PDA

Zobacz pełną wersję : ✔ [23770] Manufaktura recyklingowa nie wraca do gwiazdy po wyburzeniu

MOD_Victoria
07.08.2020, 18:35
Drodzy gracze,

mamy świadomość, że manufaktury recyklingowe pochodzące z "Tajemnej paczki" mogą nie wrócić do menu gwiazdy po wyburzeniu.

Pozdrawiam
MOD_Victoria

Aktualny status:

Proszę nie burzyć manufaktur recyklingowych pochodzących z "Tajemnej paczki". Istnieje ryzyko, że po zburzeniu znikną bezpowrotnie!
Przypomina to problem, który dotyczył hołdu dla piekarni z kalendarza podczas Wydarzenia Piłkarskiego 2020.
Technicy już nad tym pracują, prosimy o cierpliwość.
Jeżeli ktoś już stracił manufakturę - proszę o kontakt z pomocą techniczną.

ariette
08.08.2020, 11:01
przypominam, że publikowanie korespondencji z Supportem jest zabronione, dlatego została ona usunięta.

właśnie mi znikła manu, a po zgłoszeniu dostałam to co jest wyżej, czyli są dwa rodzaje manu - wracające i niewracające do gwiazdy?

wg MOD Victorii mamy zgłosić do supportu problem i czekać a support odpisuje że po 48 godzinach zgłoszenie się przedawni

prnt.sc/tw56eu

wolne żarty - niech żyje BB!!!

Bartexio
08.08.2020, 12:55
To co kiedy konserwa ? taki luksus serwuja

MOD_Victoria
08.08.2020, 13:37
Witaj Ariette ;)

Tak, powinnaś skontaktować się z Supportem, jeżeli chcesz odzyskać budynek.
Wnioskując po tym, co Ci odpisali - wygląda na to, że na polskiej wersji językowej byłaś pierwszą osobą, która zgłosiła ten problem.
Jest weekend, mniej osób pracuje, być może jeszcze nie wiedzą o tym błędzie i stąd ta standardowa formułka dotycząca żółtej gwiazdy na budynkach, ale kiedy przyjdą do pracy rano w poniedziałek, to odpowiedź będzie już inna.

To, że zgłoszenie jest zamykane po 48 godzinach, to standardowa informacja, która jest zawarta w każdym mailu. Aby zgłoszenie nie zostało zamknięte prześlij do Supportu screeny, które tutaj zamieściłaś. Pamiętaj jednak, by były one plikami w formacie .jpg dodanymi w załączniku, a nie linkiem do obrazka.

Gwoli wyjaśnienia - osoby, które odpisują ma maile w Supporcie, to nie są te same osoby, które mają dostęp do kodu gry i naprawiają błędy. Z pewnością otrzymają nowe wytyczne po weekendzie. :)
Ten problem został przekazany do odpowiednich osób, i ma już nadany numer błędu: [23770] .

@Bartexio:

W tej chwili nic nie wskazuje na to, by z powodu niepowracających do menu gwiazdy manufaktur była potrzebna nagła konserwacja gry. Proszę ich po prostu nie burzyć do odwołania. Błąd zostanie naprawiony w jednej z kolejnych aktualizacji gry i informacja o tym pojawi się (jak zwykle) w dzienniku zmian.

Pozdrawiam
MOD_Victoria

ariette
08.08.2020, 14:42
link został zamieszczony w celach informacyjnych, na forum z ograniczonym dostępem dla osób spoza gry, przepraszam (niedobra ja)

zależy mi jak i pewnie większości graczy na dobrym działaniu gry i osób z nią związanych służbowo

to tyle z mojej strony(dobrze że nie zniknął spec prowiant)

MOD_Victoria
14.09.2020, 18:25
Dzień dobry!

Problem został rozwiązany podczas aktualizacji 27 sierpnia 2020. (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/47311-Zmiany-w-grze-27.08.2020) Wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria