Zobacz pełną wersję : Zakup klejnotów - Nie działa mi sklep
Mala_Woda
14.06.2019, 11:21
Chciałam skorzystać z happy hour ale ciagle mam ten sam kominikat, że podczas wczytywania sklepu wystapił błąd. Czy to tylko mój problem, czy jakiś kłopot po stronie twórców?
klopik69
14.06.2019, 21:06
no ja tez mam ten sam problem, myslalem , ze to tylko u mnie
nie da się wdusić ikonki no nie? znaczy klikana jest podświetla się ale jakby nie było gdzie prowadzić linkiem. I zabawne ze wszystko inne z menu działa tylko nie sklep
klopik69
12.07.2019, 17:59
kurka wodna , juz trzeci raz z rzedu (dzien) nie moge wejsc do sklepu , czy tak bedzie zawsze ?
I najlepsze ze zaden administrator milczy takze smiem twierdzic ze maja nas głęboko w d e powazaniu
Misiorww
18.08.2019, 14:07
bo to niedziela niehandlowa ;)
MOD_Victoria
03.10.2019, 19:05
Dzień dobry!
Rozumiem, że w niektórych przypadkach chcecie się upewnić, czy ktoś jeszcze ma podobny problem, czy też jest to indywidualny przypadek.. Ale w przypadku płatności, niezależnie od skali zjawiska, najlepiej od razu pisać do Supportu, za pośrednictwem formularza kontaktowego, który znajduje się na stronie głownej lub mailowo, pod adresem:
account.support@thesettlersonline.pl
Wymieniając maile z Supportem najlepiej zachować ciągłość korespondencji, jak też dołączyć dane id identyfikatora transakcji, oraz datę dokonania zakupu klejnotów wraz z ewentualnymi screenami.
Pozdrawiam
MOD_Victoria