Zobacz pełną wersję : ✔ Wielka Zbiorcza Paczka - Wielki PIC
Pogromca_Sierot
31.01.2020, 13:32
Wydałem swoje ciężko zarobione klejnoty - 49999 na zakup Wielkiej Zbiorczej Paczki
Zanim kupiłem przeczytałem zawartość dostępną w sklepie i siup kupione.
Paczka dużo zawiera w tym min Niewyczerpalną kopalnię żelaza - po zakupie patrzę i nie ma jej. Zamiast kopalni żelaza jest kopalnia węgla.
Z racji takiej, że s.r.am. węglem a mam niedobory żelaza (zarówno w grze jak i w realu) zwróciłem się do suportu o co kaman.
Szybko dostałem info, że to co w grze jest napisane to jest pic na wodę fotomontaż, a moim psim obowiązkiem było najpierw przeczytać FORUM bo tam są tylko i wyłącznie prawdziwe informacje.
Dlatego wszystkich chętnych, którzy chcą wydać 50tys klejnotów sprawdźcie co dostaniecie, mnie oskubali na kopalnię
Milady84
31.01.2020, 14:25
Było rzeczywiście to info. Ale co z tego.... Nikt nie ma obowiązku czytać najpierw forum. Powinno być to szybko zmienione, a w grze rozesłana wiadomość z informacją.
Jest to o tyle zabawne, ze kazdy normalny dev skonfigurowalby listę tak, aby wyswietlala faktyczna zawartosc, a nie jakis recznie pisany tekst, w ktorym prawie zawsze sa bledy.
To sa rzeczy ktorych ogarniecie wymaga sie obecnie od stażystów, ale widac co kraj to obyczaj :)
sloslo57
31.01.2020, 14:33
Ciekawe, czy ktokolwiek złożył kiedyś reklamację z tytułu rękojmi. To co jest napisane na opakowaniu powinno się zgadzać z zawartością. :) A np na fakturach z epica zawsze jest informacja o tym, ze na terenie EU treści cyfrowe mogę być zwrócone w ciągu 14 dni bez podania przyczyny, więc te prawo powinno chyba tutaj tez obowiązywać.
Pogromca_Sierot
31.01.2020, 15:13
tutaj zasada "widziały gały co brały" według suportu nie obowiązuje, tylko masz co dostałeś i się z tego ciesz, tylko nie zawsze wiesz co możesz dostać.
Sam nosiłem sie z zamiarem kupic te za 25k, bo KOPALNIA ŻELAZA i Vargus były kuszące w tej cenie, ale po zgłębieniu tematu cieszę się że nie kupowałem od ręki.
Pogromca_Sierot
03.02.2020, 08:45
Sam nosiłem sie z zamiarem kupic te za 25k, bo KOPALNIA ŻELAZA i Vargus były kuszące w tej cenie, ale po zgłębieniu tematu cieszę się że nie kupowałem od ręki.
Proponuję zwrócić się do suportu - niech potwierdzą albo zaprzeczą. Najlepiej niech podadzą odpowiedni wątek na forum tak by potem mieć możliwość normalnej reklamacji.
patlycek692012
15.05.2020, 03:07
wie ktoś czy naprawili?
Opis paczki jest poprawiony juz dawno przeciez?
MOD_Victoria
15.05.2020, 11:09
wie ktoś czy naprawili?
Opis paczki jest poprawiony juz dawno przeciez?
Zgadza się, opis Wielkiej Zbiorczej Paczki jest już prawidłowy. Został poprawiony podczas aktualizacji 4 lutego 2020. (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/46959-Zmiany-w-grze-04.02.2020)
Odpowiednio oznaczyłam wątek.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Zgadza się, opis Wielkiej Zbiorczej Paczki jest już prawidłowy. Został poprawiony podczas aktualizacji 4 lutego 2020. (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/46959-Zmiany-w-grze-04.02.2020)
Odpowiednio oznaczyłam wątek.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Post jest z 31.01.2020, przed poprawieniem opisu.
Dla mnie jedynym rozsądnym rozwiązaniem było cofnięcie transakcji.
Zastanawia mnie tylko, że na zmianę opisu trzeba było czekać do aktualizacji ale zawartość paczki zmieniono przed.
MOD_Victoria
18.05.2020, 13:17
Post jest z 31.01.2020, przed poprawieniem opisu.
Dla mnie jedynym rozsądnym rozwiązaniem było cofnięcie transakcji.
Zastanawia mnie tylko, że na zmianę opisu trzeba było czekać do aktualizacji ale zawartość paczki zmieniono przed.
Wątek jest z 31 stycznia. Informacja o tym, że w opisie paczki jest błąd była podana na forum 21 stycznia.
wie ktoś czy naprawili?
Post, na który odpowiadam z 15 maja.