Zobacz pełną wersję : Forum Oferty "z kłódką" u kupca w zakładkach wydarzeń
Przed wydarzeniem świątecznym przypomniałem sobie, że niektóre oferty kupca w poszczególnych eventach blokowane są "kłódką". Tak było z Borysem i kilkoma paczkami. Powodem blokady ofert jest ich wykupienie w poprzednim (ubiegłorocznym) wydarzeniu. Może warto wprowadzić opcję zdjęcia "kłódki", czyli umożliwić ponowne nabycie oferty poprzez wykupienie "klucza do kłódki" w walucie konkretnego wydarzenia. Koszt takiego klucza mógłby wynosić 1/5 wartości zablokowanej oferty. Zagłosujcie w ankiecie.
anubis40
01.12.2020, 00:22
Też jestem za. Dobry pomysł !
Nie, bowiem kłódka jest po to, aby właśnie pilnować pewnych limitów i założeń.
Jeśli jest założenie: 1 Borys max, to 1 Borys max. A z Twoją propozycją, na drugi rok byłoby już po dwa Borysy. Przykładowo oczywiście.
Moim zdaniem, nie powinno być to zmieniane, ma sens.
mam zdanie jak glavo
muszą być limity
pknszejk
02.12.2020, 17:07
po co komu ograniczać możliwości --- takie oferty są zawsze za klej a klej w większości się kupuje za realną kase --- tak że jak kogoś stać i ma chęć to czemu nie dać mu takiej możliwości. Korzyści są i dla kupującego jak i dla BB :) kupujacy ma to chciał, BB ma wpływ realnej kasy na pensje dla pracowników i rozwijanie gry
ale tu jest mowa o walucie konkretnego wydarzenia
pretor29
03.12.2020, 06:08
nie
Marzenka87
16.12.2020, 21:58
Jestem na nie, niestety w ten sposób gracze z wyższymi lvl nie mieliby już praktycznie żadnych ograniczeń i to słabe by było jakby mogli sobie kupować 2x lub 10x więcej, bo w sumie nie napisałeś ile tych kluczy na jednej ofercie mogliby użyć. Jest opcja dodatkowa dokupić za klejnoty i to daje jeszcze jakiś zarobek na utrzymanie gry, jak ktoś kupuje klejnoty, a takim pomysłem możesz odciąć grę od przychodu i ją zamkną.