PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Odznaczenie użytkowników Premium

yachoo79
28.01.2020, 22:47
Mój pomysł jest prosty a myślę że przydatny, wielu z nas jest w gildiach co też wiąże się z wymianą premek.
Myślę że przydałoby się odznaczyć osoby z aktywnym Premium np złota gwiazdką przy nicku, to pozwoliłoby zobaczyć czy ktoś ma aktywne premium i spytać czy można się z nim wymienić premiami na budynki lub też cokolwiek innego, zmiana myślę że robiąca niewiele problemu zaś pomocna.
Zarówno w eventach jak i poza nimi.

The_BEAST_r10
29.01.2020, 00:15
Jestem za, ale dodaj ankietę bo bez niej zaraz post skasują.

MOD_Zeus1
29.01.2020, 07:36
Witam

Proszę dodać ankietę zgodnie z regulaminem działu: https://forum.thesettlersonline.pl/threads/22662
Poradnik jak dodać ankietę: https://forum.thesettlersonline.pl/threads/37669-Poradnik-Jak-dodać-ankietę

Pozdrawiam
Mod_Zeus

yachoo79
29.01.2020, 10:59
Ankieta została dodana - enjoy reszta należy do Was będę zaglądać do wątku i wymieniać ewentualne sugestie.

Milady84
29.01.2020, 11:54
No bez przesady. Ja mam ciągle premium i jak proszę o premkę to obojętnie czy bez czy z premium. Zazwyczaj daje sama, bo mi się nawet nie chcę nikomu głowy zawracać. A ma mnie potem pół gildii ścigać o każdą pierdołę.....

yachoo79
29.01.2020, 15:16
No bez przesady. Ja mam ciągle premium

Problem w tym że takich osób w PL nie ma za wielu co mają aktywne premium cały czas, są tacy co nie kupują klejków za pieniądze nawet mając takie możliwości finansowe, inni tylko mają Premium w evencie, zaś sporo ludzi grających na tzw dorobku to muszą się przekonać do korzyści z premki, jedni sami sobie premiują inni lubią wiymienić sie premiami ze znajomymi aby premka działała dłużej, taka jest idea pomysłu aby to ułatwić.

Marzenka87
29.01.2020, 16:16
Jak dla mnie może zostać tak jak jest. Nie wiem czy dużo osób ma premium czy nie. Ja mam roczne premium i też bym nie chciała, żeby nagle wszyscy pisali do mnie. Zazwyczaj i tak wrzucam premki, gdy ktoś prosi na czacie, ale jeśli przez taką gwiazdkę zwracałoby się do mnie dwa razy więcej osób to zwyczajnie zabrakłoby mi czasu na moją grę. Ja zazwyczaj piszę na czacie "czy wrzuci ktoś premkę z premium?" jeśli tego potrzebuję, zawsze się ktoś znajdzie. Wolę tak niż zawracać komuś głowę kto się nie zgłasza do pomocy sam i może być zajęty.