PDA

Zobacz pełną wersję : ✔ [23598] [23602] [23603] Problemy z kampanią Górski Klan - marzec 2020

BB_Penelopa
11.03.2020, 13:09
Witam serdecznie!

Uprzejmie informuję, że jesteśmy świadomi, iż mogą wystąpić pewne trudności podczas wykonywania rozgrywek na mapach Kampanii Górskiego Klanu. Jesteśmy bliscy znalezienia rozwiązania powstałych utrudnień, jednak chcemy poprosić o chwilowe wstrzymanie gry na mapach Kampanii Górskiego Klanu do czasu, aż nie wprowadzimy poprawki.

Bardzo dziękuję za zrozumienie.
BB_Penelopa

Jak objawia się błąd?
Premie i przedmioty użyte w przygodach z Kampanii Górskiego Klanu nie działają.
Przejścia pozostają zamknięte i nie można przejść do następnej przygody.

Status:
11 marca 2020 - Problem jest znany i trwają prace nad rozwiązaniem. Do odwołania prosimy nie zaczynać nowych przygód z Kampanii Górski Klan. Jeśli napotkasz problem w trwającej już przygodzie, zgłoś to do Supportu. (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/47077-23598-23602-23603-Problemy-z-kampani%C4%85-G%C3%B3rski-Klan-marzec-2020?p=287070#post287070)

24.03.2020 - Problem rozwiązano.

26.03.2020 - Po aktualizacji gry wyodrębniono osobny problem:
[23598]Nieznane regiony - debuffów nie można dezaktywować
Przygodę można ukończyć choć może się to wiązać z wyższymi stratami. Trwają prace nad poprawką. (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/47077-23598-23602-23603-Problemy-z-kampani%C4%85-G%C3%B3rski-Klan-marzec-2020?p=287358#post287358)

16.06.2020 - Podczas tej wersji gry wprowadzono rozwiązanie dla wyprawy - Nieznane Regiony. Od chwili wprowadzenia premie działają zgodnie z zamierzeniem (Numer błędu [23598]).

JacekJacek1
11.03.2020, 13:15
To samo, brak dynamitu.

Freha
11.03.2020, 15:04
W przygodzie u stóp góry nie działa klucz na bramę wikingów. Zniknął po użyciu z gwiazdy , ale brama ni hu hu. Może moglibyście to drodzy programiści naprawić bo utknęłam ?

pretor29
11.03.2020, 15:06
.

Freha
11.03.2020, 15:07
"Uprzejmie informuję, że jesteśmy świadomi, iż mogą wystąpić pewne trudności podczas wykonywania rozgrywek na mapach Kampanii Górskiego Klanu. Jesteśmy bliscy znalezienia rozwiązania powstałych utrudnień, jednak chcemy poprosić o chwilowe wstrzymanie gry na mapach Kampanii Górskiego Klanu do czasu, aż nie wprowadzimy poprawki."

kurczaki.... kiedy to było napisane?, przegapiłam...

pretor29
11.03.2020, 15:08
dzisiaj w watku o zmianach

Freha
11.03.2020, 15:10
ale wtopka. Czy można jakoś bliżej sprecyzować termin tej naprawy Penelopo?, bo nie wiem czy czekać , czy anulować przygodę?

MOD_Victoria
11.03.2020, 15:52
Dzień dobry!

Zaleca się NIE ROZPOCZYNAĆ przygód z Górskiego Klanu.
Jeśli ktoś rozpoczął wcześniej i utknął - może anulować przygodę i poinformować support. Po sprawdzeniu zgłoszenia przez wsparcie, otrzymacie przygody ponownie.
Na dalsze informacje trzeba niestety poczekać.

Pozdrawiam
MOD_Victoria

Bartexio
13.03.2020, 00:42
Za to promo na klejki działa jak zwykle w takich okolicznościach

Androm3da
13.03.2020, 12:46
Na co te przygody sezonowe jak klanu nie można robić ? robię "u stóp góry", użyłem klucza na bramie i brama ani drgnie... chyba że nie ten klucz mi dali.

Zee4c
13.03.2020, 13:00
kobieto Andromedo wszędzie sa komunikaty by górskiego klanu nie tykac bo sa błędy ale ty oczywiście musiałaś zacząć...

dziadek0
13.03.2020, 20:37
Utknąłem w LUD GÓR przy umieszczeniu zestawu do budowy zbrojowni. Stoję w miejscu od 4 dni. Ani w lewo ani w prawo. Anulować nie bardzo chcę bo bardzo dużo zainwestowałem we wszystkie zestawy. Z początku myślałem, że robię jakiś błąd ale po dwóch dniach ukazał się komunikat Penelopy. Czekam cierpliwie, mam jeszcze trochę czasu chyba 9 dni!

Androm3da
13.03.2020, 23:55
Utknąłem w LUD GÓR przy umieszczeniu zestawu do budowy zbrojowni. Stoję w miejscu od 4 dni. Ani w lewo ani w prawo. Anulować nie bardzo chcę bo bardzo dużo zainwestowałem we wszystkie zestawy. Z początku myślałem, że robię jakiś błąd ale po dwóch dniach ukazał się komunikat Penelopy. Czekam cierpliwie, mam jeszcze trochę czasu chyba 9 dni!

Kiedyś miałem podobny problem ze zbrojownią. Okazało się, że za późno zamknąłem bramę i pokazały się dwa dodatkowe "bronione obozy", po ich zlikwidowaniu mogłem postawić zbrojownię.

P.S.

kobieto Andromedo wszędzie sa komunikaty by górskiego klanu nie tykac bo sa błędy ale ty oczywiście musiałaś zacząć...

Nie jestem kobietą ;)

Jurek12345
14.03.2020, 06:57

W ciągu ostatnich 3 dni zrobiłem 3 Ludy, bez problemu. Może zrobiłeś coś w złej kolejności, tam łatwo o pomyłkę. Nie masz już żadnych obozów do ubicia? W zadaniach wszystko wyczyszczone?

Zee4c
14.03.2020, 14:51
Na stronie głównej jest do 11 marca jest informacja: "jesteśmy świadomi, że mogą wystąpić pewne trudności podczas wykonywania rozgrywek na mapach Kampanii Górskiego Klanu. Jesteśmy bliscy znalezienia rozwiązania powstałych utrudnień, jednak chcemy poprosić o chwilowe wstrzymanie gry na mapach Kampanii Górskiego Klanu do czasu, aż nie wprowadzimy poprawki". Którego z ww wyrazów nie rozumiecie?
Ps. Andromeda to baba, jak masz tak na imię tak do ciebie będę pisał, babo...

Angel7212
14.03.2020, 15:44
Zobacz jakie masz aktywne zadania, moze powinienes ubic dodatkowe "bronione jaskinie" lub "jaskinie z przejsciem"

master1x
14.03.2020, 17:26
w czasie wydarzenia sezon przygód wiosenna niespodzianka, po otrzymaniu premii od znajomego odkrywcy wracają jak szaleni

Pomorek
14.03.2020, 22:09
ref "U stop gór"

Hej, mam ten sam problem, zrobiłem klucz i rzuciłem na bramę ale się nie otworzyła. Mam anulować przygodę?

MarLag
14.03.2020, 22:32
Napisali "mogą" i "pewne" (w rozumieniu "jakieś") - mogli napisac gdzie i co konkretnie. Ja w czasie aktualizacji robilem U stop gory i nie bylo problemu - wiec wystartowalem sobie ponownie. Ale widocznie poprzednim razem bylem juz za brama, bo tez utknalem.

Jakim cudem ostatnie poprawki typu "Grafika budynku Zaawansowanego Warsztatu Ślusarza została dostosowana" zepsuly wyprawy? Tam juz chyba nikt nie panuje nad tym kodem... :(

Jurek12345
15.03.2020, 06:32
W Wielkiej Bitwie brak dynamitu na początku, przy szybkim dropie trzeba ubić te obozy na dole żeby dostać się do twierdzy, po jej zniszczeniu jest odłamek do zrobienia dynamitu

MarLag
15.03.2020, 11:58
Support, choc jestem pod wrazaniem odpowiedzenia w weekend, oczywiscie nie umial powiedziec czy warto poczekac, bo np poprawka bedzie szybko i obejmie aktywacje pominietych przedmiotow. Sam w to nie wierzylem, ale zapytac bylo mozna. No ale po odpowiedzi, ze anulowac i zwroca (tylko) przygode to juz nie mam zludzen.

@Penelopa (kopia z odpowiedzi do supportu, bo pewnie oleja)
Moze jednak zwrocicie troche wiecej niz tylko przygode, bo zwrocenie chociaz czesci surowcow nie bedzie zadnym zyskiem.
I zapewne i tak nie zwrocilibyscie tyle, zeby zrekompensowac straty - bo kazdy ma inne, a BB pewnie wyjdzie z zalozenia, zeby przypadkiem ktos na tym nie "zarobil".
Juz wystarczajacy wstyd, ze aktualizacja wprowadzajaca (niby) same kosmetyczne zmiany tak zepsula gre.
Nie panujecie nad kodem, to przynajmniej poniescie (wirtualne) koszty rekompensaty.

FourFingersWoo
15.03.2020, 12:16
MarLag - mam podobne doświadczenia:
support - ok
u stóp góry - be

pytanie do Was:
Czy robicie inne przygody z kampanii Górski Klan?

ProSloT
15.03.2020, 21:45
Czy jęsli rozpocząłem przygodę a są te problemy to jest szansa na przedłużenie w takim razie przygody?

dziadek0
16.03.2020, 16:45
Masz rację. Nie zamknąłem pierwszej bramy i wszystko mi się pokręciło. Musiałem przejść przez wszystkie obozy i zadania. Nie mogłem skorzystać z szybkiego dropu. Dzięki za poradę.!!!!

Kiedyś miałem podobny problem ze zbrojownią. Okazało się, że za późno zamknąłem bramę i pokazały się dwa dodatkowe "bronione obozy", po ich zlikwidowaniu mogłem postawić zbrojownię.

P.S.

Nie jestem kobietą ;)

Masz rację. Nie zamknąłem pierwszej bramy i wszystko mi się pokręciło. Musiałem przejść przez wszystkie obozy i zadania. Nie mogłem skorzystać z szybkiego dropu. Dzięki za poradę.!!!!

KrulJólian
17.03.2020, 12:13
Czy ktoś już dostał zwrot przygody?
Zgłosiłem sprawę 13.03. Zaoferowali zwrot i cisza.

BB_Penelopa
18.03.2020, 18:36
Czy ktoś już dostał zwrot przygody?
Zgłosiłem sprawę 13.03. Zaoferowali zwrot i cisza.

Witam! :)

Jeśli jesteś w stanie ukończyć przygodę, proszę to wykonać.
W przeciwnym razie możemy zaoferować jej zwrot. Natomiast nową przygodę będziemy mogli przekazać dopiero po potwierdzeniu zakończenia dotychczasowej, o ile wyprawa zakończy się fiaskiem. Prosimy o informację, jeśli się to stanie. Na razie ma status trwającej.

Równolegle niestety na ten moment nie zwracamy niczego poza przygodą.

Po zwrocie przygody, jeśli taki nastąpi, prosimy również o nierozgrywanie tej nowej przygody, którą przekażemy, dopóki błędy będą występować. Potwierdzenie w tej sprawie ukaże się w stosownym czasie na forum.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Hmdw
23.03.2020, 12:23
Kurde dałem się zrobić na przygodę "U stóp góry" dostarczona za mapy z eventu.
Efekt brama się nie otworzyła. Jest przygodę i 37.5k platyny w plecy + wojsko

Czy mogę liczyć na jakiś zwrot?

MarLag
24.03.2020, 13:16
To dalej nie dziala - wstrzymalem sie z otwarciem bramy do aktualizacji i teraz klucz zniknal!
Co za badziewne poprawki. Co wy tam wyprawiacie? Poprosze o zwrot klucza!

Abrams85
24.03.2020, 16:55
Właśnie skończyłem "u stóp góry" i wszystko działa jak należy :)

terkot123
24.03.2020, 19:05
Klucz do bramy zniknął a brama dalej zamknięta.
Co z tym zrobicie?

Aruzus
24.03.2020, 19:14
Co z tym zrobicie?

zaczynaliście przygodę PRZED konserwą i nie anulowaliście bo oczywiście zasobów nikt nie miał zamiaru zwracać, czy były rozpoczęte po konserwie?

gdybyśce napisali, można by sie dowiedzieć czy poprawka spierniczona zupełnie czy działa ale tylko na nowe wyprawy

terkot123
24.03.2020, 19:16
Zacząłem przed konserwacją.
Liczyłem (i dalej liczę), że naprawią i dokończę

Aruzus
24.03.2020, 19:32
Zacząłem przed konserwacją.
Liczyłem (i dalej liczę), że naprawią i dokończę

może być tak, ze wszyscy którym NIE działa zaczynali przed konserwą i chcieli wziąć BB na przetrzymanie-czyli nie zgłaszać do supportu by dostać nową wyprawę aby nie wywalać do śmietnika swojego wojska i zasobów

a nasi spece nie wiedzą teraz co się dzieje, czy zawalili całkiem czy tylko NIE informując że poprawka nie działa na zaczęte wcześniej przygody, fachowo naprawione, ogłoszone ;)

terkot123
24.03.2020, 19:52
Myślę, że zwrot wyprawy i zasobów z premii byłby ok.
Wojsko jakoś przeboleję i zmarnowany czas też

BB_Penelopa
25.03.2020, 13:46
Co z tym zrobicie?

Witaj!

Sytuacja miała związek z rozpoczęciem przygody przed naprawą błędów.

Jeśli jesteś w stanie ukończyć przygodę, proszę to wykonać.
W przeciwnym razie Support może zaoferować jej zwrot. Natomiast nową przygodę będziemy mogli przekazać dopiero po potwierdzeniu zakończenia dotychczasowej, o ile wyprawa zakończy się fiaskiem. Prosimy o informację, jeśli się to stanie.

Równolegle niestety na ten moment nie zwracamy niczego poza przygodą.

Zdrowia!
BB_Penelopa

terkot123
25.03.2020, 16:57
Mogę anulować przygodę czy muszę czekać aż upłynie czas na jej wykonanie?

Sebettu
26.03.2020, 17:45
Dzień dobry.

Dziś robiłem Nieznane Regiony, przygodę udało się skończyć, ale premie, takie jak Raki czy Ciepłe Ubrania, nie działały. Umarło kilku generałów, do piachu poszło kilka setek dobrych jednostek. Jeśli aktualizacja coś poprawiła, to być może klucz w U Stóp Góry. To robiłem wczoraj i poszło bez problemu. Przydałaby się jasna informacja na stronie głównej, że problem z Górskim Klanem nie został rozwiązany, bo obecny post jest datowany na 23 marca, czyli przed aktualizacją, która miała rozwiązać problemy.

Pozdrawiam
Sebettu

Maszkulec
27.03.2020, 10:20
Witam.
Ja również rozpocząłem Górski Klan po konserwacji. U Stóp Góry przeszło bez problemu. Natomiast w Nieznanych Regionach sytuacja j/w. Premie Raki, Ubrania, Gogle nie działają. Ukończyłem z większymi stratami. Pytanie czy ta sytuacja przeniesie się na dalsze części Górskiego Klanu?

Alekin
27.03.2020, 19:45
Proszę o odpowiedź BB_Penelopa:
1. To ten klan jest naprawiony czy nie??
2. Jeśli nie, to czy będzie naprawiony na event wielkanocny?

tawik01
27.03.2020, 20:08
Witam. Potwierdzam że Nieznane regiony nie działają. Tak jak poprzednicy pisali nie działają premie Raki,Ubrania,Google. Przygodę można ukończyć ale straty duuużo większe.

morgorothor
28.03.2020, 13:41
Witam. Potwierdzam że Nieznane regiony nie działają. Tak jak poprzednicy pisali nie działają premie Raki,Ubrania,Google. Przygodę można ukończyć ale straty duuużo większe.

Potwierdzam, premie nie działają.

Czy ktoś sprawdzał, czy w następnej przygodzie premie zadziałały?

wojtex113
28.03.2020, 20:46
Na niemieckim forum piszą, że w kolejnych przygodach premie działają normalnie.

Robalus
29.03.2020, 02:28
Mam nadzieję że jak dokulam się by robić Górski Klan to może jakoś BB poradzi sobie z problemami.... Ale nigdy nic nie wiadomo co może się przydarzyć BB.....

Barth3z
30.03.2020, 11:29
Macie jakieś info kiedy rozwiążą problem z Nieznanymi regionami ? Event się zadzął, drop z tej przygody jest x2, a nie idzie jej robić, bo reszta przygód będzie z obciążającymi premiami ..

BB_Penelopa
30.03.2020, 12:46
Witam serdecznie!

Faktycznie w przygodzie "Nieznane Regiony" pojawił się nowy błąd (nie jest on związany z tym, który występował poprzednio). Nasi programiści są już świadomi utrudnień i pracują nad jego rozwiązaniem. Bardzo prosimy o cierpliwość.

Dbajcie o siebie,
BB_Penelopa

artur12358
06.04.2020, 22:30
Witam,
mam problem, zacząłem przygodę nieznane regiony, po zebraniu 3 futer zrobiłem w magazynie prowiantu premie i dostałem po umieszczeniu na sali miodów ciepłe ubrania, niestety mimo kliknięcia na nich nie zostało to aktywowane

M0rdechaj
07.04.2020, 09:17
Premie w Nieznanych Regionach nie działają po ostatniej aktualizacji, w kolejnych wyprawach podobno już działają.

Faktycznie w przygodzie "Nieznane Regiony" pojawił się nowy błąd (nie jest on związany z tym, który występował poprzednio). Nasi programiści są już świadomi utrudnień i pracują nad jego rozwiązaniem. Bardzo prosimy o cierpliwość.

BB_Penelopa

BAXIOR
09.04.2020, 20:16
to czy naprawiony jest górski klan czy jeszcze nie trybi bo nigdzie niema jednoznacznej odpowiedzi

M0rdechaj
10.04.2020, 09:02
Nieznane Regiony nie działają, reszta klanu działa.

Senlandia
13.04.2020, 09:26
meldujcie czy po konserwie coś sie zmieniło w nieznanych

gosiaj
13.04.2020, 20:08
za to działaja wszystkie strzalki , katapulty itp. :)

Senlandia
14.04.2020, 09:55
U mnie nieznane regiony nadal są zepsute.

pretor29
14.04.2020, 10:05
meldujcie czy po konserwie coś sie zmieniło w nieznanych

to byla tylko konserwacja bazy danych wiec nie sie nei zmienilo

zjadaczasu
21.04.2020, 14:29
Kiedy zostaną naprawione Nieznane Regiony?
Pytanie do Moderatorów i Supportu.

terkot123
23.04.2020, 10:08
Podpinam się pod pytanie.
Kiedy Nieznane Regiony będą działały?

Ranhea
23.04.2020, 17:14
Podpinam się pod pytanie.
Kiedy Nieznane Regiony będą działały?

zaraz po tym, jak naprawią poczte i nk ;)

Bartexio
24.04.2020, 19:47
A u stóp góry działa czy też skopcone ? Czy tylko nieznane póki co i czekamy na czerwcową konserwe

pretor29
24.04.2020, 19:59
dziala

set2g
25.04.2020, 15:53
A u stóp góry działa czy też skopcone ? Czy tylko nieznane póki co i czekamy na czerwcową konserwe

Dziś zrobiłem 2x bez żadnego problemu, wiec ta przygoda jest ok

terkot123
27.04.2020, 07:09
Dziś zrobiłem 2x bez żadnego problemu, wiec ta przygoda jest ok

Premie usuwające antypremie też działają czy trzeba robić z czterema aktywnymi utrudnieniami?

pretor29
27.04.2020, 12:41
na regionach nie dzialaja , dalej juz tak

marcel05
01.05.2020, 18:59
ja dziś nie mogę otworzyć bramy w pierwszej przygodzie U Stóp Góry, ktoś robił może?
działa zapomniałem o kluczu :)

terkot123
07.05.2020, 08:40
do suportu:
Kampania będzie jeszcze kiedyś działać tak jak zaplanowano, czy już na zawsze mamy się przyzwyczaić do przechodzenia przygód z błędami??

Zee4c
07.05.2020, 11:51
Na zawsze to nie... Parafrazując "Psy": do końca -Twojego konta lub TSO czyli dość szybko ;D

Bartexio
09.05.2020, 11:56
Skoro tylko Regiony nie działają tj. premki, ale da się je zrobić. To może lepiej niech tego "szpece" nie ruszają, bo jeszcze nowe i kolejne błędy w innych powstaną

atojak
09.05.2020, 21:07
szukają szukaja i troszke im to czasu zajmuje

elwis76
13.05.2020, 13:06
Witam
U mnie rowniez blad wystapuje. Mam na kazdej przygodzie antypremie sliski lod. O dziwo u innej osoby
ktore specjalnie opalila ta przygode ta antypremia nie wystepuje i jest tak jak powinno byc.
Ta przygoda potrzebuje sporo wojska i to przykre ze musze poswiecac jego wiecej ( a nie jest tanie)
by ja ukonczyc.Kto mi za to zwroci surowce i czas no kto?

Bartexio
13.05.2020, 14:33
Każdy może wybrać jakie "premie" skasować poprzez obozy, więc jedni wolą śnieg inni co innego.
Trzeba przywyknąć chyba do wersji z błędem te setke kz i ryc dorobić więcej na te jedną wyprawe i tyle.

elwis76
14.05.2020, 10:56
Każdy może wybrać jakie "premie" skasować poprzez obozy, więc jedni wolą śnieg inni co innego.
Trzeba przywyknąć chyba do wersji z błędem te setke kz i ryc dorobić więcej na te jedną wyprawe i tyle.

A co powiesz ze w ostatniej przygodzie kamapani "wielka bitwa" nie ma dynamitu z poprzedniej przygody? Tez sobie dorobie wiecej?
Kolego ja w przygodzie Lud Gor nie moge sobie skasowac antypremi bo niby czym?Mylisz z przygoda Nieznane Regiony.

pretor29
14.05.2020, 11:15
no mozesz dorobic rozbijajac dodatkowych przywodcow ... a premki ktore rzucasz w regionach dzialaja na kolejnych przygodach bez problemu ... problem jest tylko na regionach

Bartexio
14.05.2020, 11:50
A co powiesz ze w ostatniej przygodzie kamapani "wielka bitwa" nie ma dynamitu z poprzedniej przygody? Tez sobie dorobie wiecej?
Kolego ja w przygodzie Lud Gor nie moge sobie skasowac antypremi bo niby czym?Mylisz z przygoda Nieznane Regiony.

Nie jestem twoim kolegą
A dwa zrobiłem teraz 5x klan i po za Regionami nie było problemu, bo premki nie działają tylko na Regionach dalej jest ok. A to że nie miałeś dynamitu to twoja wina, bo pewnie w Lud Gór zapomniałeś ubić obóz.
I jakoś nie straciłem tryliona woja więcej niż normalnie
Więc na drugi raz zastanów się co piszesz

elwis76
14.05.2020, 13:56
Nie jestem twoim kolegą
A dwa zrobiłem teraz 5x klan i po za Regionami nie było problemu, bo premki nie działają tylko na Regionach dalej jest ok. A to że nie miałeś dynamitu to twoja wina, bo pewnie w Lud Gór zapomniałeś ubić obóz.
I jakoś nie straciłem tryliona woja więcej niż normalnie
Więc na drugi raz zastanów się co piszesz

Nie jest ok. Na kazdej przygodzie mam premke sliski lod.
Dynamit otrzymalem z tej przygody bo sam sie zastanawialem na co mi on w tej przygodzie. Wiec byl.
Teraz po zakonczeniu przygody juz go nie ma, a wymagany jest w przygodzie "Wielka Bitwa"
Swoimi postami wcale nie pomagasz tylko pokazujesz ze wszystko jest ok. A inni robia problem z niczego bo przeciez Ty go nie masz.

pretor29
14.05.2020, 14:08
dynamit sie pojawi jak odpalisz bitwe , jesli jej nie masz odpalone to tego dynamitu w gwiezdzie nie ma ...

masz sliski lód bo z 4 negatywnych max mozesz wykasowac 3 wiec zawsze jedna zostanie

elwis76
14.05.2020, 14:34
dynamit sie pojawi jak odpalisz bitwe , jesli jej nie masz odpalone to tego dynamitu w gwiezdzie nie ma ...

masz sliski lud bo z 4 negatywnych max mozesz wykasowac 3 wiec zawsze jedna zostanie

Dziekuje za wrescie jakas pomoc. Wiec mam rozumiec ze juz do konca kampani zostanie jakas jedna antypremia nie skasowana w przygodzie Nieznane Regiony?

pretor29
14.05.2020, 14:40
no jesli tak masz to tak bedzie do konca

wojtex113
14.05.2020, 15:38
Opiszę swoją przygodę z górskim klanem robiłem tą przygodę wiele razy i pewnie bym robił jeszcze kilka razy żeby zdobyć 20 k obsydianu na olejarnię. Wspaniali deweloperzy poprawili moje doznania w tej kampanii tak, że nie byłem wstanie znieść tej nadmiarowej radości z tego płynącej. Miałem już kilka tysięcy kryształu który postanowiłem zużyć robiąc krótkie listy teraz mam już 15 k klejnotów i za kilka tygodni mogę sobie kupić wspaniałą zbiorczą paczkę gdzie jet olejarnia i jeszcze wiele innych fantów.

terkot123
20.05.2020, 09:23
Czy ktoś mógłby podesłać inne przewodniki niż te na http://settlersonlinewiki.eu?

ps. jak to w końcu obecnie wygląda - pozostają 4 aktywne antypremie, czy tylko jedna?

z3nfist
20.05.2020, 09:25
najbardziej aktualne, są poradniki z wiki...

Bartexio
20.05.2020, 13:17
Tylko regiony trzeba z wiki robić na antypremie, resztę można robić wg. swojego uznania i potrzeb

terkot123
22.05.2020, 11:11
Tylko regiony trzeba z wiki robić na antypremie, resztę można robić wg. swojego uznania i potrzeb

Znasz do nich jakiś inny przewodnik niż to co jet na wiki?

Tornados
22.05.2020, 11:30
Znasz do nich jakiś inny przewodnik niż to co jet na wiki?

Symulator i notatnik chocby? :)

Senlandia
17.06.2020, 20:28
Potwierdzi ktoś naprawienie problemów w Nieznanych regionach?

MOD_Victoria
30.07.2020, 14:00
Dzień dobry!

Problem został rozwiązany podczas aktualizacji 16 czerwca 2020. (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/47212-Zmiany-w-grze-16.06.2020) Nie powinien już występować. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria