PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Zadania ze statku Maksymalna wydajność złóż

Tarczyńca
22.02.2021, 20:13
Witam mam do was propozycje o tuż chodzi mi o to żeby TSO łaskawie zmieniło jedno zadanie bo jest niestety nie opłacalne i drogie w trzy dupy.
To zadanie brzmi tak: Maksymalna wydajność złóż! I co zawiera to zadanie trzeba wybudować 2 kopalnie tytanu na poziomie 6sztym co za tym idzie 400zaprawy, trzeba mieć 5szt kopalń węgla na poziomie 6szt a co za tym idzie 1k zaprawy w sumie 1,4k zaprawy idzie na same kopalnie nic nie warte. Dlatego moja ankieta jest robinia pod to żeby zmienić to zadanie na to żeby kopalnie miały góra lvl 5. Dlatego w tym celu dołączam do ankiety niech gracze głosują na tak i niech będzie jak najwięcej głosów w tej sprawie :) z góry dziękuje za każdy pozytywny głos.

dorisday
22.02.2021, 20:44
Tarczyn, gra wymaga twojej mobilizacji i wyzwań w grze, włącz czas premium, kilka przygód czy wypraw i masz zaprawę:)))) Nie jesteś w przedszkolu i grasz od dawna, także jestem na nie. Pozdrawiam:)

gwarcio
22.02.2021, 20:54
Jestem na NIE Pozdrowionka:D

CzrodziejGandalf
22.02.2021, 20:57
A ja bym jeszcze właśnie grę skomplikował. Zrobił bym coś takiego jak w Heroes. Tydzień plagi...Na przykład woda wyschła lub zboże nie wzeszło bo spaliło słońce. Albo nieznani sprawcy okradli skarbiec ze złotem, spłonęły młyny i trzeba je odbudować. Co tydzień co innego. Wiecie jak ciekawie by się zrobiło? O wariactwie z tymi surowcami na handlu nie wspomnę. Troszkę by nas to wytrąciło z takiej rzekłbym: monotonii

lepszat
22.02.2021, 22:47
Przecież można raz wybudować kopalnie i zatrzymać - wydatek jednorazowy a pewnie i tak raczej nie korzysta się ze wszystkich przez cały czas.

pretor29
22.02.2021, 23:32
otoz to

Stary_Niedźwiedź
23.02.2021, 20:10
@Tarczyńca
A co powiesz na takie zadanie: zerknij do słownika języka polskiego i słownika interpunkcji (tak, jest taki). Zastosuj zdobytą tam wiedzę w swoich wypowiedziach.
Nagroda: czytelny i zrozumiały tekst.

Co do Twojego pomysłu - nie. Dlaczego? Bo nie.

M0rdechaj
24.02.2021, 11:19
Co za problem postawić przemysłówki?, które zaliczają to zadania, bo są liczone jako poziom 7. Stawiasz raz, stopujesz i masz gotowe na kolejne takie zadanie jak się pojawi.

trorox
25.02.2021, 15:26
A ja bym jeszcze właśnie grę skomplikował. Zrobił bym coś takiego jak w Heroes. Tydzień plagi...Na przykład woda wyschła lub zboże nie wzeszło bo spaliło słońce. Albo nieznani sprawcy okradli skarbiec ze złotem, spłonęły młyny i trzeba je odbudować. Co tydzień co innego. Wiecie jak ciekawie by się zrobiło? O wariactwie z tymi surowcami na handlu nie wspomnę. Troszkę by nas to wytrąciło z takiej rzekłbym: monotonii

Bardzo dobry pomysł, popieram :)

wojtex113
25.02.2021, 18:10

Jak ci się nudzi to wystaw na handlu wszystko za 1 rybę i masz już swoją klęskę. W menu budowy masz skrzynkę z narzędziami wybierz usuń budowlę zamknij oczy i klikaj niech ślepy los da ci plagę. Zrealizowałem twój cały pomysł na urozmaicenie bez programowania nie musisz dziękować