Zobacz pełną wersję : Blad z nagrodami z eventu rocznicowego 2019
StachuSiekiera
24.11.2019, 12:51
kurcze,
co wy tam robicie?
kolejny blad....
niektorzy otrzymali drugi raz paczki z nagrodami z eventu rocznicowego, a niektorzy nie
teraz bedziecie to odkrecac w druga strone?
ogrnijcie sie
Rozumiem, że paczki nie otrzymałeś? ;)
Mistamus
24.11.2019, 13:46
Ci, którzy dostali paczki poprzednio - dostali je ponownie. Ci, którzy dostali dodatkowe nagrody w evencie rocznicowym - nie dostali paczek poprzednio (co miało sens, skoro miało to być wyrównanie) i nie dostali ich teraz (w efekcie są teraz poszkodowani, co nie ma sensu - za to doskonale pasuje do reszty działań BB).
wojtex113
24.11.2019, 14:11
Chyba się komuś dziecko dorwało do komputera nie możliwe żeby oni tak na serio prowadzili ta grę. Kolejna piękna katastrofa tym razem po próbie naprawy poprzedniej.
gabi8484
24.11.2019, 15:30
również nie dostałam prezentu a z tego co wiem była tam odkrywczyni ,więc trochę szkoda:(((
Ja też nic nie otrzymałem, ciekawe jak mi to zrekompensują ...
Ja też nic nie otrzymałem, ciekawe jak mi to zrekompensują ...
Pewnie zbanuja wszystkich, ktorzy dostali drugi raz :D:D:D
A kiedy te paczki były? Dzisiaj? Jakoś nie widziałem u siebie.
BB_Penelopa
25.11.2019, 15:05
Witam serdecznie!
Ponowne wysłanie nagród nie było planowane. Więcej informacji podam w odpowiednim czasie na forum. Proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
zenekzbagienek
25.11.2019, 15:57
W najbliższym czasie? czyli w sumie jeszcze nie jest powiedziane, że to ostatni raz? :)
wojtex113
25.11.2019, 16:58
Witam serdecznie!
Ponowne wysłanie nagród nie było planowane. Więcej informacji podam w odpowiednim czasie na forum. Proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Panujecie jeszcze nad czymś w tej grze. Wygląda to na jakąś parodię zarządzania a twoje wpisy są wisienką na torcie.
Penelopa jeszcze nie ogarnęła do końca Google Translatora. Dlatego Jej wpisy są tak sporadyczne. A błędy??? No cóż. Nic dodać, nic ująć. Normalka w tej grze. Szkoda, że Ubi zakupiło taki bubel. Psuje całkiem swoją reputację
BB_Penelopa
26.11.2019, 13:40
Panujecie jeszcze nad czymś w tej grze. Wygląda to na jakąś parodię zarządzania a twoje wpisy są wisienką na torcie.
Bardzo mi przykro, ale nie mam więcej informacji w tym temacie. Proszę o cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
gabi8484
26.11.2019, 13:52
Nam również jest przykro ,że tak traktuje się graczy że część z nich prezenty dostaje a część nie :))
GreenLands
27.11.2019, 11:03
No dobrze, ale co teraz, odebrałem prezent, wyszkoliłem, i co zabierzecie mi odkrywcę ?
to nie moja pomyłka, a przy okazji coś zepsujecie jako dodatek ?
No dobrze, ale co teraz, odebrałem prezent, wyszkoliłem, i co zabierzecie mi odkrywcę ?
...nie pachnie Ci to magazynami? ;)
BB_Penelopa
27.11.2019, 14:12
GreenLands - Nikt Ci Odkrywcy nie zabierze! Możesz spać spokojnie! :)
Więcej informacji podam w odpowiednim czasie na forum. Proszę o cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
StachuSiekiera
21.12.2019, 03:30
[bump]
Mija prawie miesiąc, coś wiadomo w temacie?
Milady84
21.12.2019, 10:08
Nie wiem jak to u Was wyglądało. Ja napisałam na gildii, ze dostałam. Najpierw zdziwienie. Potem napisałam ile w sumie mam i co w opisie było. A oni huralnie stwierdzili, że już wcześniej to dostali. Także nie bardzo ogarniam jaki błąd i ile powinno się mieć tamtych odkrywców nie licząc klejnotowych ze sklepu....
Ps czemu słowo "z d z i w k o" mi wygwiazdkowało w poście? Przecież to nie przekleństwo...
Mistamus
21.12.2019, 11:29
i ile powinno się mieć tamtych odkrywców nie licząc klejnotowych ze sklepu...
Niektórzy mają po cztery odkrywczynie (ci, którzy dostali dwa razy wiadomość z rekompensatą), niektórzy mają po trzy (ci, którzy od razu dostali dodatkowe nagrody przy rocznicy).
gerald197501
22.12.2019, 11:23
Ja również nie otrzymałam nagród z przygody rocznicowej. Niektóre drzwi w kalendarzu można było otworzyć tylko za 300 klejnotów.
Jurek12345
22.12.2019, 13:51
Ja również nie otrzymałam nagród z przygody rocznicowej. Niektóre drzwi w kalendarzu można było otworzyć tylko za 300 klejnotów.
Które to 300 klejnotów dostałeś w PW od BB. No ale pewnie hurtowo pocztę kasowałeś to z automatu dodało i nie zauważyłeś
StachuSiekiera
28.12.2019, 18:20
[Chopsa]
To jak z tym tematem?
Król-Grzegorz6
31.12.2019, 22:49
pozamiatane i koniec roku :))))))))))
StachuSiekiera
25.02.2020, 04:12
[HOP]
To dowiemy sie cos na ten temat, czy udajecie greka?
BB_Penelopa
25.11.2019
Witam serdecznie!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Od listopada troche czasu minęło. Zapomnieliśmy, czy czekamy, aż zapomną?
MOD_Victoria
26.02.2020, 20:13
Cześć!
Nie zapomnieli i nie zapomną. :)
Dla przypomnienia: najpierw część graczy odebrała podwójne nagrody za zadanie kończące pierwszą fazę eventu rocznicowego 2019. Następnie pozostali gracze otrzymali wiadomość i stan nagród został wyrównany. Po miesiącu, w wyniku pomyłki, wiadomość z prezentami ponownie została wysłana do graczy, którzy nie mieli zdublowanego zadania.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Aktualny status:
Sprawa nadal jest w toku. Należy dokładnie sprawdzić, kto z graczy otrzymał prezenty po raz drugi. Nie przeprowadzono jeszcze weryfikacji, ani nie zapadły jeszcze żadne wiążące decyzje, dlatego też w tej chwili nie można przekazać bardziej szczegółowych informacji na ten temat. W międzyczasie pojawiły się pilniejsze problemy i sprawy do załatwienia przez programistów. Poinformujemy Was o dalszych krokach w tej sprawie. Dziękujemy za cierpliwość.
Kowalus_Wielki
09.07.2020, 21:22
No i co, jednak BB zapomniało? Minęły ponad 4 miesiące od informacji "Sprawa jest nadal w toku" i nic się nie dzieje. Już straciłem nadzieję, że dostanę brakującą odkrywczynię :(
BB_Penelopa
10.07.2020, 14:09
No i co, jednak BB zapomniało? Minęły ponad 4 miesiące od informacji "Sprawa jest nadal w toku" i nic się nie dzieje. Już straciłem nadzieję, że dostanę brakującą odkrywczynię :(
Witaj!
Sprawa nadal jest w toku. Należy dokładnie sprawdzić, kto z graczy otrzymał prezenty po raz drugi. Nie przeprowadzono jeszcze weryfikacji, ani nie zapadły jeszcze żadne wiążące decyzje, dlatego też w tej chwili nie można przekazać bardziej szczegółowych informacji na ten temat. W międzyczasie pojawiły się pilniejsze problemy i sprawy do załatwienia przez programistów.
Poinformuję Was o dalszych krokach w tej sprawie.
Dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Kowalus_Wielki
10.07.2020, 17:51
Zdążycie przed końcem gry? Zostało 5,5 miesiąca, na razie minęło 8 miesięcy i nie zrobiliście nic.
Tornados
10.07.2020, 18:18
Zdążycie przed końcem gry? Zostało 5,5 miesiąca, na razie minęło 8 miesięcy i nie zrobiliście nic.
No to po co ci te nagrody skoro gra sie konczy za 5,5 miesiaca?
Kowalus_Wielki
10.07.2020, 19:24
No jak to?
Kowalus_Wielki
21.08.2020, 11:31
No i mamy prawie kolejny event rocznicowy, a błąd z ubiegłego roku nadal nie naprawiony.
Pojawia się pytanie - jakie błędy będą w tegorocznym wydarzeniu, czy powtórzy się zeszłoroczny, czy może BB po raz kolejny pokaże, że nie ma dlań rzeczy niemożliwych i zaimplementuje nowy błąd, z którym znów nie będzie sobie umiało poradzić?
pretor29
21.08.2020, 19:21
wymiana kola w aucie tez zajmuje czas jedni robia to 5 minut drudzy caly dzien ... to samo u nich
StachuSiekiera
04.09.2020, 04:36
Witaj!
Sprawa nadal jest w toku...
............blablabla...............
Poinformuję Was o dalszych krokach w tej sprawie.
Dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Halo Halo
MOD_Victoria
29.09.2020, 21:29
Na razie obowiązuje w tym temacie poprzednie oświadczenie, poinformujemy Was kiedy coś się zmieni.
Pozdrawiam
MOD_Victoria