Zobacz pełną wersję : [23769] Nie mogę kupić paczki wiedźmy 1 / 3
MOD_Victoria
07.08.2020, 17:10
Witajcie!
Zdajemy sobie sprawę, że niektórzy z Was nie są w stanie kupić pakietów. Otwieram wątek, aby wszystkie zgłoszenia były w jednym miejscu.
O ile mi wiadomo jest to spowodowane ograniczeniem limitu specjalistów. W paczce nr 3 chodzi o zakapturzonego generała.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Aktualny status:
Podczas trwania wydarzenia nie będziemy w stanie naprawić problemu z ograniczeniem. Planujemy ponownie udostępnić pakiety, których dotyczy problem w późniejszym terminie dla wszystkich, którzy nie mogą ich teraz kupić.
maksio39
07.08.2020, 19:19
faktycznie mam 3 zakapturzonych nie nie mogę kupić żadnej paczki widźmy 3. Dajcie paczkę bez zakapturzonych i będzie ok.
Kasjamarina
07.08.2020, 20:53
też mam kłódkę
Jedna paczka, która dla większości graczy wydaje się najsensowniejsza - niedostępna...
BB, zrobicie coś z tym czy nie bardzo?
jurasek7
08.08.2020, 17:30
lipa totalna kupiłem specjalnie klejki pod nią a teraz zablokowane :(
Mistamus
09.08.2020, 01:01
A ja nie mogę kupić Paczki wiedźmy nr 1 (podobnie moja żona) - WTF?
niech teściowa spróbuje, powinna mieć wszystkie rzeczy związane z wiedźmami bez limitu.
MOD_Victoria
10.08.2020, 17:21
Wygląda na to, że tutaj również blokada spowodowana jest błędnym ograniczeniem limitu specjalistów.
Tak jak mówiłam wcześniej, podczas trwania wydarzenia problem nie zostanie naprawiony, ale pakiety zostaną udostępnione ponownie podczas jednej z kolejnych wersji gry, aby wszyscy, którzy nie mogą ich teraz kupić mogli to zrobić w późniejszym terminie.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
pretor29
11.08.2020, 12:58
a wystarczylo ze strony bb na samym poczatku sprawdzic co wprowadzaja w tych paczkach zobaczyc czy sa limity czy nie ma problemu i koniec sprawa rozwiazana , ale nie .. lepiej wszystko zrobic od tylu a potem pol roku naprawiac
a wystarczylo ze strony bb na samym poczatku sprawdzic co wprowadzaja w tych paczkach
Wystarczylo zeby ktos sie przez 5 min zastanowil podczas wprowadzania limitow czy maja byc lokalne czy globalne.
Zadziwiajace jak im sie udaje zrobic cokolwiek bez jakiegokolwiek myslenia o warunkach w jakich to ma dzialac.
majsterpaulek60
14.08.2020, 08:43
Wygląda na to, że tutaj również blokada spowodowana jest błędnym ograniczeniem limitu specjalistów.
Tak jak mówiłam wcześniej, podczas trwania wydarzenia problem nie zostanie naprawiony, ale pakiety zostaną udostępnione ponownie podczas jednej z kolejnych wersji gry, aby wszyscy, którzy nie mogą ich teraz kupić mogli to zrobić w późniejszym terminie.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
jestem ciekaw czy ci którzy teraz kupili należne 2 paczki to czy w późniejszym czasie będą mogli znowu wykupić 2 paczki ?