Zobacz pełną wersję : Choinka brak dropu
No sotatnio w evencie zdobylem choinke na ktorej co tydzien mam dostawac prezenty...ok sa tyle ze jak na nie klikne poprostu znkaja bezrolowania i nic w dzienniku mi niepokazuje zebym cos dostal wiec o co chodzi bo juz chyba 3 prezenty i zadnego rola jak dotej pory dzis tak samo co mi radzicie gram na operze jakby co komp mocny wiec raczej nie bug graficzny ale moze cos wiecie
Mistamus
09.01.2019, 22:03
Prezenty wpadają do gwiazdy, często przy odbiorze gra zalicza "czkawkę". Możesz nie zauważać, bo z reguły są to denne premie lub przygody (łatwo zauważyć w zasadzie tylko doładowania, ew. surowce).
Marcin2720
12.01.2019, 13:06
Ja dzisiaj miałem podobny problem, mam dwie choinki na prezent i na obu pojawiły się prezenty, gdy kliknąłem to nie pojawiło się pudełko z wylosowaną nagrodą tylko zniknęły mi prezenty z choinek. Być może jakieś prezenty wskoczyły do gwiazdy, ale u mnie nie sposób tego zweryfikować. Prośba do Supportu aby naprawili ten problem aby pojawiało się pudełko i można było obejrzeć jaką nagrodę się wylosowało.
Klikamy na choinkę raz i czekamy... Może pojawić się okno wyburzenia budynku, ignorujemy je i nadal czekamy... jeśli cierpliwości wystarczy pojawi się okienko losowania nagrody i czekamy... Całe czekanie może zająć od jednej do x-minut i w tym czasie nie można nic klikać, ale za to będziemy wiedzieli jakie badziewie nam wypadło tym razem (bo kodeks w gwieździe to raczej każdy zauważy).
Armageddon88
13.01.2019, 13:17
Ja dzisiaj miałem podobny problem, mam dwie choinki na prezent i na obu pojawiły się prezenty, gdy kliknąłem to nie pojawiło się pudełko z wylosowaną nagrodą tylko zniknęły mi prezenty z choinek. Być może jakieś prezenty wskoczyły do gwiazdy, ale u mnie nie sposób tego zweryfikować. Prośba do Supportu aby naprawili ten problem aby pojawiało się pudełko i można było obejrzeć jaką nagrodę się wylosowało.
już dwukrotnie mialem to samo
Klikamy na choinkę raz i czekamy... Może pojawić się okno wyburzenia budynku, ignorujemy je i nadal czekamy... jeśli cierpliwości wystarczy pojawi się okienko losowania nagrody i czekamy... Całe czekanie może zająć od jednej do x-minut i w tym czasie nie można nic klikać, ale za to będziemy wiedzieli jakie badziewie nam wypadło tym razem (bo kodeks w gwieździe to raczej każdy zauważy).
to że czekanie coś pomaga to fikcyjna sprawa, od kliknięcia na choinkę nie robiłem nic 10 minut :) rzekomo otrzymanej nagrody jak nie widziałem tak nie widzę, w tym momencie dla mnie to bardziej oznacza że nie dostałem wcale nic, niż że dostałem coś tylko nie wiadomo co :) zapewne większość ludzi tak myśli
Misiorww
13.01.2019, 20:14
ja nie mam problemu.
mam 2 choinki, klikam w jedną po kilkunastu sekundach pojawia się okienko z losowaniem.
trochę trwa losowanie, ale po chwili pokazują się 2 nagrody.
Marcin2720
19.01.2019, 13:17
Dzisiaj znowu kliknąłem na prezenty i nie było pudełka z losowaniem nagrody. Prośba do supportu o naprawę tego problemu. Myślałem że zostały wgrane jakieś poprawki w czasie przerwy technicznej, ale nic się nie zmieniło i nie wyświetlają się nagrody.
Mistamus
19.01.2019, 14:11
Grunt, że je dostajesz. A z reguły są to takie cymesy, że może po prostu BB się wstydzi i nie zawsze chce pokazywać co wypadło :)
Choinka nie działa. Miał być hit a jest ?
Klikam na choinkę i pokazuje mi się okienko wyburzenia. Klikam na choinkę drugi raz i leci nie wiadomo jaki prezent w cyberprzestrzeń. A tak nie miało być.
Panie i panowie- klikając w choinkę zróbcie to 1 raz i żadnych interakcji więcej. Trzeba chwile poczekać aż pokaże się kuferek, losowanie i prezent leci do gwiazdy, jak nie poczekasz to nie wiesz jaki. Inna sprawa, że prezenty nie są jakieś wielkiej wartości ale zawsze coś- dzisiaj 2000 dopałki marmuru :D
Kto twierdził że choinka będzie hitem ? :D
Od momentu ujawnienia tego co ma dawać można było jej śmiało przypiąć łatkę badziewia.
BB_Penelopa
21.01.2019, 16:29
Witam serdecznie! :)
Uprzejmie informuję, że prezenty z choniki są dostarczane, jednak nie pojawia się komunikat, że prezent został dodany.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
julia2013
12.02.2019, 17:16
brak slow dzis mamy luty a z choinka dalej problem cos wprowadza a nie do konca ogarniete skad mam wiedziec co wpadlo by chociaz jakas wiadomosc byla a tu nic
penelopa ale np ja chce wiedziec co dostaje i jaka ja mam pewnosc ze cos wpada skoro brak informacji ?
Szambomir
15.02.2019, 21:41
Penelopa ty choinko
Penelopa ty choinko
Lżej Ci? Zauważ, że to jest post odnośnie braku dropa z choinki, a nie miejsce dla pokazywania swojej bystrości umysłu.
Co do choinki, podejrzewam, że nie jest to priorytet i długo jeszcze przyjdzie z tym żyć.
Margherita
18.02.2019, 06:34
Jeżeli po kliknięciu na choinkę z prezentem nie pokazuje się okno losowania, wylosowane dropy, a w wiadomościach nie ma śladu o dodaniu "łupów" do gwiazdy bądź magazynu to oznacza tylko jedno: nie dostaliśmy nic! Nawet jeśli dostaliśmy. Więc w sumie mamy prawo domagać się rekompensaty za prezenty widmo.
Też tak miałam dwa razy. Teraz po kliknięciu czekam cierpliwie i nic nie robię, zwykle okno się pojawia. Nie wiem, czy tak by było gdyby w tym czasie np. wpadła na wyspę horda odkrywców, albo zawaliła się jakaś kopalnia, albo -jak to ostatnio bywa - zmroziło mi ekran. Pewnie bym nie zobaczyła prezentów. Kwestia fuksa zapewne. Dlatego pomyślcie o naprawie zamiast zapewniać graczy, że dostali kota w worku.
MOD_Victoria
15.05.2019, 21:59
Witam!
Temat nieaktualny, zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria