Zobacz pełną wersję : Osiągnięcia - zadania z misjami
Od kilku dni nie zalicza mi w osiągnięciach zrobionych misji. Ciągle mi pokazuje, że mam zrobione tylko trzy, a przecież codziennie robię wszystkie te, które są w codziennych zadaniach. W celu sprawdzenia czy rzeczywiście tak jest zrobiłam jeszcze dodatkowo jedną misję, którą miałam podwójnie w gwieździe. Nadal pokazuje zaliczone tylko trzy
Pod nazwą 'misje' kryją się przygody, i to tylko te militarne, czyli scenariusze odpadają.
Od kilku dni nie zalicza mi w osiągnięciach zrobionych misji. Ciągle mi pokazuje, że mam zrobione tylko trzy, a przecież codziennie robię wszystkie te, które są w codziennych zadaniach. W celu sprawdzenia czy rzeczywiście tak jest zrobiłam jeszcze dodatkowo jedną misję, którą miałam podwójnie w gwieździe. Nadal pokazuje zaliczone tylko trzy
Zrób 7 x łupieżcy grobowców i ci zaliczy.
MOD_Victoria
03.10.2019, 19:18
Dzień dobry!
Ponieważ problem dotyczy Wydarzenia Rocznicowego 2019 (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/46639-Pamiętnik-Dewelopera-Wydarzenie-Rocznicowe-2019), czyli nie jest juz aktualny - wątek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria