Zobacz pełną wersję : Czarnodrzew - 1, 2 czy 3 ??
babaranek
25.10.2020, 12:02
W sklepie eventowym pokazał się czarnodrzew aż 2 szt. Za zadanie " zsunął mi się kapturek" dostajemy 1 szt drzewka więc logicznie powinno być 3 szt (1 gratisowe za zadanie, 2 płatne ze sklepu). Ale po dokupieniu pierwdzego drzewka pojawia się kłóda :-). I nie mówmy o limitach sztuk bo np. czas produkcji jest rozliczony na 10 drzewek więc tyle powinno być docelowo. Ma ktoś jaką sugestie ?
immortalfame
25.10.2020, 14:16
limit jest 2 drzewek, masz 1 z zadania i 1 do kupienia proste było to tłumaczone
krotos666
25.10.2020, 14:19
W sklepie eventowym pokazały się pięć czarnodrzewy - każdy kolor traktujemy jak osobny budynek.
Za wykonanie zadań czarny kapturek wpada niebieski czarnodrzew.
I jeden (u mnie) jest od początku do kupienia w sklepie.
Więc proszę napisz mi, czy masz od początku możliwość zakupu dwóch sztuk za dynie, czy jeden ?
PS: zamieść screena, tak byłoby rozsądnie.
In5an1aC
25.10.2020, 20:46
W sklepie eventowym pokazał się czarnodrzew aż 2 szt. Za zadanie " zsunął mi się kapturek" dostajemy 1 szt drzewka więc logicznie powinno być 3 szt (1 gratisowe za zadanie, 2 płatne ze sklepu). Ale po dokupieniu pierwdzego drzewka pojawia się kłóda :-). I nie mówmy o limitach sztuk bo np. czas produkcji jest rozliczony na 10 drzewek więc tyle powinno być docelowo. Ma ktoś jaką sugestie ?
Jest to limit ustalony.. Maksymalnie można posiadać dwa drzewka z każdego koloru.. Od samego startu eventu jedynym wyjątkiem (jeżeli mówimy o kupnie u kupca) było drzewko koloru niebieskiego.. Go można było kupić tylko i wyłącznie jednego z racji tego że jeden dostajemy za zadanie a resztę kolorów można kupić po dwa drzewka.. A czas produkcji o którym mówisz z wiki jest brany z serwera testowego.. Nie porównuj go z serwerem "live" gdyż przed wprowadzeniem eventu na serwery wszystko może się zmienić.