PDA

Zobacz pełną wersję : [brak błędu] Problem z choinką prezentową

Dalewuja
19.02.2020, 21:44
Cześć.

Mam trzy choinki prezentowe. Na początku, przez 3 tygodnie po świętach, po kliknięciu na prezenty, znajdowałam w gwieździe trzy tajemnicze pudełka. (Tak było w opisie, gdy je kupowałam - "1 prezent co 7 dni (od ostatniego prezentu) dla każdego zasadzonego drzewka".).
2 tygodnie temu znalazłam w gwieździe tylko dwa tajemnicze pudełka, od zeszłego tygodnia dostaję jedno. Skoro dostaję tylko jeden prezent, chyba niepotrzebnie kupowałam dwie dodatkowe choinki (jedna jest z kalendarza adwentowego), czy może jednak moglibyście to naprawić :confused:

M0rdechaj
19.02.2020, 22:32
Dostajesz jeden prezent ale po otwarciu otrzymujesz 3 nagrody i tak to powinno działać właśnie.

Dalewuja
20.02.2020, 15:49
Aha, to pewnie na początku dali mi trzy prezenty i w każdym było po jednej nagrodzie, a teraz wszystkie w jednym pudełku. Dzięki za odpowiedź.

BB_Penelopa
20.02.2020, 17:28
Witam serdecznie!

Prezentowa choinka przyznaje jedno pudełko z prezentami, z którego gracz otrzymuje liczbę prezentów zależną od liczby posiadanych choinek. Nie są przekazywane odrębne skrzynie za każdą dodatkową Choinkę, lecz jedynie dodatkowe upominki. Skrzynia jest jedna. :)

Niestety, czasem pojawiają się problemy z poprawnym wyświetlaniem, jednak zawsze gracze otrzymują poprawną ilość nagród. W sytuacji, gdy liczba prezentów się nie zgadza, najlepiej napisać do Supportu.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Dalewuja
20.02.2020, 18:52
OK, dzięki, wszystko jasne.