Zobacz pełną wersję : Gra Potworna kopalnia brązu > Kupiec
yachoo79
10.11.2019, 02:16
Co myślicie o tym by dodać potworną kopalnię brązu do nabycia u Kupca, wielu graczom zalega niektórych surowców a brakuje innych, dla mnie
ta kopalnia brązu osadzana na kopalniach miedzi jest idealna wrzucam Stek i poradnik wydobycia rudy i dostaję 48 brązu w czasie przykładowo 3 min
Brązu z pieców trochę brakuje, zaś miedzi z kopalni jest full dlatego ta kopalnia dla mnie jest super rozwiązaniem i mogę nawet za nią zapłacić klejnotami.
Brązu z pieców trochę brakuje, zaś miedzi z kopalni jest full dlatego ta kopalnia dla mnie jest super rozwiązaniem
z matematyki orlem nigdy nie bylem, ale na moje niewprawne oko rozwiazaniem Twojego problemu jest dostawienie wiekszej ilosci piecow.
... albo dokupienie drugiej kopalni na handlu...
Co myślicie o tym by dodać potworną kopalnię brązu do nabycia u Kupca, wielu graczom zalega niektórych surowców a brakuje innych, dla mnie
ta kopalnia brązu osadzana na kopalniach miedzi jest idealna wrzucam Stek i poradnik wydobycia rudy i dostaję 48 brązu w czasie przykładowo 3 min
Brązu z pieców trochę brakuje, zaś miedzi z kopalni jest full dlatego ta kopalnia dla mnie jest super rozwiązaniem i mogę nawet za nią zapłacić klejnotami.
W cenie tej kopalni, pewnie jesteś w stanie kupić tyle brązu już gotowego, że ci starczy do kolejnego eventu, bez myślenia o premiowaniu itp.
gilgalad_pl
13.11.2019, 21:17
myślę, że dodadzą kopalnie za klejki, ale... czy to się opłaci? Mając kilka kopalni kilka razy szybciej skończą się dosypki, a klejnoty są bezcenne, lepiej zainwestować w niewyczerpalną kopalnię miedzi i kilka pieców więcej
MOD_Victoria
27.01.2020, 17:36
Dzień dobry!
W związku z brakiem ankiety temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria