PDA

Zobacz pełną wersję : błąd w grze

soovka
14.02.2019, 12:13
Po modernizacji 12.02, nie dolicza kryształów, czy co to tam jest w nagrode za zebranie wszystkich obiektów kolekcjonerskich na mapie.
Wyświetla się wykonane zadanie, odhaczam, powinnam otrzymać 4 kryształy, a po wejściu do Excelsiora otrzymanych kryształów brak.

Witghost
14.02.2019, 12:35
Nie dostajesz 4 kryształy tylko 4 odłamki kryształów. Z nich dopiero produkujesz kryształy w magazynie prowiantu

soovka
14.02.2019, 12:50
po zebraniu wszystkich przedmiotów kolekcjonerskich na mapie, w wykonanym zadaniu nagrodą jest 4x to https://pl.tsomaps.com/images/resources/icon_crystal.png
Nie dodaje mi tego po wykonanym zadaniu po aktualizacji.

Milady84
14.02.2019, 13:31
po zebraniu wszystkich przedmiotów kolekcjonerskich na mapie, w wykonanym zadaniu nagrodą jest 4x to https://pl.tsomaps.com/images/resources/icon_crystal.png
Nie dodaje mi tego po wykonanym zadaniu po aktualizacji.

Nadal nie rozumiesz, a już powyżej Ci to wyjaśniono. Nagrodą nie są 4 kryształy tylko 4 odłamki kryształów. Potem w magazynie prowiantu z każdych 10 takich odłamków produkujesz 1 kryształ. Tak samo w mini zadaniach tych za łodygi fasoli nagrodą są też tylko odłamki kryształów.

Entermax
21.03.2019, 20:23
Czy raz na zawsze możecie rozwiązać problem niepodświetlających się budynków bez premii ??
Co jest powodem tego problemu, to trwa już kilka miesięcy, czy możecie to wreszcie naprawić??!!

pretor29
22.03.2019, 14:44
https://prnt.sc/n1fxtv

tutaj kolejny ciekawy blad .. wyraznie jest napisane kup ! ... natomiast zadanie zalicza poprzez produkcje drewna ... coraz lepiej im idda te konserwy

The_BEAST_r10
22.03.2019, 14:58
https://prnt.sc/n1fxtv

tutaj kolejny ciekawy blad .. wyraznie jest napisane kup ! ... natomiast zadanie zalicza poprzez produkcje drewna ... coraz lepiej im idda te konserwy

Pewnie działa kup i wyprodukuj.

set2g
22.03.2019, 22:44
Wtedy powinno byc napisane "Zdobądź" lub "Pozyskaj", kup jest raczej jednoznaczne

Entermax
31.03.2019, 21:59
Witam
Wydaje mi się, że generałowie MSW, Nusala Generał Major nie podróżują szybciej do misji po uruchomieniu obserwatorium.
Uruchamiam premię w obserwatorium, czekam chwilę, odpalam misję i puszczam generałów i:
Kwatermistrz Mikołaj leci na misję jakieś 2 minuty
zwykli generałowie około 15 min
Medyk, Drakul, Mikołajowa lecą jakieś 5-7min
a generałowie wyszkoleni podróżują normalnie 15 min czyli tyle co standardowo
o co chodzi?
Poza tym nadal w trakcie gry miejsca bez premii nie podświetlają się, czy może ktoś zrobić z tym porządek i naprawić to !!??

set2g
01.04.2019, 07:30
o sie w czas obudziłeś :)
obserwatorium od momentu wprowadzenia nie działa poprawnie, trzeba poczekac az naprawia

z3nfist
11.04.2019, 11:21
Czy raz na zawsze możecie rozwiązać problem niepodświetlających się budynków bez premii ??
Co jest powodem tego problemu, to trwa już kilka miesięcy, czy możecie to wreszcie naprawić??!!

a mi sie ten stan podoba , z tego wzgledu, ze jak robie mini zadania z excelsiora z wrzucaniem roznego rodzaju premii na Władykę , nie musze czekac az sie budynek podświetli, dzieki temu szybko idzie wrzucanie premii, pozdro

PINGU
27.05.2019, 01:08
Witam
kupiłem odpalacza zastosowałem na rumowisku i po przejściu procedury rumowisko zamieniło się w stałą dekorację skał. Już kiedyś też tak miałem. To nie jest codziennie ale jest.
Dziękuję za pomoc

MOD_Victoria
05.10.2019, 21:12
Witajcie,

prosiłabym o sprawdzanie czy wątek opisujący dany problem istnieje na forum i dopisywanie się tam.
Jeżeli problem, którego doświadczacie nie był jeszcze opisywany, proszę o utworzenie nowego wątku. Temat powinien być w miarę mozliwości precyzyjny i określać, czego dotyczy błąd. Screeny też są pomocne.

Kiedy piszecie posta w innym temacie, niezwiązanym z błędem, który Was dotyczy, utrudnia to szybkie zebranie wymaganych informacji, a co za tym idzie, opóźnia opracowanie i wdrożenie poprawki. Ponieważ wydaje się, że wszystkie problemy poruszone w tym wątku zostały rozwiązane, zamknę temat i przeniosę go do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria