Zobacz pełną wersję : Brak zakładki global-1 i global-2: Dolina Odkrywców
Od (chyba) poniedziałku brak jest zakładki Global (G1), czy szanowne BB napisze jakieś info w tej sprawie? Ten problem dotyczy wszystkich na Dolinie Odkrywców ( na innych serwerach nie wiem).
Może BB_Penelopa wypowie się i nam wyjaśni o co chodzi - bo co support pisze to wiem, bo już im to zgłosiłem, zachowują się jakby o tym nie wiedzieli.
Może góra ma G1, wchodzą, piszą i zastanawiają się dlaczego nikt im nie odpisuje... ;)
Ale to prawda cała Dolina ma bana na G1.
Ban, to dobre wytłumaczenie... Ale nie wiem kto to dał, bo żadnego MODa od kilku dni nie widziałem
I co z tym globalem? Nikt nic nie wie? Na innych serwerach też nie ma G1?
MOD_Victoria
29.04.2019, 14:16
Cześć!
Wiemy o tym problemie, zostało to przekazane do odpowiednich osób.
EDIT: Problem nie powinien już występować. W przypadku braku czatu standardowo zalecamy relog, jeżeli nie pomoże to zamknięcie karty z grą, wyczyszczenie przeglądarki i ponowne zalogowanie się po upływie 20 minut.
Prosimy też o informację w tym wątku, jeżeli po wykonaniu zalecanych działań ktoś nadal zmaga się z tym problemem.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
MOD_Ares
04.06.2019, 14:30
Witam,
Temat nieaktualny.
Czat na serwerze Dolina Odkrywców został przywrócony. Temat zamykam i przenoszę do archwium
Pozdrawiam
Mod_Ares