PDA

Zobacz pełną wersję : Błąd logowania przez naszą klasę nk.pl

Duduisse
06.10.2019, 14:11
Witam,
Kolega z gildii sygnalizuje, że od wczoraj jest błąd logowania przez portal nk.pl - czy to jakaś awaria, czy może u niego coś jest nie halo?

SłodkiPysiu
06.10.2019, 19:44
u sąsiada ten sam problem jest z logowaniem sie przez nk

BB_Penelopa
07.10.2019, 16:21
Witam serdecznie!

Istnieje możliwość zmiany sposobu logowania - prześlij proszę zgłoszenie w tej sprawie do naszej pomocy technicznej. Formularz kontaktowy znajdziesz na stronie: https://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Duduisse
12.10.2019, 12:55
I znowu ja - kolega wysłał już dwa razy prośbę z tego formularza o zmianę sposobu logowania, ale do tej pory nie otrzymał nawet potwierdzenia, że ta prośba wpłynęła... Jest jakiś inny sposób kontaktu?

M0rdechaj
12.10.2019, 17:42
BB nie pracuje w weekendy, więc musisz cierpliwie poczekać, po niedzieli, ktoś zapewne się odezwie.

Beata_Grajka
14.10.2019, 21:07
Aktualnie nie ma możliwości przeniesienia logowania, czy jak to oni zwą - migracji, bo to też się zepsuło. Jutro event, a wszyscy, którzy logują się przez NK zostali pozbawieni możliwości uczestnictwa. Co gorsza niektórzy nawet nie będą mieli możliwości poinformowania swoich gildii o problemie, jeśli nie mają kontaktu do kogoś poza grą. Szkoda.

MOD_Victoria
14.10.2019, 21:15
I znowu ja - kolega wysłał już dwa razy prośbę z tego formularza o zmianę sposobu logowania, ale do tej pory nie otrzymał nawet potwierdzenia, że ta prośba wpłynęła... Jest jakiś inny sposób kontaktu?

Oczywiście. Skontaktuj się z Supportem mailowo, pod adresem:
account.support@thesettlersonline.pl

Najlepiej z maila powiązanego z nk.pl

Pozdrawiam
MOD_Victoria

Duduisse
18.10.2019, 20:21
I podobno dalej nic, nie pomógł bezpośredni email do supportu.

chocisz_rev
18.10.2019, 23:35
niestety mało z tym robią, co za problem przebaksować nowe hasła na Uplay, event sie zaczyna ciekawe kto mi zwróci zakupy ze sklepu, także kiszka wielka, jeszcze troche i odwyk zadziala na tą gre, drugie konto założyłem, ale nie myślcie sobie, że bede na nim plusował, nie zamierzam budowac wyspy od nowa :p

Beata_Grajka
20.10.2019, 20:59
No ja niestety też utknęłam. Odgrzebałam jakieś stare konto sprzed lat (przypadkiem odkryłam jak się tam logowałam). Ale nie uśmiecha mi się budować wszystkiego od nowa, to stare konto jest raczej biedne. Teraz będzie event, szykowałam się na niego, ale z powodu błędów nie skorzystam z niczego. Mnie odpisali, że system migracji na Uplay też nie działa. Mają brzydką przypadłość psuć jedno podczas naprawy drugiego. Szkoda.

Łobuz12
24.10.2019, 23:42
Czy wiadomo już kiedy będzie działać logowanie przez nk.?

Alekin
28.10.2019, 23:32
Czy wiadomo już kiedy będzie działać logowanie przez nk.?

To chyba nie wiadomo, bo u nas w Gildii też kolega nie może się doczekać konkretnego rozwiązania problemu

batmando
29.10.2019, 11:16
BB czy wam nie wstyd, macie w dupie graczy. Wszystko chrzanicie ! DOSŁOWNIE WSZYSTKO !! Może ktoś tam na górze w końcu by wziął tą całą paczkę popaprańców i doprowadził do porządku. Z Waszej winy ludzie nie mogą grać i tylko i wyłącznie z Waszej. Skoro godzicie się na współpracę z innymi portalami to ma to funkcjonować jak należy. Zabieracie ludziom pieniądze i tak to wygląda. Ludzie kupe kasy wrzucili w grę a Wy macie to w dupie i taka prawda. Meile do supportu nic nie dają i nie ściemniajcie ciągle, tylko weźcie się do roboty.

hidmaro
29.10.2019, 20:44
Elo tez mam problem z połączeniem ładuje gre a na koniec wyskakuje połączenie zostało przerwane Prosimy o cierpliwość i po zabawie hehe Pozdrawiam ludzi którzy tkwią w tej grze (*_*)

Rumburak333
29.10.2019, 23:07
nie mogę się zalogować przez chrome i firefoxa

BB_Penelopa
05.11.2019, 14:27
Witam serdecznie!

Niestety nie mam żadnych nowych wieści do przekazania. Sprawa została zgłoszona programistom gry i ma status będącej w trakcie rozpatrywania. Ufam, że kiedy prace się zakończą, będzie można bez problemu się logować. Nie mam natomiast wiedzy na temat tego, kiedy się to stanie, gdyż nie otrzymałam takiej informacji od naszych specjalistów.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Alekin
20.11.2019, 11:21
Witam serdecznie!

Niestety nie mam żadnych nowych wieści do przekazania. Sprawa została zgłoszona programistom gry i ma status będącej w trakcie rozpatrywania. Ufam, że kiedy prace się zakończą, będzie można bez problemu się logować. Nie mam natomiast wiedzy na temat tego, kiedy się to stanie, gdyż nie otrzymałam takiej informacji od naszych specjalistów.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Czy już wiadomo kiedy ta sprawa zostanie załatwiona? Mam znajomych, którzy nadal nie moga się zalogować do gry.

chocisz_rev
20.11.2019, 13:09
Trzeba im na bieżąco przypominać o rekompensacie, ciężko tutaj mówić o straconej produkcji... księgi, manuskrypty, tomy, opowiesci przygodowe czy tokeny :confused: przez miesiac to by było tego całkiem sporo

Ale w pierwszej kolejności 2x młodszy gemini i 3x zauroczony odkrywca, paczka przerazliwego wzmocnienia, 3x latarnia widmo, straszne dwory i inne budynki?

Nawet sobie nie wyobrażam zebym tego nie miał na koncie z 71 lvl :mad:

akukumamuniu
20.11.2019, 13:32
Tutaj się zgadzam ODDAJCIE CHOCISZA bo nie ma z kim grać w tą grę i to raz raz. Chyba że chcecie się gniewać.

chocisz_rev
20.11.2019, 14:23
Tutaj się zgadzam ODDAJCIE CHOCISZA bo nie ma z kim grać w tą grę i to raz raz. Chyba że chcecie się gniewać.

:o

Ranhea
20.11.2019, 19:38

I las. Nie zapomnijcie o lesie.

Marek1109
21.11.2019, 11:59
Dalej nic sie nie dzieje z tym logowaniem przez nk,znajomy od prawie dwoch miesiecy nie moze gra.
BB proszę o informację co w tej sprawie się dzieje

chocisz_rev
21.11.2019, 15:51
Trzeba im na bieżąco przypominać o rekompensacie, ciężko tutaj mówić o straconej produkcji... księgi, manuskrypty, tomy, opowiesci przygodowe czy tokeny :confused: przez miesiac to by było tego całkiem sporo

Ale w pierwszej kolejności 2x młodszy gemini i 3x zauroczony odkrywca, paczka przerazliwego wzmocnienia, 3x latarnia widmo, straszne dwory i inne budynki?

Nawet sobie nie wyobrażam zebym tego nie miał na koncie z 71 lvl :mad:

do listy podpinam:

Port

Belmondo82
21.11.2019, 21:14
Ja też mam problem od pazdziernika z logowaniem przez nk. Suport zbywa mnie standardowym tekstem.
Nawet probowałem migracji konta ale jest jeszcze gorzej teraz nie mozna wogule wejsc na Pl strone smiech na sali

chocisz_rev
22.11.2019, 21:36
do listy podpinam:

Port

z targowiska gildii:

Manufaktura Recyklingowa
Ulepszony młyn wodny

Marek1109
23.11.2019, 17:46
Berlmondo82 mój znajomy ma to samo,on odniosł wrażenie że na pomocy technicznej są płaceni w akordzie za każde nowe zgłoszenie,czym więcej zgłoszeń tym więcej pieniędzy na wypłatę.Święta się zbliżają więc trzeba trochę więcej zarobić a gracze to tylko numerki.

Beata_Grajka
15.12.2019, 20:21
Kolejny event przed nami, a sprawa logowania przez NK nadal nie załatwiona? Odechciało mi się tej gry. Rozumiem, że trzeba czekać, ale ile miesięcy?

Pandormianus
17.12.2019, 12:49
Kolejny event przed nami, a sprawa logowania przez NK nadal nie załatwiona? Odechciało mi się tej gry. Rozumiem, że trzeba czekać, ale ile miesięcy?

Jedna i ta sama odpowiedź: znany problem, został "już" zgłoszony naszym programistom, rozwiązania możliwie jak najszybciej...

No i do tego "Musimy jednak prosić o cierpliwość" - buahahaha ;-)

Zalogować się nie można, zmigrować konto z nk tez nie i że tak powiem doopa zbita

chocisz_rev
20.12.2019, 18:26
http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/najlepsze/best52_(www.e-gify.pl).gif ....... http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zlosliwe/zlosc15_(www.e-gify.pl).gif

BB_Penelopa
23.12.2019, 15:08
Witam serdecznie!

Przypominam, że ujawnianie na forum korespondencji z Supportem jest niezgodne z regulaminem.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

BB_Penelopa
23.12.2019, 15:10
Ja też mam problem od pazdziernika z logowaniem przez nk. Suport zbywa mnie standardowym tekstem.
Nawet probowałem migracji konta ale jest jeszcze gorzej teraz nie mozna wogule wejsc na Pl strone smiech na sali

Witaj!

Niestety nie mam niczego nowego do przekazania. Sprawa została zgłoszona programistom gry i ma status będącej w trakcie rozpatrywania. Ufam, że kiedy prace się zakończą, będzie można bez problemu się logować. Nie mam natomiast wiedzy na temat tego, kiedy się to stanie, gdyż nie otrzymałam takiej informacji od naszych specjalistów.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

lukassonek
25.12.2019, 05:51
Witam serdecznie!

Przypominam, że ujawnianie na forum korespondencji z Supportem jest niezgodne z regulaminem.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

https://forum.thesettlersonline.pl/threads/14979-Zasady-Og%C3%B3lne

W którym regulaminie to pisze? Szkoda mi że tak bb podchodzi do sytuacji, szybciej już dawno zrobili by kopie kont, nawet z levelem, jakoś na testowym to działa

Beata_Grajka
25.12.2019, 22:30
Ważniejsze jest ujawnianie treści korespondencji z supportem (którą to, nota bene, wszyscy dostajemy identyczną) niż załatwienie banalnej sprawy logowania? Czy my w ogóle będziemy mogli wrócić do tych starych kont? Czy wiadomo chociaż skąd wynika ten problem? A może Ci mityczni programiści (w ilości zapewne sztuk 2) zajmują się kolejnym eventem bo przecież walentynki już wkrótce! A problem dotyczy zapewne wyłącznie użytkowników z Polski więc kto by się tam przejmował.
A co do regulaminu - jest tam tylko zapis o cytowaniu korespondencji z obsługą gry i moderatorami. Nikt tu niczego nie cytował, a czy support to to samo co obsługa gry? Nie wiem, ale słowniczka nie widzę, więc uznaję, że nie.

The_BEAST_r10
26.12.2019, 02:42
A problem dotyczy zapewne wyłącznie użytkowników z Polski więc kto by się tam przejmował.

I tu jest sedno problemu! Trafiłaś w dziesiątkę tymi słowami!

Ranhea
26.12.2019, 19:00
Witam serdecznie!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

....przeciez oni pisza i tak mniej wiecej to samo w kazdej odpowiedzi... wyczysc ciastka, cache, zmien przegladarke, komputer, pracujemy nad tym, poczekaj 15 min, a jak nie odpowiesz w ciagu 48 godzin to zamkniemy zgloszenie.

Czy na innych wersjach jezykowych tez taki zakaz obowiazuje?

Pietia32
29.12.2019, 17:56
Może ktoś w końcu określi, kiedy się będzie można zalogować.Mija trzeci miesiąc i dalej nic,ja napisałem do supportu nk i oni o takim problemie nic nie wiedzą.Wiem jest to darmowa gra i macie prawo zablokować graczom,ale ja dałem do gry prawdziwe pieniądze i nie mogę zagrać.Moje nerwy w tym przypadku są na wykończeniu i zastanawiam się,nad wizytą u jakiegoś mecenasa,w końcu pieniądze zabrali.Penelopo czekam na odpowiedż.

Zee4c
30.12.2019, 10:34
zanim wydasz na mecenasa poczytaj regulamin ;D

Pietia32
14.01.2020, 18:35
Może ktoś w końcu się określi kiedy zostanie naprawiony problem z logowanie przez nk.Mija 3 miesiąc i dalej cisza,jedno i to samo odpisują,wiemy o problemie i pracujemy nad nim.Ciekawe co to za technicy naprawiają że im to tyle czasu zajmuje.Penelopo czekam na odpowiedż.

Corrason
17.01.2020, 20:00
Może ktoś w końcu się określi kiedy zostanie naprawiony problem z logowanie przez nk.Mija 3 miesiąc i dalej cisza,jedno i to samo odpisują,wiemy o problemie i pracujemy nad nim.Ciekawe co to za technicy naprawiają że im to tyle czasu zajmuje.Penelopo czekam na odpowiedż.

Po co fatygować kogokolwiek, ja Ci mogę odpowiedzieć:

Niestety nie mam niczego nowego do przekazania. Sprawa została zgłoszona programistom gry i ma status będącej w trakcie rozpatrywania. Ufam, że kiedy prace się zakończą, będzie można bez problemu się logować. Nie mam natomiast wiedzy na temat tego, kiedy się to stanie, gdyż nie otrzymałam takiej informacji od naszych specjalistów.

Pozdrawiam, Proszę. Dziękuję ;-)

Pietia32
29.01.2020, 16:03
Witam ponownie graczy którzy mogą się logować.Już 4 miesiąc nie można się zalogować przez nk,kiedy nasi ukochani technicy uporają się z tym problemem ?.Penelopo ile jeszcze mamy czekać ?.

Beata_Grajka
31.01.2020, 22:03
Też dołączam do pytania: ile to jeszcze potrwa? Przypominam, że konto użytkownika zostanie zamknięte, jeśli nie jest użytkowane przez 6 miesięcy (tak stanowi regulamin). To szanowni Państwo mają jeszcze góra 2 miesiące, a potem wszyscy z NK po prostu znikną i problem im się rozwiąże sam.

mar221r_Migra_NK
12.02.2020, 21:16
Migracja konta miała odbyć się w październiku lub pod koniec września 2019.
Od tamtej chwili mar221r nie gra.
Parę lat grania i takie dno z nim.
Support standardowo proszę czekać na rozwiązanie i tak co 10 dni się przypomina o tym problemie a oni ciągle to samo.

Cytat

USUNIĘTO

Czy ktoś ma podobny problem i czy udało się to rozwiązać.

Jedna i ta sama odpowiedź: znany problem, został "już" zgłoszony naszym programistom, rozwiązania możliwie jak najszybciej...

No i do tego "Musimy jednak prosić o cierpliwość" - buahahaha ;-)

Zalogować się nie można, zmigrować konto z nk tez nie i że tak powiem doopa zbita

USUNIĘTO

No i czekam i czekam i czekam i czekam i czekam.
Ewenty, roczna premia poszły sie USUNIĘTO
Proszę o cierpliwość.
I Cierpie.

Co mar221r ma już 5 miesięcy jak czeka i czeka i czeka i czeka i czeka i sie nie doczeka.

Witam ponownie graczy którzy mogą się logować.Już 4 miesiąc nie można się zalogować przez nk,kiedy nasi ukochani technicy uporają się z tym problemem ?.Penelopo ile jeszcze mamy czekać ?.

Albo Michale ile jeszcze mamy czekać.

Pietia32
20.02.2020, 17:35
Drodzy gracze ja Was bardzo rozumie i współczuje,już chyba ponad 4 miesiące nie można się zalogować przez NK.Odpisują tylko że wiedzą o problemie i pracują nad nim,ciekawe ile zarabiają tak świetni technicy. Penelopo może coś w końcu zrobicie z ta grą.

Pietia32
02.03.2020, 17:18
Witam ponownie graczy mogących się logować i naszych ukochanych techników którzy bardzo ciężko pracują.Kiedy naprawicie problem z logowaniem przez nk ?,może brakuje Wam odwagi napisać prawdę,takie zachowanie tylko i wyłącznie świadczy o tym jak traktujecie graczy grających i wspierających finansowo.Błędem moim było wspierać Was finansowo,bo w piękny sposób podziękowano mi za to.Penelopo czekam na odpowiedż.

pretor29
02.03.2020, 18:15
penelopa dopiero dodala nowa kolekcje "zmian" ktore wprowadzaja , ja kwiadomo niestety to sa "wazniejsze" sprawy niz problem logowania dla wielu ludzi .. takze spokojnie poczekacie sobie

horis
03.03.2020, 19:24
penelopa dopiero dodala nowa kolekcje "zmian" ktore wprowadzaja , ja kwiadomo niestety to sa "wazniejsze" sprawy niz problem logowania dla wielu ludzi .. takze spokojnie poczekacie sobie

do konca grudnia tego roku

wojtex113
06.03.2020, 22:26
W kilku krajach pojawił się nowy sposób logowania do gry taki sam jak na testowym chyba żeby naprawić między innymi problem z logowaniem przez nasza klasę. Zrobili to technicy magicy z bb podobno może to wywołać większy problem niż ten który naprawiają czyli reset wyspy czy jej zupełny brak jest wątek na niemieckim forum o tym.
Jak zwykle bb po swojemu wszystko przedstawia ...,,Wiemy, że istnieje wiele pytań i niepewności związanych z przejściem na logowanie za pośrednictwem kont Ubisoft. Do tej pory zmiana miała miejsce tylko w innych wersjach językowych. Możemy już powiedzieć, że będzie to również w niemieckiej wersji językowej gry. Ponieważ jednak ogłaszamy tylko tę wersję gry i nadal istnieją pewne niejasności, nie wydaliśmy jeszcze oficjalnego ogłoszenia dla wersji niemieckiej. Jak widać tutaj w wiadomości przychodzącej, w innych wersjach językowych nadal występują trudności z uruchomieniem, na które oczywiście chcemy się przyjrzeć. W razie potrzeby coś może się zmienić w procesach. Jeśli już udzielimy instrukcji, a następnie coś się zmieni, doprowadziłoby to tylko do zamieszania, ponieważ w obiegu byłoby kilka wersji oficjalnej instrukcji. Jednak już teraz podejmujemy pytania zarówno tutaj, jak i na innych kanałach i postaramy się na nie odpowiedzieć, gdy tylko oficjalnie ogłosimy zamianę."
Lepiej sobie przetestować nowe logowanie na testowym żeby się nie zdziwić we wtorek.

lukassonek
08.03.2020, 20:55
co mamy niby testować, jak nie można sie logować przez nk? a konta nie są zmigrowane do logowania przez ubisoft ? jedna wielka kpina

wojtex113
09.03.2020, 01:11
Wejdź na https://www.tsotesting.com/en/homepage i zobacz czy możesz się zalogować swoimi danymi logowania które używałeś na naszej klasie. Trudno było przewidzieć przy wyborze logowania przez nk, że może być z tym problem. Chyba nie myślisz, że im się chce szukać rozwiązania dla 10 osób które jeszcze nie kupują niebieskich.

lukassonek
09.03.2020, 12:29
w którym miejscu na tej stronie jest " loguj się przez nk " ?

BB_Penelopa
09.03.2020, 14:11
Witam serdecznie!

Niestety nic się nie zmieniło w kwestii rozwiązania dla problemu z niemożliwością logowania się przez Naszą-Klasę (NK.pl) i dokonania migracji konta do systemu Ubisoft. Sprawa nadal jest rozpatrywana.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Pietia32
09.03.2020, 16:29
Penelopo szlak mnie trafia,to już prawie pól roku mija jak nic nie zostało zrobione,a Ty piszesz że dopiero rozpatrujecie sprawę.To jest wielkie świństwo jak potraktowaliście graczy i to graczy którzy ładowali do tej gry pieniądze,tak im BB podziękowało.

lukassonek
10.03.2020, 10:10
Przecież już dawno mogli pozakładać nowe konta oraz +/- dodać to co każdy miał, jeśli potrafili zaproponować gre od 1 lvl

MAGICZNYJACEK
10.03.2020, 20:27
Pararara z Klanu ......

Beata_Grajka
10.03.2020, 21:19
Srutututu majtki z drutu...

lukassonek
20.03.2020, 11:50
HALO HALO dzieje się coś ? nowe offerty updaty sie robia a za cholerę nie idzie naprawić logowania ? !!!!

BB_Penelopa
20.03.2020, 14:27
Witam serdecznie!

Bardzo mi przykro, ale niestety nic się nie zmieniło w kwestii rozwiązania dla problemu z niemożliwością logowania się przez Naszą-Klasę (NK.pl) i dokonania migracji konta do systemu Ubisoft. Sprawa nadal jest rozpatrywana.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

lukassonek
30.03.2020, 17:41
kolejny ewent i kolejne ominiecie ... no kurde serio nic nie potrafia programiści zrobić lub coś zaoferować tym osobą ?! a nie zaczynanie od 1 lvl ? ? ?

BB_Penelopa
31.03.2020, 14:43
kolejny ewent i kolejne ominiecie ... no kurde serio nic nie potrafia programiści zrobić lub coś zaoferować tym osobą ?! a nie zaczynanie od 1 lvl ? ? ?

Na czas naprawy możliwe jest założenie nowego konta.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

lukassonek
02.04.2020, 01:12
a co to da przeniesiecie mi rzeczy które zdobędę w miedzy czasie ?

Pietia32
22.04.2020, 15:22
Penelopo,kiedy naprawicie logowanie przez nk ?,wstyd pół roku mija i nic nie zrobiono,powtarzam nic.

BB_Penelopa
23.04.2020, 14:45
Penelopo,kiedy naprawicie logowanie przez nk ?,wstyd pół roku mija i nic nie zrobiono,powtarzam nic.

Witam serdecznie!

Bardzo mi przykro, ale niestety nic się nie zmieniło w kwestii rozwiązania dla problemu z niemożliwością logowania się przez Naszą-Klasę (NK.pl) i dokonania migracji konta do systemu Ubisoft. Sprawa nadal jest rozpatrywana.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

mateuszg6060
06.05.2020, 21:19
a co to da przeniesiecie mi rzeczy które zdobędę w miedzy czasie ?

na to nikt nie odpowie ?

Corrason
18.06.2020, 12:52
Czy może w końcu ktoś udzieli jasnej informacji co i jak w sprawie logowań przez nk.pl ?!?

Wystarczy jasna i prosta odpowiedź: "Zapomnijcie o waszych kontach, sześć lat grania poszło na marne, wszystkie itemy przepadły, kasa wydana na klejnoty też, budynków już nie odzyskacie a o zdobytych wcześniej generałach to sobie możecie pomarzyć. Ale w nagrodę pomyślcie jaka to fantastyczna możliwość móc znowu grać od nowa bez popełniania tych samych błędów..."

Albo - "Tak, nad problemem pracują już dzielnie nasi informatycy - mistrzowie w swojej dziedzinie i wierzymy że problem z logowaniem zostanie rozwiązany do końca obecnego eventu, a za utrudnienia przewidujemy odpowiednie rekompensaty."

I to by wystarczyło czy mamy się jeszcze łudzić że coś się zmieni w tej kwestii.
Ale nie, tu od października 2019: "Sprawa jest rozpatrywana...".
Elon Musk szybciej rozpatruje czy wysłać rakietę na marsa czy na księżyc!

wojtex113
18.06.2020, 14:48
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28006d61f3be.jpg (https://naforum.zapodaj.net/28006d61f3be.jpg.html)
Nie wiem czy to ma znaczenie ale ja widzę coś takiego

Alekin
18.06.2020, 15:49
U nas w Gildii jest osoba co odzyskała z tydzień temu konto - po prawie roku. A też wcześniej logowała się przez nk. Prawdopodobnie rozwiązali ten problem. Zapytajcie Support.

immortalfame
20.06.2020, 07:45
błąd generalnie jest nie rozwiązany, po 7mc pauzy w moim przypadku, przypisali mi do konta innego maila i dopiero po tym migracje na uplaya

Pietia32
20.06.2020, 15:56
Penelopo czy to prawda co piszą poprzednicy,możesz to potwierdzić ?

chocisz
12.11.2020, 22:33
Problem rozwiązali oddali konto po roku niestety żadnej rekompensaty :mad: