Zobacz pełną wersję : Klient TSO - 32-bitowy system operacyjny [serwer testowy]
MOD_Victoria
28.01.2021, 18:56
Drodzy Gracze,
jesteśmy ciekawi jakie są Wasze opinie i wrażenia o 32-bitowym kliencie TSO, który jest już dostępny na serwerze testowym.
Jeżeli znasz język angielski, możesz podzielić się opinią na forum serwera testowego. (https://forum.tsotesting.com/threads/23872)
Pozdrawiamy
Zespół The Settlers Online
kundo2015
01.02.2021, 09:46
Client 32 bit
Testowałem clienta 32 bit na serwerze testowym - nawet działa bez podmian plików - co ciekawsze później odpaliłem polską wersję i troszkę to trwało ale gra wskoczyła - i chodzi. Tak więc światełko dla tych co mają system 32.
Client 32 bit
Testowałem clienta 32 bit na serwerze testowym - nawet działa bez podmian plików - co ciekawsze później odpaliłem polską wersję i troszkę to trwało ale gra wskoczyła - i chodzi. Tak więc światełko dla tych co mają system 32.
Działa - sprawdzone teraz podczas eventu
reumatiks
01.02.2021, 15:11
Ja zrobiłem tak, wszedłem na testowy i sie zalogowałem, ściągnąłem ten dodatek z testowego pocje do wyboru są 2 - 32 i 64 bity,
wybrałem 32 bity. Po instalacji dodatku nie zadziałało. Wyczyściłem rejestr ponowne uruchomienie kompa - po wciśnięciu opcji graj
trzeba odczekać ze 3 minuty może więcej i nic nie klikać powinno załadować grę. Ewentualnie po odczekaniu powyzej 5 minut można jeszcze raz nacisnąć graj
i odczekać. Okno z grą wyskakuje w tle jako mniejsze okno i moze być zakryte przez przeglądarkę.
Nie trzeba zadnych aktualizacji systemu - ktoś kto to napisał nie zna się na rzeczy gdyż ja ostatnią aktualizacje na tym kompie robiłem 8lat temu.
Nie dodawałem żadnego pliku osobno - jakaś bzdura, jedynie trzeba w przeglądarce zaznaczyć zezwolenie i w antywirusie zaznaczyć ze ten plik nie jest szkodliwy żeby go pomijał, pozdrawiam
gregor7pl
04.02.2021, 11:45
Jakie dokładnie systemy 32-bitowe powinien ten klient obsługiwać? Ja mam WinXp i mi się nie udało uruchomić. Może osoby, które mają doświadczenia pozytywne/negatywne mogłyby się podzielić info, że im działa/nie działa w danym systemie operacyjnym.