Zobacz pełną wersję : el-chupacabra do osiągnięć
bigfrajer
22.11.2019, 14:05
właśnie ukończyłem przed upływem zalecanego czasu (poniżej 1h) brakowało 2 min do przekroczenia i nie zaliczyło osiągnięć , zrobiłem relog i inne wymagane czary i nic
trzeba było użyć mapy gwiezdnej i kilku msw - ja to robilem nie 58 minut ale 21 od odpalenia do zakończenia i zaliczylo
Jak od odpalenia przygody do powrotu na wyspę nie minęła 1h to zalicza. Musiałeś przekroczyć ten czas.
bigfrajer
23.11.2019, 07:07
klikając POWRÓT widziałem czas do zakończenia było 7.23.02 bo wiedziałem że zmarnowałem trochę czasu ok 10 min (problemy z netem , dlatego obserwowałem zegar) więc jestem pewien że czasu nie przekroczyłem
Wy przynajmniej robicie El Chupacabra, a ja po raz 12 z rzędu (w przeciągu ostatniego tygodnia) wylosowałem Najazd wikingów... (nigdy wcześniej zwykłych przewodników nie losowałem). Pech, czy szansa na wylosowanie El Chupacabra jest mniejsza niż Najazd wikingów?
U mnie leży 2szt w gwieździe od sezonu wypraw, bo szczególnie mi sie tego robić nie chciało, to teraz mam akurat :D
scorpion63
24.11.2019, 00:15
jw ;)