PDA

Zobacz pełną wersję : Gra ✘ Poligony

Tarczyńca
22.05.2019, 14:26
Cześć wszystkim,
Wpadłem na super pomysł, żeby była fajna możliwość zrobienia z Poligonu i Elitarnego poligonu lvl up, czyli chodzi mi o to aby była możliwość ulepszenia tych budynków do lvl 6? czyli do 300% przyśpieszenia, koszty były by olbrzymie nawiasem mówiąc coś koło 500k surowców aby ulepszyć dane budynki, wiadomo nie ma nic za darmo trzeba by było troszkę pograć aby ulepszyć taki budynek, oraz była by możliwość ulepszenia go za klejnoty jak ktoś nie chce się bawić w zbieranie surowców. Wiadomo miejsce na wyspie czy archipelagu zajmują domy mieszkalne lub produkcje, to żeby niepotrzebnie kupować po 6szt tych 2 budynków, dobre by było ich ulepszenie na wyższy lvl, a wraz z ulepszeniem rosło by szybkości procentowe, z 50% na 300%. Co do kosztów ulepszenia można pisać niżej jakie surowce by były oraz jaka ilość odpowiednia, Nie do przesady. Co sądzicie na ten pomysł, ja uważam że było by to ciekawsze rozwiązanie, niż kupować poligony i zajmować sobie miejsce na wyspie.

chrisoset
22.05.2019, 15:06
chcesz żeby BB z głodu pomarło? toż to oni po to wymyślili wielosztuki, żeby Ci ich sprzedać naście, a jak już zapchasz sobie nimi miejsce to Ci opchną dodatkowych kilka wysp

set2g
22.05.2019, 15:21
Albo dostaniesz upg tylko za klejnoty w ilości pozwalającej kupic kolejna sztuke

Tarczyńca
22.05.2019, 17:08
No to pisze przecież, up albo za klejnoty albo za surowce, to z głodu nie umrą :P jak coś jakieś kanapki w plecaku mam jeszcze :P

Kofelove
23.05.2019, 18:38
Wolałabym móc kupić za gwiezdne monety kolejny ... ulepszenie do 6 lvl kosztowałoby krocie

Androm3da
23.05.2019, 21:18
Jak ktoś nakupił po kilka sztuk poligonów to po kiego je jeszcze ulepszać, tym bardziej że przy tych wszystkich dostępnych premiach i tak niewiele to by zmieniło w produkcji, bo koszt podniesienia wysoki, a szybkość produkcji wzrośnie o 2-5 sekund.

set2g
24.05.2019, 08:31
No to pisze przecież, up albo za klejnoty albo za surowce, to z głodu nie umrą :P jak coś jakieś kanapki w plecaku mam jeszcze :P

Chyba mnie nie zrozumiałeś. Patrząc na to co odwala BB, czyli pakowanie od groma contentu głównie za klejnoty, lub pośrednio klejnoty (w eventach) to upg byś miał WYŁĄCZNIE za klejnoty.

MOD_Victoria
10.06.2019, 17:56
Dzień dobry,

podobnie jak w przypadku boisk, parków itd., szanse na rozbudowę poligonów i tym samym realizację tego pomysłu są raczej nikłe.

Pozdrawiam
MOD_Victoria