Zobacz pełną wersję : ✔ [23614] Problem z premią "Wróżkowy pył"
Po ostatniej przerwie konserwacyjnej przestała działać premia "Wróżkowy pył". Użycie premii nie powoduje ponownego rozmieszczenia kolekcji na wyspie.
Zrzut ekranu:
https://i.imgur.com/VpkR8iE.jpg
Miałem to właśnie napisać, bo jak to by było żeby czegoś nie spie... przy okazji konserwy :(
sloslo57
25.03.2020, 20:38
Nie działa też scenariuszach.
Czasem trzeba zużyć 4-7 sztuk "Wróżkowego pyłu", żeby cokolwiek wyłapać i mieć zaliczone zadanie "Znajdź je wszystkie".
Zresztą zauważyłem, przestawiając budynek, że kolekcje respią się pod grafikami budynków, ale codzienne sprawdzanie pod jakimi, po prostu mija się z celem :/
BB_Penelopa
31.03.2020, 14:37
Witam serdecznie!
Opisany problem z działaniem premii "Wróżkowy pył" jest nam znany. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o cierpliwość w czasie, kiedy nasi deweloperzy pracują nad poprawkami. Niestety nie mam możliwości określenia, kiedy sytuacja wróci do normy, ale dokładamy wszelkich starań, aby skrócić czas oczekiwania dla graczy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Od razu błąd, po prostu masz pecha i każde losowanie umieszcza przedmioty w tym samym miejscu ;)
Zresztą zauważyłem, przestawiając budynek, że kolekcje respią się pod grafikami budynków, ale codzienne sprawdzanie pod jakimi, po prostu mija się z celem :/
Postaw za takimi budynkami kwiatki, to Ci przestana sie kolekcje tam respawnowac.
Witam serdecznie!
Opisany problem z działaniem premii "Wróżkowy pył" jest nam znany. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o cierpliwość w czasie, kiedy nasi deweloperzy pracują nad poprawkami. Niestety nie mam możliwości określenia, kiedy sytuacja wróci do normy, ale dokładamy wszelkich starań, aby skrócić czas oczekiwania dla graczy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
No i jak Szanowna Pani ocenia rezultaty pracy Waszych deweloperów ? Dwa tygodnie, event się kończy, pył wtedy, kiedy najbardziej powinien, nadal nie działa. Co w związku z powyższy oznacza według polityki Ubisoft skrócenie czasu oczekiwania graczy? Czy pojawi się oczywiście płatny DLC znoszący tą niedogodność? Jeśli tak, to kiedy?
P.s. W BB obowiązuje jakiś skrypt prowadzenia korespondencji, odgórnie narzucony, czy to inwencja jednostki pisanie takich sztampowych ogólników bez praktycznego znaczenia?
mi tez to nie działa i zdaje sobie sprawę ze najbliższy termin naprawy tego będzie w ramach wgrywania eventu hellowin 2022 roku (data to nie błąd)
Zabiorą się za tę poprawkę, jak tylko ogarną logowanie przez NK. Myślę, że data 2022 jest jednak zbyt optymistyczna.
Już maj... a poprawki nadal brak.
pretor29
03.05.2020, 16:07
maja czas d otego regiony nie naprawione no i oczywiscie lancuch zadan wielkanocny , gdzie to juz dawno po evencie mamy
świąteczna piekarnia nie działa dobrze od początku tj od grudnia i jakoś się nikt nie przejmuje a ty byś chciał event kwietniowy mieć już naprawiony ;D
pretor29
04.05.2020, 15:21
zwracam honor, czyli spokojnie tak na 2021 mozna sie szykowac
zaba5666
01.06.2020, 18:03
Pył dalej nie działa... szkoda :(
MOD_Victoria
17.06.2020, 22:30
Cześć!
Problem został rozwiązany podczas ostatniej aktualizacji gry. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria