Zobacz pełną wersję : [11198][20647][20299] Wystawiona oferta nie jest widoczna w oknie handlu
MOD_Victoria
29.01.2020, 22:35
Witajcie!
Ten błąd nadal się pojawia i co jakiś czas pojawiają się nowe wątki, dlatego proszę wszystkich, którzy doświadczają tego błędu o dopisywanie się w tym temacie. Pozwoli to uniknąć bałaganu na forum.
Dziękuję,
MOD_Victoria
w imieniu własnym oraz innych osób odpowiedzialnych za forum.
M0rdechaj
30.01.2020, 09:56
Często mi się to zdarza, albo oferta nie jest widoczna albo po kliknięciu dodaj ofertę klepsydra cały czas się kręci i oferta się nie pojawia. Jakiś błąd z wyświetlaniem zapewne, bo komunikaty o sprzedaż pojawiają się normalnie, mimo, że oferty u mnie nie widać.
Milady84
30.01.2020, 10:00
Często mi się to zdarza, albo oferta nie jest widoczna albo po kliknięciu dodaj ofertę klepsydra cały czas się kręci i oferta się nie pojawia. Jakiś błąd z wyświetlaniem zapewne, bo komunikaty o sprzedaż pojawiają się normalnie, mimo, że oferty u mnie nie widać.
Też tak miewam. W dodatku można wtedy na tym samym slocie wystawić 2 oferty. Jak zejdzie oferta z wierzchu to wtedy dopiero tamta się pojawi, ale kupić ją inni normalnie mogą. Czasem też zdarzy się, ze coś po zakończeniu oferty nie wróci od razu do gwiazdy. Ale do następnego dnia samo się pojawia to się nie przejmuję.
Tylko nie wiem skąd to nasilenie tematu ostatnio? jakiś nowy błąd się pojawił? Czy ludzie dopiero ten odkryli....
Marzenka87
30.01.2020, 14:51
Potwierdzam, dalej się zdarzają zawirowania :)