PDA

Zobacz pełną wersję : Event Wielkanocny 2020

trorox
19.03.2020, 17:30
Na serwerze testowym pojawił się Event Wielkanocy. Ktoś był, przejrzał i ma jakieś ciekawe spostrzeżenia? :rolleyes:

Z ciekawych rzeczy: jest do zakupienia Borys i nowy budynek produkujący tytan.

sparkz
19.03.2020, 17:57
nowy budynek produkujący tytan.

z nasion oleistych, w ilosci 34 dziennie (cykl produkcyjny bodaj 48 min)

jest do zakupienia Borys

ktorego nie mozesz kupic jesli juz jednego masz.

Z innych ciekawostek, nie mozna kupic kolejnego MMA i jest dostepny nowy general, ktory w zasadzie nie wiadomo po co jest bo jest slabiutki.

Typowy event w ktorym wszystko ma wartosc co najwyzej estetyczno - kolekcjonerską.

Aruzus
20.03.2020, 15:09
numer z limitem (masz jednego-nie kupisz w tym roku) na Borysa i brak MSW jest kpiną z graczy czy jakimś niedopatrzeniem, zgadujemy czym?
można próbować wywierać ''nacisk'' na nich by dali coś co się realnie przydaje a nie złom w rodzaju mistrza obrony i weterana - ale jak, skoro forum nikt nie odwiedza?
a oni nie widzą zniechęcenia a nawet wkurzenia graczy-żyją we własnym świecie i uważają, że nowy gracz będzie pruł żyły przez 3 tygodnie by kupić wetka albo stary, by kupić niepotrzebnego majora albo ślepego generała-łamagę :D

o kurzych budynkach do tytanu nie watro nawet myśleć, może kolekcjonerzy rupieci wywalą do śmitnika ciężko zbierane pisanki bo zdrowy człowiek chyba trzech nie postawi na wyspie :p
ogólnie dno i metr mulu, pewnie warto brać domki na wodzie może silosy i logować się by wybrać jakieś gratisy z kalendarza - ale jeśli NIE wprowadzą zmian to ten event będzie porażką zanim się zacznie
może dobrze, będzie czas coś zaplanować-wiosna przyszła :)

pretor29
20.03.2020, 15:44
z tym limitem to chyba im sie niezle poprzestawialo ... ogolnie jak to tak ma wygladac to kolejny event ktory jest kopia kazdego innego ... zero jakiejkolwiek inwencji itp

Glavo
20.03.2020, 17:35
Nie narzekajcie tak, kiedyś dadzą... Podobnie było z czempionami, długo się bronili, aż w końcu dali, i to hojnie

pretor29
20.03.2020, 17:39
Nie narzekajcie tak, kiedyś dadzą... Podobnie było z czempionami, długo się bronili, aż w końcu dali, i to hojnie

za klej. ? do tego nie jest event potrzebny

trorox
21.03.2020, 09:25
Faktycznie odnośnie limitu na Borysa wszyscy na forum testowego huczą, że jest to bardzo dziwne, pewnie nastawione na kasę.
MSW też zabrali, ale za to taki zupełnie bezużyteczny weteran dalej jest...

Quo vadis, BB?

THEBADDEST
21.03.2020, 16:44
Pierwsze informacje na temat tego eventu mówią o tym, że to będzie 500% regres względem wydarzenia Walentynkowego. Nikt przy zdrowych zmysłach nie poświęci wolnego czasu na klikanie i zdobywanie jajek, których nie będzie na co wydać. BB pójdzcie po rozum do głowy, bo wygląda to bardzo słabo :-)

set2g
21.03.2020, 17:44
Pewnie pojawi sie paczka z Borysem i innym badziewiem za 50k klejnotów

trorox
22.03.2020, 12:43
Pewnie pojawi sie paczka z Borysem i innym badziewiem za 50k klejnotów

Dziwne, że nie ma na testowym mega paczki za jajka...

Misiorww
22.03.2020, 18:09
Dziwne, że nie ma na testowym mega paczki za jajka...

zastanawiają się czym tu skusić, aby wydać zł

gosiaj
23.03.2020, 13:31
a kiedy poziom do 100lvl-a podniosą?:)

DeVvV
23.03.2020, 13:57
Z tym Borysem to są jakieś jaja chyba (w sensie żartobliwym ze strony BB). Na chwilę obecną to byłby jedyny sensowny zakup w tym evencie ale przechodząc dalej...
Limit na Borysa wprowadzony ale na słabiutkiego w dzisiejszych czasach Weterana już nie? Hahahahahaha :D
Generał "Brązowy Kapturek" na chwilę obecną będzie siedział obok Naukowca w Gwieździe, "może" kiedyś przyjdzie pora na niego.
Więc co tu u licha kupić??? Chyba jajowe wydawanie skończy się tylko na Grubasach, bo oni na eventach zawsze się przydadzą.
Tytanowa kura dupy nie urywa, no może swoją urwie jak zacznie te tytany znosić. :D O wiele lepsze wydobycie jest z samych kopalń, nawet jednej. Zakup nieopłacalny.
Budynki mieszkalne ujdą ale ostatnio modne stały się te na wodzie, wiec dlaczego ich tu nie ma więcej??? I tu też limit 2 i TYLKO 2, bo wiecej nie ma, SZOK i niedowierzanie! :O
Jak na event Wielkanocny to w tym roku jest BIEDA totalna w porównaniu z zeszłorocznymi.

gienor
23.03.2020, 14:26
Może ktoś z BB oficjalnie napisze czy faktycznie jest limit na Borysa , jeżeli tak to dla kogo on jest.Prawie Wszyscy gracze maja jednego i tylko on jest w tym evencie wartym kupienia . Jeżeli tak to w sumie nie warto angażować się w ten event . Szkoda bo to zawsze fajna zabawa .
Pozdrawiam

set2g
23.03.2020, 14:34
Już napisali na testowym
https://forum.tsotesting.com/threads/23645-Boris-is-not-available?p=52693&viewfull=1#post52693

Mam nadzieje żę pójdą po rozum do głowy niedługo

gosiaj
23.03.2020, 17:00
w sumie drugi borys bardzo ulatwiłby gre:) ale czy o to chodzi .....

Aruzus
23.03.2020, 20:02
w sumie drugi borys bardzo ulatwiłby gre:) ale czy o to chodzi .....

a pewnie, po tylu latach gry chodzi o to by sobie zabawę utrudnić, a najlepiej by za to jeszcze zapłacić trochę kasy :D :D
tylko najpierw ktoś powinien starać się przekonać by gracz chciał bawić się dalej, ale pewnie że obowiązku nie ma - nie muszą tego robić ;)

Sacris
09.04.2020, 18:46
Ta wielkanocny event to porażka, nie ma faktycznie co kupic, nowy general z 10% celnoscią to jakiś żart, a fakt borys na kłódce, to po jaka cholerę go wogole dali, bezsens, daruje sobie zakup klejow, jest coraz gorzej, zaczalem zagladać tylko na eventy świąteczne :p ale i to kuleje, to chyba czas sobie darować granie.

Na którymś z poprzednich eventów kupiłem nieopatrznie medyka, porażka do kwadratu, zeby sie bardziej dobic bo wczesniej kupiłem go za kleje i nie zwrociłem uwagi, ze go mam, bo nigdy nie uzyłem...

gosiaj
13.04.2020, 19:41
nowy genek jest fajny , kupiłam 2 i jestem zadowolona