Zobacz pełną wersję : Zmiany w grze - 27.08.2020 - Dyskusja
BB_Penelopa
17.08.2020, 15:12
https://ubistatic-a.akamaihd.net/0034/int/general/changelog/PL_forumheader.png
25 sierpnia 2020 roku
Witam!
Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/47311) <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Mistamus
17.08.2020, 16:30
A co z Paczką Wiedźmy #1?
Bartexio
17.08.2020, 17:13
Szkoda że już usuwacie te paczki za klej, nie każdy kupuje klej niektórzy mozolnie zbierają i na sam finisz .. nie ma ot takie ułatwienie
Cała reszta to jak zwykle pudrowanie czegoś tam, zero pożytku
Zobaczymy co wyjdzie z tym eventem czy się uda go od razu wgrac poprawnie (co ja pisze) czy będą rekonserwy xD
a1934876817568
17.08.2020, 17:47
Widocznie paczki były przeznaczone dla tych co klej kupują a nie tych co ciułają.
A event będzie mega! Na testowym nagrodą za drugi poziom pompowania balonów jest domek na 145 osadników :)
Widocznie paczki były przeznaczone dla tych co klej kupują a nie tych co ciułają.
A event będzie mega! Na testowym nagrodą za drugi poziom pompowania balonów jest domek na 145 osadników :)
ale masz się z czego cieszyć ;)
kasę trzeba ciułać albo składać wniosek o kredyt by na promo klej kupić, samych limitowanych towarów w sklepie będzie prawie za 200 tysięcy klejków!
200 tysięcy klejków
200 tysięcy klejków
200 tysięcy klejków
echo, echo, echo, echo, echo, echo, echo
mają rozmach, co nie?? :D :D :D
kinia19910
17.08.2020, 19:51
220 po maksymalnej rozbudowie (lvl4)
pretor29
17.08.2020, 20:26
ale masz się z czego cieszyć ;)
kasę trzeba ciułać albo składać wniosek o kredyt by na promo klej kupić, samych limitowanych towarów w sklepie będzie prawie za 200 tysięcy klejków!
200 tysięcy klejków
200 tysięcy klejków
200 tysięcy klejków
echo, echo, echo, echo, echo, echo, echo
mają rozmach, co nie?? :D :D :D
wszystko ze sklepu bedzie do zdobycia z zadani za przekazywanie balonow , wiec praktycznie darmo
vlad1997
17.08.2020, 21:42
pretor w którym miejscu ? jak na testowym wszystko za klejki i w opisach też
krotos666
17.08.2020, 22:38
pretor w którym miejscu ? jak na testowym wszystko za klejki i w opisach też
Generał w Cel społecznościowy - Faza 3
reszta w zadaniach - przyzwoity wkład, duży wkład, imponujący wkład, niewiarygodny wkład i reszta w pozostałych wkładach.
Stary_Niedźwiedź
18.08.2020, 10:22
A nie orientuje sie ktos czy bedzie w tym roku introligator z przygody?
Lord_Crain
18.08.2020, 11:25
A nie orientuje sie ktos czy bedzie w tym roku introligator z przygody?
Na testowym jest w nagrodzie za osiągnięcie 3go etapu wkładu.
Stary_Niedźwiedź
18.08.2020, 11:32
Na testowym jest w nagrodzie za osiągnięcie 3go etapu wkładu.
BOMBA!!! :D
Dzieki Crain!
maksio39
18.08.2020, 11:34
szkoda ze informują teraz o wykasowaniu paczek a nie przed tym dziwnym eventem, nie kupowałbym bzdur za klejki i miałbym 50 k klejnotów.
tak samo starszy Gemini będzie jako nagroda (w testowym) a trochę ludzi za klejki go kopiło...
Likwidacja tych paczek za klejki ...porażka, co to za zmiany ?? Tylko na gorsze :-(
wojtex113
18.08.2020, 14:23
Likwidacja tych paczek za klejki ...porażka, co to za zmiany ?? Tylko na gorsze :-(
Szok. Usunięcie paczek które mają w opisie, że nie są na stałe kto to mógł przewidzieć .
Co takiego wspaniałego jest w tych paczkach wszystko można dostać za darmo albo są to zbyteczne rzeczy. Cały czas dodawane są do gry nowe rzeczy jedne potrzebne drugie bzdurne. Nowy generał Drżącobrody zmieni podejście do grania mikołajowa idzie w niebyt. Po co kupować coś co za chwilę będzie zbędne wystarczy poczekać do kolejnego ewnetu na pewno będzie coś nowego. Ewentów będzie coraz więcej bo poza nimi ilość graczy spada więcej ewnetów więcej nowych rzeczy za darmo.
Ciekawe jak się czują ci co mają po 8 olejarni i wydali 50 k kleju na nie widząc nowy budynek rafineria oleju ( za darmo w nowym ewnecie) która robi 2 oleje z powietrza ( 38 ryb to kosztuje ). Niedawno dodali uprawę słoneczników jaki ma sens teraz ten wielki budynek. Kto da gwarancje, że to koniec nowych budynków do produkcji oleju
majsterpaulek60
18.08.2020, 14:50
mnie natomiast ciekawi czym jest podyktowane to że na niskim poz z tej samej przygody dostaną 10 razy więcej eventowych znajdek albo jest ich tak mało żeby równoważyć ciastek i świec chociaż do wyrobu tortów świec też potrzebujemy 10 razy więcej PARANOJA
mnie natomiast ciekawi czym jest podyktowane to że na niskim poz z tej samej przygody dostaną 10 razy więcej eventowych znajdek
Podyktowane tym czym podyktowane jest pół tej gry oparte na liczbach - po prostu nikomu sie tam nie chce sprawdzic jakie cyfry wklepuja do konfiguracji. Z eventu na event tez tego nie zmieniają, bo po co tracić czas na zastanawianie sie nad czymś jak można przekopiowac to co sie wrzuciło rok czy parę lat wcześniej.
Nowy generał Drżącobrody zmieni podejście do grania mikołajowa idzie w niebyt.
Zobaczymy ile sie uda ukręcić z generała z pojemnością 150 i brakiem innych przydatnych umiejętności kompensujących braki w jednostkach.
pretor29
18.08.2020, 15:26
Ciekawe jak się czują ci co mają po 8 olejarni i wydali 50 k kleju na nie widząc nowy budynek rafineria oleju ( za darmo w nowym ewnecie) która robi 2 oleje z powietrza ( 38 ryb to kosztuje ).
z tego co widzialem na testowym to rafineria nie produkuje z powietrza tylko z oleju plus surowiec czyli pobiera 500 oleju plus ryby zeby wyprodukowac 1000 oleju... chyba ze juz coszmienili
tak z innej beczki... wszystko za klejki w evencie... chyba będzie promocja -50% na klejki... by wyciągnąć jak naj naj.... a tak po za tym dlaczego ciągle mnie wywala z netu i gry jak jestem zalogowany w setach....już nawet mi się nie chce pisać do suportu bo to trwa już tak długo... nikt z tym nic nie zrobił przez tyle czasu i zapewne nic z tym nie zrobi... Pozdro dla graczy :)
pretor29
18.08.2020, 15:42
czytaj wyzej co pisali wszystko masz dostepne zadarmo z celow spolecznosciowych i przekazywania balonow
a1934876817568
18.08.2020, 15:43
Nowy generał Drżącobrody zmieni podejście do grania mikołajowa idzie w niebyt
Może by tak było gdyby miał ładowność 200. Brakujące 50 konnych arkebuzerów to jest 5k mniej w ataku. Ok 4.5k jak sie uwzględni atak generała.
Będzie tylko kilka przypadków gdzie da sie go sensownie wstawić za Mikołajke. Zważywszy że jest (prawie wyłącznie) za klej to nie ma co sie napalać.
tak wszystko za damke mam .... zrywanie łącza też , co 6 - 8 minut.... :)
'
nawet drogi nie można wybudować taki jest za damke "system"....
i niech nikt nie mówi że to wina 10 .... bo na 7 też tak jest...
jak tu przygody robić....
poczekam aż Ciebie dopadnie i w tedy pogadamy.... :)
wojtex113
18.08.2020, 17:02
z tego co widzialem na testowym to rafineria nie produkuje z powietrza tylko z oleju plus surowiec czyli pobiera 500 oleju plus ryby zeby wyprodukowac 1000 oleju... chyba ze juz coszmienili
Wkładasz 2 oleje wyjmujesz 4 , wkładasz 4 wyjmujesz 8 itp itd trudno ogarnąć. Produkuje z powietrza pod warunkiem że masz 2 oleje na strat i chwilę czasu żeby wystartować produkcję ( kliknąć dodaj olej z gwiazdy i produkcję dodać do kolejki
Może by tak było gdyby miał ładowność 200. Brakujące 50 konnych arkebuzerów to jest 5k mniej w ataku. Ok 4.5k jak sie uwzględni atak generała.
Będzie tylko kilka przypadków gdzie da sie go sensownie wstawić za Mikołajke. Zważywszy że jest (prawie wyłącznie) za klej to nie ma co sie napalać.
Będzie drżacobrody za darmo jako 3 cel społecznościowy. Sprawdzałem w drwalu można nim skasować większość obozów a wszystko bez symulatora. Wydawało mi się, że w tej fazie gry stracenie w drwalu 100 kz czy 1000 kz nie robi nikomu różnicy ale jak widzę myliłem się. Do tego drżącobrody ma w sobie umiejętność łowcy nagród.
pretor29
18.08.2020, 17:29
Wkładasz 2 oleje wyjmujesz 4 , wkładasz 4 wyjmujesz 8 itp itd trudno ogarnąć.
po co mi to mowisz skoro to samo napisalem
Wydawało mi się, że w tej fazie gry stracenie w drwalu 100 kz czy 1000 kz nie robi nikomu różnicy ale jak widzę myliłem się.
Jak robisz jednego drwala dziennie to nie robi, z drugiej strony w takim przypadku dodatkowy exp z generala tez nie robi bo zadnego wysokiego levela nie wbijesz.
Jak robisz drwale do oporu, to, będąc z góry ograniczonym w tym ile mozesz zrobic przygod dziennie, na zwiekszonych stratach calkiem prawdopodobnie stracisz wiecej niz zyskasz z generala.
wojtex113
18.08.2020, 17:58
Niestety nie napisałeś tego samego bo produkcję można rozpocząć posiadając 2 oleje słownie dwa a nie 500. Jeżeli dla ciebie ryby to nie powietrze to nie mam pytań. Mam w gwieździe 50 kk ryb
po co mi to mowisz skoro to samo napisalem
Jak robisz jednego drwala dziennie to nie robi, z drugiej strony w takim przypadku dodatkowy exp z generala tez nie robi bo zadnego wysokiego levela nie wbijesz.
Jak robisz drwale do oporu, to, będąc z góry ograniczonym w tym ile mozesz zrobic przygod dziennie, na zwiekszonych stratach calkiem prawdopodobnie stracisz wiecej niz zyskasz z generala.
Zobacz obalam twój świat:
- można robić raz w tygodniu kilka drwali po kolej na premium 1 dniowym
- jest możliwość skasowania prawie każdego obozu drżacobrodym lub masz możliwość użycia innego generała
- mam 77 lvl pomimo, że nie gram cały czas
-mam 80 k populacji
- mam produkcję kz na poziomi 2050 na dobę bez żadnych premii
- pamiętasz bug z portem mam dzięki temu 200 kz już wyprodukowanych
pretor29
18.08.2020, 18:51
z powietrza to jest z niczego tak jak manufaktura i staw rybny , a pobor surowca t opobor surowca jaki by on nie byl koniec...
- można robić raz w tygodniu kilka drwali po kolej na premium 1 dniowym
I czym to sie liczbowo rozni od robienia jednego dziennie skoro tracisz exp na nierobieniu przygod przez reszte tygodnia ?
- jest możliwość skasowania prawie każdego obozu drżacobrodym
jest, jakie realnie straty w porownaniu do mikolajowej albo innego generala ?
lub masz możliwość użycia innego generała
no mam, tylko jak to sie ma do bonusu do expa z tego generala jesli uzywam innego ? zrobienie przygody samo w sobie nie jest problem od prawie 5 lat.
- mam 77 lvl pomimo, że nie gram cały czas
-mam 80 k populacji
- mam produkcję kz na poziomi 2050 na dobę bez żadnych premii
co to ma do tego co napisalem ?
To nie jest chyba trudne do ogarniecia : jesli tracisz wiecej wojska robiac ta sama przygode to dysponujac takim samym wojskiem zrobisz tych przygod mniej. Jesli zrobisz ich mniej, to albo bonus od tego generala Ci tą roznice w expie zrekompensuje, albo nie.
Liczyc mi sie nie chce, szacunkowo obstawiam ze straty sa na tyle duze, ze ten general z tego wlasnie powodu nie wygra z mikolajowa. Jesli jestes w stanie mi na liczbach pokazac, ze jest inaczej, to spoko, masz racje :)
czytaj wyzej co pisali wszystko masz dostepne zadarmo z celow spolecznosciowych i przekazywania balonow
za ''darmo'' masz nawet niemało ze zbierania balonów (ale to nie za darmo a za zasoby) coś z zadań i kalendarza, ale jak chcesz mieć więcej to sklep zaprasza, towar za 200k czeka, wyjątkowo się postarali LOL
jak nie zarżniesz się i nadmuchasz 21k balonów by dostać rafinerię oleju, to nie wydasz np. 45k klejków by mieć 4 następne? :D
pretor29
18.08.2020, 20:19
nie tyle za darmo co za surowce ktore sa prawie nic nie warte a wiekszosc ma tego full a wybor jest spory ... wg mnie odpalasz sale ustawia szsurowiec i tylko premka i przekazywanie leci bez problemu mozna to zrobic w ciagu tych 21 dni ... a reszty nie kupie zaklej bo nie mam takiej potrzeby to co jest dostepne z zadan wystarczy, a jesli ktos ma wieksze zapedy no to klej w kazdym evencie masz fanty limitowane a potem klej
nie tyle za darmo co za surowce ktore sa prawie nic nie warte a wiekszosc ma tego full a wybor jest spory ... wg mnie odpalasz sale ustawia szsurowiec i tylko premka i przekazywanie leci bez problemu mozna to zrobic w ciagu tych 21 dni ... a reszty nie kupie zaklej bo nie mam takiej potrzeby to co jest dostepne z zadan wystarczy, a jesli ktos ma wieksze zapedy no to klej w kazdym evencie masz fanty limitowane a potem klej
w każdym evencie, ale ile?
w zeszłym roku miałeś dodatkowo u kupca za klej z ważniejszych rzeczy 2 (niby) ekstra paczki, chyba jeden uroczysty dom mieszkalny i jeden ulepszony pływający?
teraz poza kupą paczek masz np. 2 nowych generałów, 4 odkrywców, 4 geologów, 4 rafinerie oleju, 3 uroczyste domy mieszkalne, lazarety, chaty ze strzechą, tradycyjne koszary itd.
towar za dziesiątki tysięcy klejków to przeszłość, poszli w setki tysięcy, LOL dlatego pisałem - mają rozmach :D
kupić nie trzeba ale trochę żal patrzeć w jaką to stronę poszło pod sam koniec gry ;)
Androm3da
18.08.2020, 21:28
Szok. Usunięcie paczek które mają w opisie, że nie są na stałe kto to mógł przewidzieć .
Co takiego wspaniałego jest w tych paczkach wszystko można dostać za darmo albo są to zbyteczne rzeczy. Cały czas dodawane są do gry nowe rzeczy jedne potrzebne drugie bzdurne. Nowy generał Drżącobrody zmieni podejście do grania mikołajowa idzie w niebyt. Po co kupować coś co za chwilę będzie zbędne wystarczy poczekać do kolejnego ewnetu na pewno będzie coś nowego. Ewentów będzie coraz więcej bo poza nimi ilość graczy spada więcej ewnetów więcej nowych rzeczy za darmo.
Ciekawe jak się czują ci co mają po 8 olejarni i wydali 50 k kleju na nie widząc nowy budynek rafineria oleju ( za darmo w nowym ewnecie) która robi 2 oleje z powietrza ( 38 ryb to kosztuje ). Niedawno dodali uprawę słoneczników jaki ma sens teraz ten wielki budynek. Kto da gwarancje, że to koniec nowych budynków do produkcji oleju
Co niby jest fajnego w tej rafinerii, że produkuje więcej oleju np z oleju i ryb (z 2 sztuk oleju i 38 ryb robi 4 sztuki oleju) w ciągu 45 minut ?
A tak z innej beczki, czytając kolejne posty dowiedziałem się że masz 55kk ryb. Zakładając że z 1 rafinerii wychodzi 32 cykle na dzień, czyli 1216 ryb, to te 55kk styknie Tobie na 45230 dni, czyli na jakieś 123 lata :P
Bartexio
19.08.2020, 12:30
Tylko na co kolejne budynki typu strzecha czy lazaret z czasem na 1 pakiet 14 dni <omg> to pokazuje absurd że już nie wiedzą co dodać. Dali wpierw elitarne poligony to nie jeszcze kolejne bzdurne budynki. Fakt nie ma obowiązku ich stawiania bo i miejsca co raz mniej.
Za chwile będzie jaki generał ? teraz drżąco brody, a później co struś pędziwiatr ?
Z tego eventu połowa to będzie tzw. ozdabiacze gwiazdy, bo co z tego że dadzą olej x2 w kolejnym budynku większym od upraw słonecznika, jeśli podstawa czyli olejarnia nie wyrabia. Bo mam 200k słoneczniku czyli kilka lat produkcji i po co ?
majsterpaulek60
19.08.2020, 17:03
ciekawe czy wszyscy będą mogli kupić uroczystą paczke nr 2 a co z paczką z poprzedniego eventu
Lord_Crain
19.08.2020, 17:35
Powinni byli dodać kolejny duży pakiet przygód i budynków razem z dojściem nowym 5lvl. Bardziej wymagających i budynków z ciekawa produkcją, a nie tą jaką dostaliśmy w poprzednim rozszerzeniem xxl. No ale cóż to tylko mrzonki i marzenia. Ciasnobrody pomoże tylko na kilku obozach, tudzież na przygodach do 50lvl. Reszta nowości, no cóż, na event BN fabryka oleju? Z 2 uncji i 3 żetonów zrobi 3szt?
szkoda tylko ze ta nowa fabryka (z eventu rocznicowego) oleju nie zmniejszy kolejki w istniejących
Lord_Crain
20.08.2020, 09:53
szkoda tylko ze ta nowa fabryka (z eventu rocznicowego) oleju nie zmniejszy kolejki w istniejących
Poczekaj na koniec roku dodadzą marsjański kamień, pluton z księżyca i esencję słońca do zdobycia za klej albo super ciężkie przygody jako 3 miejsce w książkach z ekscelsiora z pobiciem minimum 2k obozów bez omijania i nagrodą 30szt już z premium. Gdzie będzie można ich użyć do podniesienia poziomu olejarni o kilka poziomów, koszt po 10k każdego nowego surowca ;) ;) ;)
Powinni byli dodać kolejny duży pakiet przygód i budynków razem z dojściem nowym 5lvl. Bardziej wymagających i budynków z ciekawa produkcją
Troche tak jakbyś od producenta młotków oczekiwał, że wypuści na rynek nowy, ekscytujący model młotka z ciekawą funkcjonalnością i nieszablonowym designem.
Lord_Crain
20.08.2020, 11:20
Troche tak jakbyś od producenta młotków oczekiwał, że wypuści na rynek nowy, ekscytujący model młotka z ciekawą funkcjonalnością i nieszablonowym designem.
W dzisiejszych czasach to producent walczy o klijenta, a nie klijent o producenta, także bym sie z tym młotkiem nie zdziwił, aby pozyskać jakiekolwiek nowe grono odbiorców. Niestety w MMO, liczy się przychód $ a nie to co odbiorców interesuje. Obecnie z gier w które grywam, tylko GGG ze swoim PoE słucha wiernie graczy ;)
BB_Penelopa
20.08.2020, 11:46
Witam serdecznie!
Bardzo proszę zaczekajcie z narzekaniem, do czasu aż zostanie opublikowany Pamiętnik Dewelopera związany z Wydarzeniem Rocznicowym 2020! :) Nie wszystko z serwera testowego zostanie wgrane 1:1 do najnowszej wersji gry.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
majsterpaulek60
20.08.2020, 13:06
Witam serdecznie!
Bardzo proszę zaczekajcie z narzekaniem, do czasu aż zostanie opublikowany Pamiętnik Dewelopera związany z Wydarzeniem Rocznicowym 2020! :) Nie wszystko z serwera testowego zostanie wgrane 1:1 do najnowszej wersji gry.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
czyli będzie jeszcze gorzej moze to naturalne
MOD_Victoria
20.08.2020, 13:50
A co z Paczką Wiedźmy #1?
Niestety, paczka wiedzmy #1 nie zostanie ponownie dodana do sklepu. Kiedy odpowiadałam na Twój post dotyczący tej paczki, zrobiłam to zgodnie z moją najlepszą wiedzą. W międzyczasie problemy zostały sprawdzone i okazało się, że błędne ograniczenie limitu specjalistów dotyczyło tylko pakietu wiedźmy #3. Dlatego tylko ten pakiet pojawi się ponownie w sklepie.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Mistamus
20.08.2020, 15:17
Niestety, paczka wiedzmy #1 nie zostanie ponownie dodana do sklepu. Kiedy odpowiadałam na Twój post dotyczący tej paczki, zrobiłam to zgodnie z moją najlepszą wiedzą. W międzyczasie problemy zostały sprawdzone i okazało się, że błędne ograniczenie limitu specjalistów dotyczyło tylko pakietu wiedźmy #3. Dlatego tylko ten pakiet pojawi się ponownie w sklepie.
Jest to bzdura, no, ale cóż, po prostu wydam mniej klejnotów...
Nie dziwię się w sumie, sprawdzali to pewnie ci sami specjaliści co zawsze, prawda? Ci, którym jedyne, co się udaje, to tworzenie nowych błędów.
Tylko narzekacie i narzekacie.
A ekipie z BB należy się szacunek za dzielną walkę z problemami które sama tworzy:)
Należy się wielki szacun - za poprawianie błędów - ale nie rozumiem jak można coś bardziej popsuć poprawiając usterkę ;)
jozioblabla
21.08.2020, 21:08
Będzie jakieś podwajanie lub potrajanie PD na przygodach?
Mistamus
22.08.2020, 16:16
Należy się wielki szacun - za poprawianie błędów - ale nie rozumiem jak można coś bardziej popsuć poprawiając usterkę ;)
Spoko, oni też tego nie rozumieją :D
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Wracam do tematu, choć miałem odpuścić.
Sprawdziłem u znajomych - mają po 5 uroczych odkrywców, do tej pory można było dwukrotnie nabyć po dwie sztuki w eventach i jednego (a właściwie jedną) teraz z paczki. My mamy po 4 - tylko z eventów, więc z cała pewnością paczka nie została kupiona. Problem pojawił się po dokupieniu na początku eventu "zielonego" czyli szczęśliwego odkrywcy z "Czarnego rynku".
Tak patrzę co tam było w tej paczce wiedźmy 1 i nie wiem po co ją kupować... To badziew za klejnoty. Daj spokój, inne paczki były zdecydowanie lepsze. A nawet jakbym miał kupę klejnotów to też bym jej nie kupił.
majsterpaulek60
23.08.2020, 21:40
chciałbym sie dowiedzieć na temat tego zadania "świętowania" w evencie jest 10 rund czy wszyscy gracze będa musieli zrobić te 10 rund
Mistamus
23.08.2020, 22:20
Tak patrzę co tam było w tej paczce wiedźmy 1 i nie wiem po co ją kupować... To badziew za klejnoty. Daj spokój, inne paczki były zdecydowanie lepsze. A nawet jakbym miał kupę klejnotów to też bym jej nie kupił.
Odkrywców na eventy.
znik3040
25.08.2020, 09:19
I tak nie został naprawiony główny błąd, i nie chcecie tego naprawić. tj. gra nadal jest we Flash, zamiast w HTML5. w przeglądarkach flash wypada z końcem tego roku, czyli jeszcze kwartał, i ...... od tego momentu gra zacznie zaliczać dno, bo trzeba będzie instalować bundle, też dostępny na stronie głównej. tyle że nawet ten bundle to tak naprawdę przeglądarka oparta na chromium razem z wbudowanym flashem. odstawiacie kichę na maxa, sami staczacie tę grę w niepamięć.
Spokojnie, mają dać info z fantastycznym rozwiązaniem, jeszcze z 2-3 tygodnie i ujrzy ono światło dzienne. A tak jeszcze nie całe 4 miesiące gry i promocji na klejnoty :)
Lord_Crain
25.08.2020, 11:15
Przejdą na HTML5, połączą serwery i zrestartują grę :D
BB_Penelopa
25.08.2020, 11:26
Witam serdecznie!
Jak zdążyliście zauważyć aktualizacja została przeniesiona na czwartek 27 sierpnia - godzina ta sama 8:00 - 12:00. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Bartexio
25.08.2020, 12:00
Czemu to nikogo nie dziwi xD że nawet tak prosta rzecz a sprawia problem
pretor29
25.08.2020, 14:56
hehehe przeroslo ich jak wszystko
Lord_Crain
25.08.2020, 15:20
Możliwe, że maja problemy z tą nową eventową przygodą, bo nie wiedzieć po co wpakowali tam mgłę, która na testowym nie zawsze znika i przygoda przepada.
pretor29
27.08.2020, 15:56
tak ze, podsumowanie gosp. jesli chodzi o olej nie dziala , wiec znowu nie wyszlo...
gregorypeck
28.08.2020, 08:37
W serii zadań Świętowanie w rundzie III mamy zadanko polegające na dodaniu do złoża drewna liściastego.
Skąd wziąć taki surowiec?
Na serwerze testowym jest ikona doładowania dodaj do wszystkiego, ale użycie tego nie zalicza zadania.
Czyżby tylko klejnoty tam poradzą? 69 sztuk.
Androm3da
28.08.2020, 09:23
W serii zadań Świętowanie w rundzie III mamy zadanko polegające na dodaniu do złoża drewna liściastego.
Skąd wziąć taki surowiec?
Na serwerze testowym jest ikona doładowania dodaj do wszystkiego, ale użycie tego nie zalicza zadania.
Czyżby tylko klejnoty tam poradzą? 69 sztuk.
Może trzeba poczekać aż leśnicy dodadzą odpowiednią ilość ?