotyczy prosze o kontakt poprzez wiadomość prywatną na forum lub FB (https://www.facebook.com/TheSettlersOnlinePL).

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

ArturGrab
22.04.2021, 17:12
Witam serdecznie!

2. W nadchodzącej wersji tłumaczenie zostanie dostosowane tak, aby ta premia działała zgodnie z przeznaczeniem.

Osoby, których problem dotyczy prosze o kontakt poprzez wiadomość prywatną na forum lub FB (https://www.facebook.com/TheSettlersOnlinePL).

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Czyli jak? Jak zostanie poprawiony błąd?

zjadaczasu
22.04.2021, 18:19
Witam serdecznie!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Problem dotyczy mnie, lecz nie rozumiem, czy poprawiony będzie realny zysk na 300% czy też opis zmienicie i będzie 200 %. Różnica jest znaczna i wprowadza w błąd.
Proszę o odpowiedź.

Aruzus
22.04.2021, 18:37
nieładnie tak wkręcać dziewczynę, ze niby nie rozmiecie jak to będzie ''naprawione''
przecież jest napisane że błąd w opisie i nowa wersja translatora przetłumaczy poprawnie opis i będzie dostosowany do działania, a nie działanie do opisu LOL

ja bym się martwił nie czepialstwem że nieprzydatna premia działa lepiej albo gorzej, ale że ktoś kto gra lata w ogóle to kupił i chce takie premie robić mając lekko ze 100-200 podobnych w gwieździe, po kiego wam premia na introligatora w którym nie ma kolejki i na mnożenie osadników których zawsze jest nasypane pod nakrętkę :confused:

jak wymyślą szejki z wody i napitku, działające idealnie jak np. kosze irmy też kupicie budkę na oranżadę za 10k dyniek, piłek czy prezentów i drugie tyle wydacie na odblokowanie mocniej bąblowanej wody?
a druga budka przyśpieszy działanie pierwszej wiec trzeba postawić dwie, warto! ;);):D;):D:rolleyes:

co się z setami dzieje, na covid szczepionka jest, może na ''myślenie'' wystarczy jakaś multiwitamina, przewietrzenie pokoju, biura i oddychać głęboko, wdech-wydech-pomyśleć? ;)

zjadaczasu
22.04.2021, 18:49
ja bym się martwił nie czepialstwem że nieprzydatna premia działa lepiej albo gorzej, ale że ktoś kto gra lata w ogóle to kupił i chce takie premie robić mając lekko ze 100-200 podobnych w gwieździe, po kiego wam premia na introligatora w którym nie ma kolejki i na mnożenie osadników których zawsze jest nasypane pod nakrętkę :confused:

Pomnik jest wart swojej ceny bo produkuje strzały na trzecim poziomie, a ich cena na rynku eventowym jest zawsze spora. Tak samo sprawdził się zakup i rozwinięcie na maxa wszystkich Czarnodrzewów. Strzały z nich zrobiły robotę na Prochu.
Jeśli chodzi o ludziki to produkcję ich z chleba nic nie przebije :)
Introligatora mam zakolejkowanego zawsze i leci na premce, bo to się odpłaca realnie szybkością odkrywców.
Jak wymyślą szejki z wody i napitku to chętnie kupię. Jeden warunek: musi być to ładny budynek. Gadżeciara jestem ;P

Aruzus
22.04.2021, 19:10
zjadaczka - jak masz zakolejkowany budynek w którym nie ma kolejki, guzik wiem o grze ale że tak mało to nie wiedziałem
na uniwerkach itd (prawie) zawsze mam beczki bez dodawania ulepionych osadników, strzałek różnych mam jak patrzę ponad 400 i ciągle robią się nowe albo przynosi geolog lub rzadziej odkrywca, a (podkreślam) ja nie jestem ''bogatym'' graczem, na standard 2021 i tych co zostali raczej przeciwnie

nowe premie realnie nie przydają się na nic, bo KAŻDY ma ich setki, a jeśli ktoś jest ''nowym'' graczem to nie ma pisanek czy jakiejś innej waluty na budki z oranżadą więc to tez nie jest dla niego, NIE dla nowego-NIE dla starego, to dla kogo?
aha, dla gadżeciarza, no niech będzie tylko czemu takie drogie te cuda na kiju? ;)

zjadaczasu
22.04.2021, 19:21
zjadaczka .....

Czepiasz się :)
Graj i daj grać innym bez przykrych uwag.
Albo nie graj i daj grać innym wg ich pomysłu i potrzeb.
To tylko zabawa :)

Aruzus
23.04.2021, 08:53

o jaki foch ;) piszesz to ci odpisuję, sam ozdobne cuda na kiju zbieram ale nie jestem zakupoholikiem, jeszcze nie :D
i kto się czepia, czy to ja dopytuję czemu dziura w moście jaki postawiłem ma tylko 3 metry średnicy a miała mieć 4?
ja w tym drążeniu widzę pomysł na wybrnięcie z sytuacji gdy gadżet ludzie kupili, zauważyli że jest niezbyt przydatny (bo jedna premia działa wolniej niż w opisie?? hyhy) to może da się zwrócić jak w dobrym sklepie skoro opis z reklamy nie zgadza się z kupionym produktem?

nie da się i chyba nie będzie zwrotu ani zmiany czasu działania premii, tylko poprawka opisu :eek:
a szczęśliwi posiadacze ładnego gadżetu będą robić kolejne premie na popkę, introligatora i następne strzałki w innym kolorze (o jakie fajne!) i cieszyć się że jest ich więcej i więcej, nie pytaj mnie po co-nie wiem, a że niektórzy co kupili tez nie wiedza to już inny temat

zjadaczasu
23.04.2021, 12:41
Pytanie było do Penelopy.
Aruzus wprowadzasz zamieszanie nabijając sobie posty.
Mój nick to Zjadaczasu a nie zjadaczka.

Aruzus
23.04.2021, 13:10
Pytanie było do Penelopy.
Aruzus wprowadzasz zamieszanie nabijając sobie posty.
Mój nick to Zjadaczasu a nie zjadaczka.

a czego nie zrozumiałaś w odpowiedzi Penelopy, powinna 3 razy napisać: moja wina, źle przetłumaczyłam, przetłumaczyłam dobrze ale tekst był z błędem? LOL ktoś nabija posty? :D
o zjadaczkę nie strzelaj focha, nie było tu złośliwości a tylko zdrobnienie od oryginalnego nicka w rodzaju męskim, sorry jeśli odebrałaś inaczej ;)

wojtex113
23.04.2021, 14:32
Wystarczy wejść na Niemieckie forum i BB_Ondgrund daje jasne odpowiedzi na każdy temat nie to co u nas. Translator google daje radę

https://forum.diesiedleronline.de/threads/143004-Wahre-Seelenverwandte?p=1789126&viewfull=1#post1789126
...,,Ostatecznie powinno być + 300% prędkości, to wciąż jest poprawiane. Ale zmiana prawdopodobnie nadejdzie dopiero, gdy wersja Unity będzie dostępna, a nie natychmiast po wydarzeniu.

...,,To jest błąd tekstowy, który zostanie naprawiony w nadchodzącej wersji. Obecnie nie jest możliwe zwiększenie wydajności introligatora. Ale odnotowaliśmy to jako życzenie i sprawdzimy to na przyszłość.
https://forum.diesiedleronline.de/threads/142887-★-Wirkungsweise-Buff-Wahre-Seelenverwandte-23958?p=1788664&viewfull=1#post1788664

RedJul
24.04.2021, 09:56
Witam serdecznie!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

To nie jest tylko błąd w opisie premii.
Kupuję w sklepie pudełko na którym napisane jest "12 dużych jajek".
Przychodzę do domu a w pudełku 8 jajek i to średnich.
No to kurcgalopkiem wracam do sklepu a pani mi mówi, że to błąd w napisie, wiedzą o tym i mają w planie ten opis poprawić. Wymiany a tym bardziej zwrotu nie przewidują.
Czy tylko ja uważam, że jest to nie po krasnoludzku?
Oczywiście przykład ze sklepu to fikcja choć nasuwa mi się jedna uwaga - w sklepie pani rozmowę zaczęła by od słowa "przepraszam".
Wstyd Penelopo.

zjadaczasu
24.04.2021, 10:01
Masz rację. To nie jest błąd, to jest świństwo.

wojtex113
24.04.2021, 12:24
To nie jest tylko błąd w opisie premii.
Kupuję w sklepie pudełko na którym napisane jest "12 dużych jajek".
Przychodzę do domu a w pudełku 8 jajek i to średnich.
No to kurcgalopkiem wracam do sklepu a pani mi mówi, że to błąd w napisie, wiedzą o tym i mają w planie ten opis poprawić. Wymiany a tym bardziej zwrotu nie przewidują.
Czy tylko ja uważam, że jest to nie po krasnoludzku?
Oczywiście przykład ze sklepu to fikcja choć nasuwa mi się jedna uwaga - w sklepie pani rozmowę zaczęła by od słowa "przepraszam".
Wstyd Penelopo.

To nie jest żadne świństwo bo na wszystko się zgodziłeś akceptując regulamin tej gry. Wszystko sprowadza się do złego założenia, że ta przysłowiowa Pani w sklepie zachowuje się inaczej bo taka uprzejma. Mylisz się gdybyś podpisał taki sam regulamin korzystania ze sklepu jak w grze zrobiła by dokładnie to samo. Nie bronię BB ale takie naiwne podchodzenie do świata nie przystoi dorosłemu człowiekowi.
https://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/odswiezanie-wedlin-w-sklepie-oficjalna-strona-programu-uwaga-tvn,134935.html tu masz przykład zachowania tej pięknej Pani ze sklepu robi to samo co bb

RedJul
24.04.2021, 13:31
@wojtex113 - i tu się mylisz.
Gdyby nie było paragrafów którymi się obwarowało BB to byłoby oszustwo.
A tak to jest świństwo.
I nie uważam by zachowanie pięknej Pani ze sklepu usprawiedliwiało BB.

wojtex113
24.04.2021, 13:46
Gdyby gracze nie grali w gry tak obwarowane paragrafami bb by zmieniło politykę albo zbankrutowało. Gracze robią sami sobie świństwo a nie korpo ich wykorzystują

zjadaczasu
24.04.2021, 13:58
Gdyby gracze nie grali w gry tak obwarowane paragrafami bb by zmieniło politykę albo zbankrutowało. Gracze robią sami sobie świństwo a nie korpo ich wykorzystują

No tak tutaj masz rację. Gracze tacy jak ty zamiast wspólnym frontem krytykować posunięcia BB, które są nieudolne i wynikają z lekceważenia naszej społeczności, tłumaczą BB i krytykują tych, którzy punktują błędy i oczekują naprawy gry.

wojtex113
24.04.2021, 14:05
No tak tutaj masz rację. Gracze tacy jak ty zamiast wspólnym frontem krytykować posunięcia BB, które są nieudolne i wynikają z lekceważenia naszej społeczności, tłumaczą BB i krytykują tych, którzy punktują błędy i oczekują naprawy gry.
Widziałoś to co wcześniej napisaloś w tym wątku

Nie ma to jak krytykować kogoś kto dał 100% rozwiązanie wszystkich problemów nie tylko w sferze gier za to ze nie stoi w kolejce do pocałowania korpo ..........
Tu masz oficjalne stanowisko dotyczące tego problemu
https://forum.thesettlersonline.pl/threads/47796-Pomnik-zakochanych-Premia-bratnia-dusza?p=295481&viewfull=1#post295481
Widać skuteczność tych wszystkich protestów brawo

zjadaczasu
24.04.2021, 14:14
Przypomnę ci czego dotyczyła moja odpowiedź

nieładnie tak wkręcać dziewczynę, ze niby nie rozmiecie jak to będzie ''naprawione''
przecież jest napisane że błąd w opisie i nowa wersja translatora przetłumaczy poprawnie opis i będzie dostosowany do działania, a nie działanie do opisu LOL

jak wymyślą szejki z wody i napitku, działające idealnie jak np. kosze irmy też kupicie budkę na oranżadę za 10k dyniek, piłek czy prezentów i drugie tyle wydacie na odblokowanie mocniej bąblowanej wody?
a druga budka przyśpieszy działanie pierwszej wiec trzeba postawić dwie, warto! ;);):D;):D:rolleyes:

co się z setami dzieje, na covid szczepionka jest, może na ''myślenie'' wystarczy jakaś multiwitamina, przewietrzenie pokoju, biura i oddychać głęboko, wdech-wydech-pomyśleć? ;)

Czytaj ze zrozumieniem i nie wyrywaj z kontekstu moich wypowiedzi.
Nie żałuję, że kupiłam pomnik, lecz uważam, że powinni dotrzymać parametrów a nie tłumaczyć się idiotycznie błędami w tłumaczeniu.
300 % to 300 % zarówno po niemiecku jak i po polsku.

wojtex113
24.04.2021, 14:22

Czytaj ze zrozumieniem i nie wyrywaj z kontekstu moich wypowiedzi.
Nie żałuję, że kupiłam pomnik, lecz uważam, że powinni dotrzymać parametrów a nie tłumaczyć się idiotycznie błędami w tłumaczeniu.
Wklejam to 3 raz naprawią ten błąd https://forum.diesiedleronline.de/th...=1#post1789126
...,,Ostatecznie powinno być + 300% prędkości, to wciąż jest poprawiane. Ale zmiana prawdopodobnie nadejdzie dopiero, gdy wersja Unity będzie dostępna, a nie natychmiast po wydarzeniu.''
Widać że odznaczasz się wielka spostrzegawczością i umysłem analitycznym możesz mi wyjaśnić co wyrwałem z kontekstu. Czy ja nie mam prawa do własnego zdania i grania we własny sposób

Aruzus
27.04.2021, 09:54

tak sobie rozmawiamy o dziwacznych pomysłach stawiania nowych budynków powielających jakieś działanie których realnie w ogóle nie potrzebujesz, a jednak to kupujemy-ale nie powinnaś prosić o zmiany (zmieńcie, poprawcie, zamiast się tłumaczyć :eek:) w działaniu pomnika bo jak nagrzebią to będziesz realnie stratna :D

ja w ich naprzemienne komunikaty: tłumaczenie było złe-dzianie dobre, albo: tłumaczenie jest dobre-działanie złe i poprawimy to niedługo wierzę średnio, nie wiem czy ich liczne błędy wynikają z braku ludzi do pracy czy braku staranności ale niech tam akurat nic nie grzebią bo dopiero będzie płacz-jak wiesz to ok. jak jeszcze nie wiesz czemu to zaufaj tym którzy wiedzą, pozdrówka
;)

Vaneal
09.05.2021, 09:57
tak sobie rozmawiamy o dziwacznych pomysłach stawiania nowych budynków powielających jakieś działanie których realnie w ogóle nie potrzebujesz, a jednak to kupujemy-ale nie powinnaś prosić o zmiany (zmieńcie, poprawcie, zamiast się tłumaczyć :eek:) w działaniu pomnika bo jak nagrzebią to będziesz realnie stratna :D

ja w ich naprzemienne komunikaty: tłumaczenie było złe-dzianie dobre, albo: tłumaczenie jest dobre-działanie złe i poprawimy to niedługo wierzę średnio, nie wiem czy ich liczne błędy wynikają z braku ludzi do pracy czy braku staranności ale niech tam akurat nic nie grzebią bo dopiero będzie płacz-jak wiesz to ok. jak jeszcze nie wiesz czemu to zaufaj tym którzy wiedzą, pozdrówka
;)

Blad w tłumaczeniu pewnie można zrozumieć Fantastyczna siostrzana dusza - fantastyczna bratnia dusza . ale 300 można napisać pewnie w 100 językach tak samo i po niemiecku przynajmniej cyfrowo zapis jest taki sam jak po polsku. Ciul z panią z jajkami ale kupujesz samochód 3l silnik i miał mieć 300koni mechanicznych a ma 200 i co cieszysz się zakupem czy dochodzisz swoich praw ze zostałeś oszukany przez sprzedającego? . Głupie przytyki z twojej strony nie są nikomu potrzebne owszem premii 100 % mamy pełno 200 % z cukiernika tez już jest sporo ale ta miała mieć 300 % kolejkowania nie ma ale co 2h możesz odebrać nastawić nowe.Skoro Ci to nie przeszkadza to nie powinno być problemu po co tu pisać skoro Ci pasuje wszystko w tej grze,daj ludziom szanse którzy chcą by to naprawiono się wypowiedzieć a swoje uwagi i przemyślenia zatrzymaj dla siebie. Jak już ustaliliśmy ty nie kupiłeś budynku nie potrzebujesz premii masz 100% setki wiec Cie to nie dotyczy wiec daj żyć innym a nie mądrujesz filozofie.

Stary_Niedźwiedź
09.05.2021, 11:53
Ja osobicie nie mam tego budynku. Jednakże to BB zawiniło tu na całej linii. Ludzie kupili ten budynek z myślą właśnie o tym, że introligator wypluje 3 tomy/manu/księgi zamiast jednej. Ludzie byli zadowoleni z takiej premii, wiedząc że BB nie ma zamiaru wprowadzić kolejkowania w Introligatorze. Tłumaczenia i wyjaśnienia Penelopy pojawiły się za późno. BB powinno się uderzyć w pierś i dać tak jak jest w opisie, a nie zmieniać opisu bo tak to było zamierzone od samego początku. Mamy to głęboko w nosie co BB zamierzało. Zawiniłeś - przyznaj się. Proste. Ta premia powinna działać tak: rzucasz ją na Intro i wypluwa 3x wiecej, pobierając przy tym 3x wiecej surowców.

pretor29
09.05.2021, 20:22
najlatwiej to zrobic tak jak bb ... napisac ze blad w tlumaczeniu i poprawic tlumaczenie hhaha

Aruzus
10.05.2021, 02:49
Blad w tłumaczeniu pewnie można zrozumieć Fantastyczna siostrzana dusza - fantastyczna bratnia dusza . ale 300 można napisać pewnie w 100 językach tak samo i po niemiecku przynajmniej cyfrowo zapis jest taki sam jak po polsku. Ciul z panią z jajkami ale kupujesz samochód 3l silnik i miał mieć 300koni mechanicznych a ma 200 i co cieszysz się zakupem czy dochodzisz swoich praw ze zostałeś oszukany przez sprzedającego? . Głupie przytyki z twojej strony nie są nikomu potrzebne owszem premii 100 % mamy pełno 200 % z cukiernika tez już jest sporo ale ta miała mieć 300 % kolejkowania nie ma ale co 2h możesz odebrać nastawić nowe.Skoro Ci to nie przeszkadza to nie powinno być problemu po co tu pisać skoro Ci pasuje wszystko w tej grze,daj ludziom szanse którzy chcą by to naprawiono się wypowiedzieć a swoje uwagi i przemyślenia zatrzymaj dla siebie. Jak już ustaliliśmy ty nie kupiłeś budynku nie potrzebujesz premii masz 100% setki wiec Cie to nie dotyczy wiec daj żyć innym a nie mądrujesz filozofie.

och LOL, jak już pociskać to może nie z konta które ma 5 lat i zrobiłeś (zrobiłaś?) na nim wcześniej 2 posty, więcej odwagi, nikt tu nie gryzie :D :D :D
już ci tłumacze o co chodzi, bo pewnie nie wiesz i to nie jest żaden wstyd bo większość graczy nabija expa codziennie, a na testowy serwer albo forum zagląda rzadko albo w ogóle, nie że źle bo przymusu nie ma ale to widoczny fakt

teraz do twojej informacji, czepianie się o zły opis premii bez znaczenia może ma jakiś sens (niech BB wykonuje swoja robotę starannie a nie odpiernicz) ale czemu ciśniecie BB w sprawie o znaczeniu małym, a jak makiem zasiał było w tej istotnej sprawie? co za przypadek :rolleyes:

pisałem że pomnik ze swoimi powielonymi, niepotrzebnymi premiami to kosztowna dekoracja ale strzałki są fajne i nie była to żadna tajemnica, a jedynie niepewność jak ONI do tego się ustosunkują - a BB przyznał, że błąd jest w OPISIE a nie DZIAŁANIU więc to już nie sekret, wystarczy poszukać info a nie czekać na podanie na talerzu
ale o tym cisza, a głośne pretensje o działanie albo opis innej premii bo to niby ważna sprawa (jak to przykładowe ''oszustwo na koniach mechanicznych w silniku'' w twoim przykładzie :D) i społeczność żąda głośno by to poprawić!

to teraz zapytam, wolałbyś by działanie było takie jak opisie, czyli kolejny dystans bez znaczenia o drogim koszcie odblokowania produkcji, czy takie jak jest rzeczywiście, co ma BB poprawiać i to koniecznie, serio??
przejaśniło się już za oknem, u ciebie też coś rozjaśniło? jeśli tak to nie ciśnij mi proszę bo 4 post w 5 lat to już prawie spam (LOL), dziękować za cierpliwe wytłumaczenie też nie musisz, ciesz się z dobrej premii, pozdrówka :)

zjadaczasu
10.05.2021, 12:17
To jest twój 417. Super nabijasz posty. Mistrzunio jesteś.

Aruzus
10.05.2021, 15:52
To jest twój 417. Super nabijasz posty. Mistrzunio jesteś.

właśnie nabiłaś 143, na temat było niewiele i nie wiem czemu odpisujesz jakby za vaneal bo nie byłaś wspominana dzisiaj rano, ale dzięki za miłe słowa :D
https://www.youtube.com/watch?v=3fI5RcJd6E4
;)

Stary_Niedźwiedź
10.05.2021, 22:12
[..]że błąd jest w OPISIE a nie DZIAŁANIU[...]
Problem w tym że, Penelopa wspomniała o błędzie w tłumaczeniu juz po fakcie gdzie gracze kupili budynek, zrobili premię i się okazało że jest zonk. Poza tym nie jestem do końca przekonany czy to błąd w tłumaczeniu, skoro gracze z niemieckich i angielskich serwerów też mają tą samą uwagę co do działania premii.

Bardziej mi to wygląda na to że się walnęli i żeby wyjść z twarzą puścili bajkę o tłumaczeniu...

----> https://forum.thesettlersonline.com/threads/38161-Bug-on-new-Book-Binder-Buff

wojtex113
11.05.2021, 13:10
Problem w tym że, Penelopa wspomniała o błędzie w tłumaczeniu juz po fakcie gdzie gracze kupili budynek, zrobili premię i się okazało że jest zonk. Poza tym nie jestem do końca przekonany czy to błąd w tłumaczeniu, skoro gracze z niemieckich i angielskich serwerów też mają tą samą uwagę co do działania premii.

Bardziej mi to wygląda na to że się walnęli i żeby wyjść z twarzą puścili bajkę o tłumaczeniu...

----> https://forum.thesettlersonline.com/threads/38161-Bug-on-new-Book-Binder-Buff

Wystarczy czytać wpisy BB_Ondgrund a nie jakiejś penelopy nie są w stanie technicznie zrobić tej premii wiec na 100% to błąd w opisie.
https://forum.diesiedleronline.de/threads/142887-★-Wirkungsweise-Buff-Wahre-Seelenverwandte-23958?p=1788664&viewfull=1#post1788664

...,, To jest błąd tekstowy, który zostanie naprawiony w nadchodzącej wersji. Obecnie nie jest możliwe zwiększenie wydajności introligatora. Ale odnotowaliśmy to jako życzenie i sprawdzimy to na przyszłość.''

zjadaczasu
11.05.2021, 13:15

Dokładnie tak.