PDA

Zobacz pełną wersję : zadanie koci łapci - nie zaliczone, pomimo zrobienia tortu

Kalmar
13.09.2019, 04:07
nie wiem czy to tylko mnie czy jescze komus sie zdarzyla sytuacja z zadaniem eventowym "koci łapci", gdzie trzeba miedzy innymi wytworzyć maly tort w magazynie prowiantu i pomimo wytworzenia zadanie nie zostało zaliczone. Wytworzyłem w sumie dwie sztuki, jeden w zwyklym magazynie i drugi w w specjalnym bez zmian. Próba przelogowania również nic nie zmieniła.

MOD_Victoria
13.09.2019, 11:36
Witaj!

Jeżeli jakiekolwiek zadanie eventowe zawiesza się, należy postąpić zgodnie z instrukcją:

Zamknij TSO
Wyczyść przegladarkę.
Odczekaj 15-20 minut.
Zaloguj się ponownie.

Powinno pomóc.
Gdyby jednak tak się nie stało, proszę skontaktować się z Supportem za pośrednictwem formularza kontaktowego na stronie głównej gry, lub mailowo, pod adresem:
account.support@thesettlersonline.pl

Pozdrawiam
MOD_Victoria

Tomard
13.09.2019, 11:37
nie wiem czy to tylko mnie czy jescze komus sie zdarzyla sytuacja z zadaniem eventowym "koci łapci", gdzie trzeba miedzy innymi wytworzyć maly tort w magazynie prowiantu i pomimo wytworzenia zadanie nie zostało zaliczone. Wytworzyłem w sumie dwie sztuki, jeden w zwyklym magazynie i drugi w w specjalnym bez zmian. Próba przelogowania również nic nie zmieniła.

A rzuciłeś ten mały tort na swoją salę przyjęć?

Kalmar
13.09.2019, 14:28
rzuciłem i to zadanie zaliczyło, ale poprzedniego z wytworzeniem nie

Tomard
13.09.2019, 20:26
rzuciłem i to zadanie zaliczyło, ale poprzedniego z wytworzeniem nie

Tylko, że to jest jedno i to samo zadanie. W zadaniu "Koci łapci" masz do spełnienia trzy warunki: zdobyć 50 ciasta poprzez handel, wytworzyć mały tort i rzucić go sobie na własną sale przyjęć. Gdy spełnisz te trzy warunki dopiero można zamknąć zadanie.

MOD_Victoria
03.10.2019, 19:20
Dzień dobry!

Ponieważ problem dotyczy Wydarzenia Rocznicowego 2019 (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/46639-Pamiętnik-Dewelopera-Wydarzenie-Rocznicowe-2019), czyli nie jest juz aktualny - wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria