PDA

Zobacz pełną wersję : Tytuł: Die Siedler Online - po aktualizacji

Minael
28.12.2020, 00:41
Wszyscy teraz rozpisują się na temat nowego klienta, działania itp.

Ja chciałem tylko zwrócić uwagę, że przed wprowadzeniem nowego klienta, tytuły były zawsze - przynajmniej w polskiej wersji - po angielsku, czyli The Settlers Online. Teraz są po niemiecku. Wiem, że wersja pierwsza wydana w Niemczech itp. nie czepiam się. Ale czy nie można normalnie po angielsku, po ludzku jak było wcześniej?
Albo dalej - może Osadnicy Online? 0;)

Wygląda to trochę tak, jakby ktoś zrobił jedną grafikę i nie chce się nikomu robić innej, po angielsku, taki zapychacz. Mnie to wizualnie razi, innych może grzać. Chciałem tylko zwrócić uwage, że moim zdaniem ktoś coś ostro zepsuł 0:)

Stary_Niedźwiedź
28.12.2020, 01:16
A gdzie taka grafika jest?

Minael
28.12.2020, 01:25
A gdzie taka grafika jest?

Choćby przy ładowaniu gry, z tym Mikołajem. Wcześniej, przed eventem było w wersji standardowej.

Robalus
28.12.2020, 01:35
No faktycznie jest po Niemiecku.... Tak sobie poszło Polskie BB na łatwizne....

Stary_Niedźwiedź
28.12.2020, 10:08
Szczerze to nawet nie zauważyłem... Ale skoro ekran ładowania ma niemiecki tytuł to rozdaję wszystko co mogę znajomym i kończę zabawę z TSO. Miarka się przelała!!! Nie będzię mi tu niemiecke konsorcjum niemieckich tytułów zapodawać w niemieckiej grze!!! Skandal!!!;):p

sparkz
28.12.2020, 12:08
Wygląda to trochę tak, jakby ktoś zrobił jedną grafikę i nie chce się nikomu robić innej, po angielsku, taki zapychacz. Mnie to wizualnie razi, innych może grzać. Chciałem tylko zwrócić uwage, że moim zdaniem ktoś coś ostro zepsuł 0:)

za duzo od nich wymagasz, sprzątaczki sprzątają biura, po godzinach 'naprawiają' bugi, a teraz jeszcze chcesz, żeby sie tłumaczeniami zajmowały ?