Zobacz pełną wersję : [23823] Targowisko gildii - czas do kolejnego głosowania zawiesza się na "0"
pretor29
03.10.2020, 17:50
no i kolejna nieudolnosc ... teraz nowe targowisko w ogole sie nei wczytalo jak i glosowanie ... brawo bb takich ludzi nam tu potrzeba
Bartexio
04.10.2020, 11:38
Wgrali mini event to musieli coś "poprawić" przy okazji, tym razem padło na targ gildii. W sumie żadna strata bo to co dają do wyboru to "słabizna" i nic więcej, do tego co chwila to samo silos- rzeźnik - młyn wodny więc
pretor29
04.10.2020, 14:50
jakie bb znalazlo remedium na to tym razem? 15 relogow 3 ciasteczka , 5 podskokow , 2 obroty?
BB_Penelopa
05.10.2020, 16:48
Dzień dobry!
Skonsultowałam temat napotykanych utrudnień w Targowisku Gildii z naszymi specjalistami. Sprawa została zgłoszona już twórcom gry. Przepraszam za niedogodności z tym związane i proszę o cierpliwość w czasie, kiedy nasi specjaliści pracują nad poprawkami.
Dziękuję za zrozumienie i okazaną cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
BB_Penelopa
05.10.2020, 16:51
jakie bb znalazlo remedium na to tym razem? 15 relogow 3 ciasteczka , 5 podskokow , 2 obroty?
3 ciasteczka z kremem, 5 podskoków - pamętaj o skakance. Obroty - zgodnie Ruchem obrotowym Ziemi, aby nie zakłócić ruchu obiegowego. :)
pretor29
05.10.2020, 17:09
jak sprawdzisz na sobie to daj znac czy dziala ... pewnie przy tych umiejetnosciach "specjalistow" to sie moze udac
Skakałem , obroty i reszta zrobiona i dalej nic nie działa.... :)
BB_Penelopa
06.10.2020, 15:22
Skakałem , obroty i reszta zrobiona i dalej nic nie działa.... :)
Jakie ciastka zjadłeś?
Przy pierwszej jesiennej pełni, na dróg rozstajach, tam, gdzie dziatek morderców wieszali, równo o północnej godzinie, czarnego kura poświęć zaklęcia słowa wypowiadając...
/off klimaty halloweenowe :)
Pytasz jakie ciasteczka jadłem....??? No cóż ostatnio zrobiłem dwie blaszki "wesołych" ciasteczek... Jedna wersja z czekoladą , druga tradycyjna i musiałem skosztować czy aby się dobrze upiekły... :)
jimjimjimek
27.10.2020, 12:27
Które STOI od miesiąca?
Silosy, zablokowane młyny - to tak sobie już zostanie rozumiem, bo nie można tego naprawić?
BB_Penelopa
27.10.2020, 13:53
Dzień dobry!
Skonsultowałam temat napotykanych utrudnień w Targowisku Gildii z naszymi specjalistami. Sprawa została zgłoszona już twórcom gry. Przepraszam za niedogodności z tym związane i proszę o cierpliwość w czasie, kiedy nasi specjaliści pracują nad poprawkami.
Dziękuję za zrozumienie i okazaną cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
jimjimjimek
27.10.2020, 15:14
Poprawkami głosowania?
A co ze straconym czasem?
Co z silosem na kłódkę?
Co z młynem wodny na kłódkę?
Mistamus
27.10.2020, 20:36
Poprawkami głosowania?
A co ze straconym czasem?
Co z silosem na kłódkę?
Co z młynem wodny na kłódkę?
A te, które są w Architekcie już kupiłeś? Poza tym chyba na handlu są tańsze.
jimjimjimek
28.10.2020, 13:27
A te, które są w Architekcie już kupiłeś? Poza tym chyba na handlu są tańsze.
A co ma wspólnego z tym, że który już raz - jest problem z targowiskiem?
MOD_Victoria
04.11.2020, 16:43
Dzień dobry,
tematy zostały połączone. Zakładanie dubli naprawdę nie przyspieszy w żaden sposób rozwiązania problemów. Sprawa targowiska jest zgłoszona i musimy uzbroić się w cierpliwość.
Przypomnę tylko, że zmiana targowiska co 21 dni, której doświadczamy od czerwca 2019 nie była zamierzona (numer błędu [23278]), kto wie, może po naprawie będzie zmieniać się rzadziej, np. co 90 dni tak jak to było wcześniej? A może teraz po prostu musi upłynąć 90 dni do następnej zmiany... nie wiem, nie mam w tej chwili żadnych informacji. Podzielę się nimi z Wami jak tyylko je otrzymam.
Ale na pewno skrócenie czasu w targowisku było błędem. :)
Wiecie, że w tej chwili projektanci gry mają pilniejsze zajęcia w związku ze zmianą technologii. Kiedy poprawka zostanie opracowana, informacja pojawi się (jak zwykle) w dzienniku zmian.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
jimjimjimek
05.11.2020, 10:17
Tego typu zdania:
"Przypomnę tylko, że zmiana targowiska co 21 dni nie była zamierzona, kto wie, może po naprawie będzie zmieniać się rzadziej, tak jak to było wcześniej?"
Gdzie są trzy nie wiadome, a może, chyba, coś będzie, zmiana nie zamierzona.
Na prawdę lepiej czegoś takiego nie pisać po prostu, niż pokazywać jakie jest do tego podejście. Fora EN/DE - są aktywne pod względem developerów którzy prznajmniej coś piszą.
Teraz pilniejsze? Problem z targowiskiem jest znany od dawna, ten błąd musiał w końcu wystąpić, bo ile razy coś już nie działało.
pretor29
05.11.2020, 16:17
Wiecie, że w tej chwili projektanci gry mają pilniejsze zajęcia w związku ze zmianą technologii. Kiedy poprawka zostanie opracowana, informacja pojawi się (jak zwykle) w dzienniku zmian.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
tego moglas nie pisac w ogole... temat o koncu fl jest znany od 2 lat ... mozna bylo zrobic to wszystko juz dawno i duzo szybciej
jimjimjimek
11.11.2020, 14:27
Dzień dobry,
tematy zostały połączone. Zakładanie dubli naprawdę nie przyspieszy w żaden sposób rozwiązania problemów. Sprawa targowiska jest zgłoszona i musimy uzbroić się w cierpliwość.
Przypomnę tylko, że zmiana targowiska co 21 dni, której doświadczamy od czerwca 2019 nie była zamierzona (numer błędu [23278]), kto wie, może po naprawie będzie zmieniać się rzadziej, np. co 90 dni tak jak to było wcześniej? A może teraz po prostu musi upłynąć 90 dni do następnej zmiany... nie wiem, nie mam w tej chwili żadnych informacji. Podzielę się nimi z Wami jak tyylko je otrzymam.
Ale na pewno skrócenie czasu w targowisku było błędem. :)
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Czyli podwójnie potwierdzasz jeszcze raz, fakt, że nawet to co piszesz jest nie do końca OK wobec nas, w związku z ty, że jest teraz nowa aktualizacja gry i nawet zero słowa o targowisku, ale czas na naprawę błędów tekstowych był.
Bartexio
11.11.2020, 17:23
Bo żeby naprawić błąd trzeba jeszcze wiedzieć jak, a tu skomplikowany proces i nawet podlanie kota i nakarmienie kwiatków nic nie daje
pretor29
11.11.2020, 20:59
spytajcie porzadnego informatyka ile minut zajmuje poprawa takiego bledu ....
Nar-Kotek
12.11.2020, 02:28
to wcale nie błąd! czas do kolejnego głosowania wynosi 0. Zagłosować dlatego nie da rady, że nie ma na to czasu. Trzeba było głosować gdy jeszcze był na to czas!
jimjimjimek
20.11.2020, 21:03
I co tam?
Grubo od miesiąca nic się nie dzieje. Jak nie działało, tak nie działa. A tłumaczenie, że jakiś tam odpowiedni dział się tym zajmuje, to już żenada. Tym bardziej, że nawet już nie można zgłosić do supportu, bo też nie działa. Wiadomość dla graczy- jeśli myślicie, że po migracji, będzie cacy, to się grubo mylicie, będzie jedna wielka beta przez 2 lata, a potem przepraszamy, ale ..... , i gry nie będzie. Ale po drodze, co kasy zgarną, to ich.
pretor29
21.11.2020, 19:08
tu masz odpowiedz
"Problemy z targowiskiem są zgłoszone do odpowiedniego działu. Każdy problem ma nadawany odpowiedni priorytet a następnie są opracowywane poprawki. Sądzę, że w związku z migracją gry na Unity, która to sprawa jest w tej chwili najpilniejsza, wszystkie inne problemy zostały odłożone na bok. A ponieważ niedziałające targowisko nie wpływa na grę w znaczący sposób - można wywnioskować, że priorytet nadany tej sprawie jest dość niski. Zapewniam jednak, że ta sprawa nie została zapomniana. Zespół ma teraz jednak pilniejsze sprawy, którymi musi się zająć."
pretor29
15.01.2021, 16:14
czy w tym wieku zostanie to naprawianione? jak zawsze zero info zero kontaktu czyli standardy bb